Roland JUPITER-Xm szintetizátor

Roland JUPITER-Xm szintetizátor

 
521 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik

A JUPITER FELEMELKEDÉSE

1978-ban jelent meg a sorozat első hangszere, a JUPITER-4. Azóta ez a név a Roland hangzás és játszhatóság csúcsát fémjelzi.
A JUPITER néven ismert Roland szintetizátorok prémium minőségű anyagokból készülnek, a legfejlettebb hangkeltési technológiákat alkalmazzák és játszhatóság tekintetében is kiemelkedőek.

Az új JUPITER-X sorozat a klasszikus Roland dizájnt kombinálja egy kiváló, új hangforrással, amely életre kelti mindazokat a népszerű hangszereket, melyek hangjukkal műfajokat teremtettek az elmúlt évtizedekben. Több layer, több polifónia és mélyreható vezérlés a telt, nagy kiterjedésű hangzásokhoz, melyek átütően karakteresek, de ugyanakkor melegséget is sugároznak.

Klasszikus analógtól a vintage digitálisig. És azon is túl.

A JUPITER-X-ben a legújabb hangforrásunk található, amely képes életre kelteni legendás szintetizátorainkat, hogy újra megszólalhassanak a jól ismert, műfajokat meghatározó hangszínek. Egy rendkívül rugalmas hangszerről van szó, amely képes visszahozni a népszerű JUPITER-8, JUNO-106 és SH-101 analóg hangzását, és az olyan digitális hangszerek hangszíneit, mint például az XV-5080 és a modern RD zongorák. Azonban, az elektronikus és dance zene hangzásának alapját adó legendás dobgépek - TR-808, TR-909, CR-78 stb. - sem maradnak ki a sorból. Leginkább egy vintage hangszerekkel teli stúdióhoz hasonlítható, modern funkciókkal és egy nagy tudású szintetizátor-hangforrással, lehetővé teszi új zenei világok felfedezését.

Intelligens. Inspiráló.

Valami fantasztikus dologra vágysz, ráadásul gyorsan? A JUPITER-X-ben található I-Arpeggio egy új generációs arpeggiator, amely mesterséges intelligenciájával nem csak kíséri játékodat, hanem inspirálja is azt. Az I-Arpeggio a lejátszott hangok, ritmusok és frázisok alapján szólaltat meg kiegészítő dobpart-okat, basszusszólamokat, akkordokat és arpeggio-kat. A JUPITER-X mind az öt part-ján egyszerre használható, a létrehozott pattern-eket saját elképzelés szerint szerkesztheted, illetve exportálhatod DAW szoftveredbe is. Ezek nem előre legyártott kíséretsávok — hanem intelligensen létrehozott ütemek és frázisok, melyek energikusabbá teszik az élő előadást és inspirálják a zenekészítést.

Járasd csúcsra.

Informatív kijelzője mellett, a JUPITER-X számos nagy méretű, kényelmes toló-és forgópotméterrel, illetve gombbal van ellátva. Ezekkel a szilárd és precíz működésű szabályzókkal hihetetlenül sima szűrőváltozásokat, illetve rendkívül finom beállításokat is el lehet végezni. A dedikált effektszekcióval és szinti-layer-ek gyors váltásával azonnal kézben tartható a hang minden összetevője. Ez a fajta természetes és praktikus vezérlés lehetővé teszi, hogy a hangot bármely pillanatban elérd, megérintsd és tetszés szerint formáld.

A polifónia ereje.

A JUPITER-X esetében akár öt part is egymásra rétegezhető. Négy használható szintihangszínekkel, egy pedig dobokkal. A hangforrás több klasszikus Roland hangszer autentikus megszólaltatására képes - pl. JX-8P vagy JUPITER-8 -, a vastag layer-ek és komplex kíséretek megszólaltatásához is elegendő polifóniával. Hozz létre egy tökéletes osztott billentyűzetet SH-101 basszussal és JUNO-106 szólóhangszínnel, szólaltass meg egy gazdag RD zongorát telt JX-8P vonósokkal együtt, vagy pakolj egymásra egy csomó JUPITER-8 hangszínt.

Tartós. Játékra termett.

Legyen szó professzionális vagy házi stúdióról, koncertezésről, a JUPITER-X otthon érzi magát. A fém és prémiumminőségű alkatrészeknek köszönhetően a hangszer ellenáll a koncertezés legnagyobb igénybevételének is, mindig precízen és megbízhatóan működik. Kiváló minőségű, szimmetrikus csatlakozóival, az élő játékhoz használható számos vezérlőjével és több pedálbemenetével a JUPITER-X minden helyzetben megállja a helyét.

Folyamatosan bővíthető.

A JUPITER-X egy fejleszthető platform része, ezért frissíthető a megjelenő új tartalmakkal.

Pont a megfelelő méretben.

A JUPITER-X kétféle formátumban kapható, hogy illeszkedjen életstílusodhoz és kreatív elképzeléseidhez. Válaszd a 61 billentyűs modellt, nagy vezérlőfelülettel és tekintélyt parancsoló, teljes méretű billentyűzettel, vagy a JUPITER-Xm-et, amely kompakt méretének és elemes tápellátásának köszönhetően, minden pillanatban melletted lehet.

JUPITER-Xm szintetizátor

Önálló, rendkívül könnyen hordozható, ötletgazdag.

A JUPITER-Xm újra definiálhatja a szintetizátorról alkotott képet. Rengeteg hangszínt tartalmaz és folyamatosan bővíthető. Együtt jammel veled, inspirál és rögzíti az ötleteidet. Bárhová magaddal viheted és bárhol használhatod, hiszen kábelek vagy hálózati csatlakozás nélkül is működik. A JUPITER-Xm komplett környezetet teremt elektronikus zenék készítéséhez és előadásához, kompakt méretének köszönhetően pedig, akár a egykézzel is magaddal viheted. Zenei elképzeléseidnek csak a képzelet szabhat határt.

Páratlan hordozhatóság. Páratlan játszhatóság.

A könnyen hordozható kivitel gyakran jelent kompromisszumot a játékérzet és zenei kifejezés tekintetében. Vadonatúj, 37 billentyűs klaviatúrájával a JUPITER-Xm azonban tökéletes egyensúlyt teremt, és újradefiniálja a kompakt billentyűzetekről alkotott elképzeléseket. Azért, mert valami kicsi, még nem biztos, hogy olcsó is. A JUPITER-Xm tartós, érzékeny billentyűzete három teljes oktávot ölel fel, akkora helyen, ahol általában ennél sokkal kevesebb szokott elférni.

Garancia:
2 év
Billentyűk száma:
37