Apogee Duet 3 USB hangkártya

Termékkód: APOGEE-10009035
Online ár:
333 900 Ft
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

2007-ben az első Apogee Duet a feje tetejére állított minden elvárást, amit a házi stúdió interfészével kapcsolatban valaha is támasztottak. Professzionális, egyedi és hordozható koncepciójával a Duet forradalmasította a független hangfelvétel területét, és elérhetővé tette a zenészek, producerek és hangtechnikusok számára az Apogee legendás hangzásminőségét – elegáns dizájn, valamint ösztönös kezelés. Most a vadonatúj Duet 3 biztosítja a következő Apogee generáció jellemzőit és funkcionalitását egy gyönyörű, rendkívül lapos üveg és alumínium tokban.

Duet 3 magában foglalja a Symphony ECS Channel Strip hardveres DSP-jét, amely lehetővé teszi a késleltetésmentes felvételt effektekkel. A Bob Clearmountain által finomhangolt ECS Channel Strip olyan speciális preseteket tartalmaz, amelyeket a mixer legenda hozott létre, és ezek azonnal professzionális hangzást biztosítanak a felvételhez. A Duet 3 tökéletesen alkalmas zene létrehozásához, ének- és beszéd felvételéhez, élő közvetítéshez, sőt játékokhoz az Ön Mac- vagy Windows munkaállomásán a stúdióban vagy akár útközben. Emelje a Duet 3 hangkártyáját a tetszetős Duet Dock* dokkolóval egy szinttel magasabbra – az abszolút csúcs Desktop élményért.

*Külön kapható

 • Osztályában utolérhetetlen Apogee konverter és mikrofonerősítő
 • 2x 4 C típusú USB audio interfész 
 • Vadonatúj, rendkívül lapos tervezés alumínium testtel, valamint gorilla üvegből készült felső oldallal és szabályozó felülettel
 • Be- és kimeneti csatlakozások breakout-kábellel:
 • 2x 6,35 mm hangszerbemenet
 • 2x Mic/Line bemenet
 • 2x szimmetrikus 6,35 mm kimenet
 • 3,5 mm fejhallgató kimenet
 • Busz-betáplálás / külső áramellátás opcionálisan a C típusú USB porton keresztül
 • Belső hardver DSP effektek a Bob Clearmountain által finomhangolt Symphony ECS Channel Strip formájában
 • Kompatibilis a macOS és a Windows 10 rendszerekkel
 • C típusú USB- és A típusú kábel a szállítási terjedelemben
 • Védőkoffer a szállítási terjedelemben
 • Kompatibilitás
 • macOS: 10.14 Mojave vagy újabb (Apple Silicon- vagy Intel processzor)
 • PC: Windows 10 Anniversary Update vagy magasabb

1985 óta vezető helyen a digitális felvételek területén

Az Apogee már több mint 35 éve szakágvezető a digitális audiotechnológia területén, így első választéka sok híres zenésznek és profi felvételvezetőnek, amit számtalan GRAMMY®- és OSCAR® díjjal kitüntetett felvétel bizonyít. Ez azért van, mert az Apogee digitális audiokonverterei, előerősítői, plug-in-jei egyszerűen fantasztikusan szólnak – hűen a „Sound Amazing®“ mottóhoz.

Analóg és digitális tervezés teljes harmóniában

A hamisítatlan hangminőség digitális audio interfésszel való eléréséhez tapasztalt mérnökökre van szükség, akik a gondosan megválasztott alkatrészekből és az átgondolt tervezés harmonikus keverékéből művészien kombinálják az AD/DA konvertereket, a digitális ütemezést, az analóg áramköröket és az energiagazdálkodási technológiákat. A Duettöbb évtizedes innováció és szakértelem eredménye, és kategóriájában felülmúlhatatlan hangminőséget kínál.

Legendás AD/DA konverterek és kiváló mikrofon előerősítők

Két bemenettel és négy kimenettel, mindegyik legendás AD/DA konverzióval az Apogee-től, valamint két világszínvonalú előerősítővel, a Duet tökéletes partner otthoni és mobil stúdiójához. Csatlakoztassa a mikrofonokat, gitárokat, billentyűzeteket vagy vonalbemenetes eszközöket, hogy minden részletet átvigyen.

