Roland JUPITER-X szintetizátor

Roland JUPITER-X szintetizátor

 
869 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik

A JUPITER FELEMELKEDÉSE

1978-ban jelent meg a sorozat első hangszere, a JUPITER-4. Azóta ez a név a Roland hangzás és játszhatóság csúcsát fémjelzi.
A JUPITER néven ismert Roland szintetizátorok prémium minőségű anyagokból készülnek, a legfejlettebb hangkeltési technológiákat alkalmazzák és játszhatóság tekintetében is kiemelkedőek.

Az új JUPITER-X sorozat a klasszikus Roland dizájnt kombinálja egy kiváló, új hangforrással, amely életre kelti mindazokat a népszerű hangszereket, melyek hangjukkal műfajokat teremtettek az elmúlt évtizedekben. Több layer, több polifónia és mélyreható vezérlés a telt, nagy kiterjedésű hangzásokhoz, melyek átütően karakteresek, de ugyanakkor melegséget is sugároznak.

Klasszikus analógtól a vintage digitálisig. És azon is túl.

A JUPITER-X-ben a legújabb hangforrásunk található, amely képes életre kelteni legendás szintetizátorainkat, hogy újra megszólalhassanak a jól ismert, műfajokat meghatározó hangszínek. Egy rendkívül rugalmas hangszerről van szó, amely képes visszahozni a népszerű JUPITER-8, JUNO-106 és SH-101 analóg hangzását, és az olyan digitális hangszerek hangszíneit, mint például az XV-5080 és a modern RD zongorák. Azonban, az elektronikus és dance zene hangzásának alapját adó legendás dobgépek - TR-808, TR-909, CR-78 stb. - sem maradnak ki a sorból. Leginkább egy vintage hangszerekkel teli stúdióhoz hasonlítható, modern funkciókkal és egy nagy tudású szintetizátor-hangforrással, lehetővé teszi új zenei világok felfedezését.

Intelligens. Inspiráló.

Valami fantasztikus dologra vágysz, ráadásul gyorsan? A JUPITER-X-ben található I-Arpeggio egy új generációs arpeggiator, amely mesterséges intelligenciájával nem csak kíséri játékodat, hanem inspirálja is azt. Az I-Arpeggio a lejátszott hangok, ritmusok és frázisok alapján szólaltat meg kiegészítő dobpart-okat, basszusszólamokat, akkordokat és arpeggio-kat. A JUPITER-X mind az öt part-ján egyszerre használható, a létrehozott pattern-eket saját elképzelés szerint szerkesztheted, illetve exportálhatod DAW szoftveredbe is. Ezek nem előre legyártott kíséretsávok — hanem intelligensen létrehozott ütemek és frázisok, melyek energikusabbá teszik az élő előadást és inspirálják a zenekészítést.

Járasd csúcsra.

Informatív kijelzője mellett, a JUPITER-X számos nagy méretű, kényelmes toló-és forgópotméterrel, illetve gombbal van ellátva. Ezekkel a szilárd és precíz működésű szabályzókkal hihetetlenül sima szűrőváltozásokat, illetve rendkívül finom beállításokat is el lehet végezni. A dedikált effektszekcióval és szinti-layer-ek gyors váltásával azonnal kézben tartható a hang minden összetevője. Ez a fajta természetes és praktikus vezérlés lehetővé teszi, hogy a hangot bármely pillanatban elérd, megérintsd és tetszés szerint formáld.

A polifónia ereje.

A JUPITER-X esetében akár öt part is egymásra rétegezhető. Négy használható szintihangszínekkel, egy pedig dobokkal. A hangforrás több klasszikus Roland hangszer autentikus megszólaltatására képes - pl. JX-8P vagy JUPITER-8 -, a vastag layer-ek és komplex kíséretek megszólaltatásához is elegendő polifóniával. Hozz létre egy tökéletes osztott billentyűzetet SH-101 basszussal és JUNO-106 szólóhangszínnel, szólaltass meg egy gazdag RD zongorát telt JX-8P vonósokkal együtt, vagy pakolj egymásra egy csomó JUPITER-8 hangszínt.

Tartós. Játékra termett.

Legyen szó professzionális vagy házi stúdióról, koncertezésről, a JUPITER-X otthon érzi magát. A fém és prémiumminőségű alkatrészeknek köszönhetően a hangszer ellenáll a koncertezés legnagyobb igénybevételének is, mindig precízen és megbízhatóan működik. Kiváló minőségű, szimmetrikus csatlakozóival, az élő játékhoz használható számos vezérlőjével és több pedálbemenetével a JUPITER-X minden helyzetben megállja a helyét.

Folyamatosan bővíthető.

A JUPITER-X egy fejleszthető platform része, ezért frissíthető a megjelenő új tartalmakkal.

Pont a megfelelő méretben.

A JUPITER-X kétféle formátumban kapható, hogy illeszkedjen életstílusodhoz és kreatív elképzeléseidhez. Válaszd a 61 billentyűs modellt, nagy vezérlőfelülettel és tekintélyt parancsoló, teljes méretű billentyűzettel, vagy a JUPITER-Xm-et, amely kompakt méretének és elemes tápellátásának köszönhetően, minden pillanatban melletted lehet.

JUPITER-X szintetizátor

Ikonikus szintetizátor, legendás hangszínekkel és megjelenéssel.

Hangminőség és dizájn tekintetében a 61 billentyűs JUPITER-X a Roland hangszerek legfelső kategóriájában foglal helyet. A hangszer fémből készült, prémium minőségű alkatrészekkel és egy vadonatúj, aftertouch-érzékeny billentyűzettel, amely a legjobbak közé tartozik, melyeket valaha gyártottunk. A jól ismert elrendezésben elhelyezkedő, rengeteg szabályzó lehetővé teszi, hogy a hangszínszerkesztés mélyére áss és egyszerűen megformáld az elképzelt hangzást, stúdióban és színpadon egyaránt.

Hatalmas méret és szemet gyönyörködtető dizájn.

A JUPITER-X klasszikus megjelenésű és terjedelmes vezérlőfelülete azonnal ismerősnek hat. A szabályzók nagyok és kényelmesek, az RGB megvilágítású gombok pedig magabiztos kezelést garantálnak egy gyengén megvilágított stúdióban vagy színpadon is. Az aftertouch-érzékeny, 61 billentyűs klaviatúrán álom a játék, ideális súlyozásának köszönhetően, valamennyi hangszínen - az elektromos zongorától kezdve az intenzív szólókig - képes biztosítani a kényelmes játékot.

Garancia:
2 év
Billentyűk száma:
61