A JUPITER felemelkedése

1978-ban jelent meg a sorozat első hangszere, a JUPITER-4. Azóta ez a név a Roland hangzás és játszhatóság csúcsát fémjelzi.

A JUPITER néven ismert Roland szintetizátorok prémium minőségű anyagokból készülnek, a legfejlettebb hangkeltési technológiákat alkalmazzák és játszhatóság tekintetében is kiemelkedőek.Az új JUPITER-X sorozat a klasszikus Roland dizájnt kombinálja egy kiváló, új hangforrással, amely életre kelti mindazokat a népszerű hangszereket, melyek hangjukkal műfajokat teremtettek az elmúlt évtizedekben. Több layer, több polifónia és mélyreható vezérlés a telt, nagy kiterjedésű hangzásokhoz, melyek átütően karakteresek, de ugyanakkor melegséget is sugároznak.JUPITER-X szintetizátor

Hangminőség és dizájn tekintetében a 61 billentyűs JUPITER-X a Roland hangszerek legfelső kategóriájában foglal helyet. A hangszer fémből készült, prémium minőségű alkatrészekkel és egy vadonatúj, aftertouch-érzékeny billentyűzettel, amely a legjobbak közé tartozik, melyeket valaha gyártottunk. A jól ismert elrendezésben elhelyezkedő, rengeteg szabályzó lehetővé teszi, hogy a hangszínszerkesztés mélyére áss és egyszerűen megformáld az elképzelt hangzást, stúdióban és színpadon egyaránt.


JUPITER-Xm szintetizátor

A JUPITER-Xm újra definiálhatja a szintetizátorról alkotott képet. Rengeteg hangszínt tartalmaz és folyamatosan bővíthető. Együtt jammel veled, inspirál és rögzíti az ötleteidet. Bárhová magaddal viheted és bárhol használhatod, hiszen kábelek vagy hálózati csatlakozás nélkül is működik. A JUPITER-Xm komplett környezetet teremt elektronikus zenék készítéséhez és előadásához, kompakt méretének köszönhetően pedig, akár egykézzel is magaddal viheted. Zenei elképzeléseidnek csak a képzelet szabhat határt.