A hangszórók csatlakoztatására szolgáló két teljesen kiegyensúlyozott analóg kimenetnek köszönhetően maximális képlékenységgel és megdöbbentő mély-differenciálással hallgathatja vissza és keverheti anyagát. A fejhallgatóhoz pedig egy nulla Ohm-os fejhallgató-kimenet áll rendelkezésre az egyedi fejhallgató-keveréshez.

Hamisítatlan előerősítő

A kiváló minőségű felvételek egyik legfontosabb eszköze az Ön előerősítője – az Apogee Duet előerősítői pedig világklasszisok. Az akár 60 dB-ig terjedő erősítéssel és 48 V-os fantomtáppal bármilyen audioforrást abszolút tisztasággal és precizitással vehet fel, még a legérzékenyebb mikrofonokkal is. Az Apogee gondos fejlesztése révén a zaj és a torzítás még maximális erősítés mellett is minimálisra csökken.

Plug-in az integrált DSP-hez

Annak érdekében, hogy a lehető legjobban rögzítse előadását, gyors és egyszerű hozzáférésre van szüksége az inspiráló hangzáshoz. És kevés dolog zavaróbb a felvételnél, mint a késleltetés. A Duet ezért belső DSP-t kínál az Apogee FX feldolgozáshoz, amelynek köszönhetően már a bemeneten formálhatja a hangzást, és tökéletes hangzású sávokat rögzíthet, miközben ezzel egyidejűleg kiküszöböli a felvételből adódó késleltetéseket.

Symphony ECS Channel Strip – Bob Clearmountain által finomhangolva

A mixer legenda, Bob Clearmountain által finomhangolt Symphony ECS Channel Strip* az EQ-hoz, kompresszióhoz és telítettséghez olyan kezelőelemekkel rendelkezik, amelyekkel Ön optimalizálhatja az ének- vagy akusztikus hangszerfelvételek csatornafeldolgozását. Válasszon a Clearmountain által kifejlesztett presetekből, és készítsen a Duet belső DSP-je által késleltetés nélküli felvételeket.

*A Symphony ECS Channel Strip plug-in native változata külön kapható

Apogee Control 2 szoftver

A vadonatúj Apogee Control szoftverrel Ön teljesen kézben tarthatja a Duet összes funkcióját és tulajdonságát, beleértve a Duet hardver DSP-n futó Symphony ECS Channel Strip effektjeit. Az Apogee Control 2-t az összes Apogee termék közösen használja, így lehetővé teszi az Apogee támogatásnak és fejlesztésnek a jövőbeli macOS, valamint Windows operációs rendszerek frissítéseihez való hozzáférést.

Belső és külső szépség

Természetesen a hangzásminőség áll az első helyen – de rögtön utána jön a lélegzetelállító dizájn. Az Ön stúdiójának az Ön audio-interfésze a szíve, ami még nagyobb motivációt kíván adni a kreativitásának. A Duet végtelen szabályozója egy luxus- és egyben megbízható érzetet kínál a monitorjelszint beállításához, az előerősítők vezérléséhez, valamint az összes funkció közötti navigáláshoz. A szabályozógomb diszkrét ibolyakék háttérvilágítása tökéletes hangsúlyt ad a Duet élménynek. A munkaasztali használatra optimalizált rendkívül lapos készülékház felső oldala karcolásálló gorillaüvegből készült, ami modern külsőt és különösen magas védettséget nyújt.

A vadonatúj Duet breakout-kábel át lett dolgozva és az optimalizált dugós csatlakozáson felül nagyobb munkarádiuszt kínál. Mindent csatlakoztathat rá, és lerámolhatja munkaasztalát, hogy tisztább és szervezettebb munkahelyet csináljon.

Duet Dock – A felülmúlhatatlan Duet desktop élmény

Kompakt méretével és rugalmas breakout kábelével a Duet mércét állít a zenekészítés és a mobil felvétel területén. Stúdiómunkákhoz azonban ajánlott a Duet 3-at a vadonatúj (külön kapható) Duet Dock-kal használni. A dokkoló gondoskodik a Duet optimális beállítottságáról a jelszintkijelzés és más funkciók gyors beállítása érdekében. A DuetDock hátoldali csatlakozásai révén jobban elrendezhetők és csatlakoztathatók a Duet kábelei.

Garancia:
2 év

Hasonló termékek