Yamaha SessionCake SC-01 keverő fejhallgató-erősítő

Termékkód: YAMAHA-GSC01
Online ár:
19 900 Ft
Készleten
+
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Kisméretű, hordozható, elemes keverő és fejhallgató-erősítő, mellyel gyerekjáték a gyakorlás, a közös zenekari próba vagy jam session több zenésszel, a környezet zavarása nélkül.

Nincs szükség erősítőre, hangládára, sem pedálokra... elég egy gitár vagy basszusgitár, egy fejhallgató és egy SessionCake SC-01 a gyakorláshoz vagy egy teljes zenekari próbához, jam session-höz. Akár 8 SessionCake is összekapcsolható egy teljes értékű keverőrendszert kialakítva, aminek használatával mindenki beállíthatja magának a megfelelő keverési arányokat. A hordozható, könnyű, elemmel működő és nagy impedanciás bemenettel ellátott SC-01 rendelkezik AUX bemenettel is, amely lehetővé teszi egy iOS készülék effektberendezésként történő használatát vagy arról zenei kíséret bejátszását.

  • Szabályzók/kapcsolók: be/ki kapcsoló, MUTE DIRECT kapcsoló, PHONES szabályzó, INPUT szabályzó, PAN szabályzó, Me szabályzó
  • Csatlakozók: INPUT (szabványos 6,3 mm-es, nagy impedanciás), PHONES, 2 db CHAIN (sztereó mini 3,5 mm-es), AUX (4-pólusú mini 3,5 mm-es)
  • Tápellátás: 2 db AA alkáli elemmel vagy nikkel-fém hibrid akkumulátorral (külön vásárolható)
  • Mellékelt tartozékok: 4-pólusú mini kábel, felhasználói kézikönyv
  • Méretek (Szé x Ma x Mé): 103 x 42 x 103 mm
  • Tömeg: 235 g elemek nélkül

Hasonló termékek