Focusrite Clarett+ 8Pre USB hangkártya

Termékkód: FOCUSRITE-MOCL0009EU
Online ár:
357 900 Ft
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 3 év garancia vonatkozik

                                                                                                                                                                                         

18 bemenetes / 20 kimenetes USB-C audio interfész PC és Mac támogatással.

Újragondolt tisztaság!

Főbb jellemzők

 • Nyolc professzionális minőségű Clarett+ előerősítő teszi a Clarett+ 8Pre-t a fejlődő felvételi stúdiók középpontjává.
 • A Clarett+ 8Pre egy stúdió minőségű audio interfész PC-re és Mac-re, olyan zeneszerzők számára, akik a legmagasabb minőséget igénylik hangfelvételeik rögzítése és keverése közben.
 • Tedd ragyogóvá az éneket az analóg Air Premium segítségével, a relé által vezérelt analóg áramkörök minden előerősítőn a klasszikus Focusrite ISA110-et emulálják azáltal, hogy az impedanciát 2,2 kΩ-ra kapcsolják, és két high-shelf-t adnak hozzá, ami 4 dB-es növekedést jelent a magas frekvenciákon.
 • Nyolc nagy headroommal, alacsony torzítással és rendkívül alacsony zajjal rendelkező Clarett+ mikrofon előerősítővel rendelkezik (teljesen analóg, impedancia kapcsolóval és relé-vezérléssel). Hatalmas tisztasággal rögzíti az éneket, a dobokat és az akusztikus hangszereket.
 • A két dedikált, ultra-nagy impedanciájú JFET hangszerbemenet lehetővé teszi a közvetlen csatlakoztatást, rendkívül széles audió sávszélességgel, gitárerősítő bemenetekkel, hogy megőrizhessük a gitárok természetes hangját és valódi karakterüket.
 • ADAT optikai bemeneten át bővíthető, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki az ADAT-kompatibilis külső berendezésekből, például egy Clarett OctoPre-vel, nyolc digitális bővíthető csatornával, amely tökéletes a kreatív folyamatok minden szakaszához.
 • A független A-D és D-A konverterek minden eddiginél közelebb hozzák zenéjükhöz az alkotókat és az együttműködőket, rendkívül széles dinamikatartománnyal és alacsony torzítással.
 • A jelentősen továbbfejlesztett D-A dinamikus tartomány lehetővé teszi, hogy minden részletet halljunk, és nagyobb kontroll legyen a mixünk fölött. A hihetetlenül alacsony A-D konverter torzítás pedig lehetővé teszi a jelek tisztább rögzítését, a nagyobb átláthatóság és hangzásbeli pontosság érdekében.
 • A két továbbfejlesztett fejhallgató kimenet inspirálja még tovább a művészeket, hogy minden árnyalatot halljanak, testre szabhassák a visszahallgatott felvételt, mixet, és a legjobb teljesítményt nyújtsák.
 • A Clarett+ 8Pre összehozza az együttműködőket, hiszen akár 18 bemeneti csatornát is rögzít egyszerre. Bővítse az ADAT segítségével például egy Clarett OctoPre-vel, vagy más külső hardverrel.
 • A digitális és az analóg ki és bementeket is figyelembe véve összesen 18 be és 10 kimenettel rendelkezik. Legyen akár többdobos dobkészlet, vagy szintetizátorokhoz és külső berendezésekhez csatlakozik, a Clarett+ 8Pre segítségével folyamatosan fejlesztheti zenei ötleteit.
 • A Focusrite Plug-in Collective Register rendszeres kedvezményeket és a leginnovatívabb szoftvercímek exkluzív verzióit kapja. A szoftvercsomagban lévő mellékletekkel stúdió minőségű eredményeket érhet el. 
 • Focusrite Control: A könnyen használható és funkciókkal teli szoftver Windows és iOS-eszközökhöz teljes körű irányítást biztosít a Clarett+ minden vonatkozásában.

Fontos: 15 W-os USB-C képességek szükségesek a buszos működéshez. Ha ilyen működési célra is szánja az interfacet, mindenképp ellenőrizze, hogy rendelkezik-e 15 W-os USB-C porttal.

Garancia

Három év garancia (bárhol a világon, ha valamelyik Focusrite hardvert gyártási hiba miatt javítani vagy cserélni kell)

Mi van a dobozban?

 • Clarett+ 8Pre
 • 2xUSB kábel ( 1db szabvány USB csatlakozó és 1 db USB- C csatlakozó)
 • Tápegység

Tartozék szoftverek

 • Brainworx bx_console Focusrite SC - A Focusrite Studio Console aprólékosan hiteles emulációja. A klasszikus ISA 110 modul akkor jött létre, amikor Sir George Martin kérte Rupert Neve-től az AIR Montserrat stúdiók egyedi moduljait. Az ISA 110 elsöprő sikere miatt a Focusrite teljes stúdiókonzolt készített az ISA hangzásból. Ma ezt a hangot pontosan újrateremtették a bx_console Focusrite SC beépülő moduljában.
 • Red 2 és Red 3 Plug-in Suite - Pontosan modellezze a Focusrite klasszikus vörös tartományú hangszínszabályzóját és kompresszor hardverét-lehetővé teszi az eredetiek híres hangjának kényelmes kihasználását az audio szoftverben. A gyártók és a mérnökök által kivételes tisztaság és sokoldalúság miatt áhított eredeti Red 2 és Red 3 továbbra is professzionális berendezések.
 • felvételi stúdiók világszerte. Most használhatja ezeket a tisztelt darabokat, egyszerűen és
 • rugalmasan, saját keverékekben.
 • Plug-in Collective - Ha bármilyen Focusrite hardvert regisztrál, akkor hozzáférsz a legújabb innovatív szoftver brandekhez a piacon. A Plug-in Collective naprakészen tartja a legújabb eszközöket, és néhány havonta új, ingyenes letöltéseket és kedvezményeket kínál.
 • Red 2 és Red 3 Plug-in Suite - Pontosan modellezi a Focusrite klasszikus RED tartományú EQ és kompresszor hardverét. Lehetővé teszi az eredetiek híres hangjának kényelmes kihasználását az audio szoftverben. A gyártók és mérnökök által kifejlesztett kivételes tisztasággal és sokoldalúsággal tervezett eredeti Red 2 és Red 3 továbbra is a professzionális felvételi stúdiók világszerte elismert berendezései. Most ezeket a jogosan tisztelt darabokat könnyen és rugalmasan használhatja saját mixeiben.
Garancia:
3 év

Hasonló termékek