Yamaha SEQTRAK Orange zenekészítő munkaállomás

Termékkód: YAMAHA-CSEQTRAKOR
Online ár:
155 900 Ft
Készleten
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

All-In-One zenei állomás.

Engedje szabadon kreatívitását a SEQTRAK zenei stúdió segítségével. A villámgyors munkafolyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan rögzítse ötleteit, majd a két hanggenerátorral saját zenéjét készítsen. Streamline módban kapcsolatba léphet rajongóival és alkalmazhatja az eszköz kiváló tulajdonságait. A SEQTRAK mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet. Sőt...

Legyen kreatív bárhol

Bemutatjuk a SEQTRAK-et, a zenei állomást, mely lehetővé teszi, hogy rögzítse, elkészítse és kapcsolatba lépjen rajongóival - akárhol is legyen.

Rögzítés

Rögzítse ötleteit olyan gyorsan, ahogy azok születnek.

All-In-One rendszer

Dobok. Szintetizátorok. Sound design. Dalszerkesztő. Minden megtalálható. A kompakt és könnyű designnal a SEQTRAK rengeteg funkciójával azonnal elkezdheti a munkát- független attól, hogy hol tartózkodik. Mindent tartalmaz, amire szüksége lehet. Sőt...

Villámgyors munkafolyamat

A SEQTRAK egyszerűen teszi lehetővé, hogy ötleteit valós időben rögzítse egy 3-részes interface segítségével. Úgy készítheti el a zenéjét, hogy közben nem kell menükben keresgélni és várni a bootolási időre. Örökítse meg az inspiráció pillanatait és engedje szabaddá kreativitását.

Bőséges hangszínválaszték

A SEQTRAK bőséges könyvtára több mint 2000 gyári hangszínnel rendelkezik. Rengeteg professzionálisan elkészített hangszín - zongorák, szintetizátorok és dobok közül választhat. További hangszínekhez férhet hozzá a SEQTRAK alkalmazás későbbi frissítésével.

Beépített mintavételezés

Készítsen saját hangmintákat könnyedén. A SEQTRAK sampler hét rekeszébe tárolt mintákkal és különböző effektekkel könnyen készíthet saját hangmintákat. Mondjon fel rövid részeket, ütögesse a kanalát, vagy vegye fel a kedvenc állata hangját - majd tökéletesítse a szólamokat - kiváló minőségben 44.1 kHz/16-bit formátumban.

Zenéljen útközben is

A kompakt méretű könnyű kivitelben, beépített hangszóró és mikrofon, továbbá az újratölthető akkumulátorok is helyet kaptak, ezért a SEQTRAK-et bárhol használni tudja - stúdióban, színpadon vagy akár a díványon is. Nincs szükség konnektorra, nincsenek gabalyodó kábelek. Alkosson, szerepeljen és ossza meg zenéjét - bármikor és bárhol.

Alkotás

Öntse zenébe ötleteit.

Hanggenerátorok + effektek

Duplázza meg kreatívitását a két változatos hanggenerátorral. Az AWM2 (Advanced Wave Memory 2) lenyűgöző 128 hang polifóniával és különösen valósághű zongora, vonós és gitárhangszínekkel rendelkezik. A négy-operátoros FM motor csodálatos szintetizátor szőnyegeket, lead, FM elektromos zongora és más hangszerek hangját biztosítja. Továbbá, a SEQTRAK kiváló effektekkel és kidolgozott hangzással rendelkezik.

Sequencer

A SEQTRAK fejlett dalszerkesztője lehetőséget teremt az intuitív komponáláshoz, hangszereléshez és a sávok lejátszásához. A felhasználóbarát kezelőfelülettel könnyen navigálhat és vezérelhet különböző paramétereket, mint például a tempó, swing és sávok beállításait.

Sound szerkesztés

A tartozék SEQTRAK alkalmazásban található az intuitív grafikus felhasználói felület, mellyel gyorsan dolgozhat a sávokkal és pontosan formálhatja a hangzást. A szerkesztésben rengeteg funkció található, burkológörbék, szűrők és effektek. Mindezek lehetővé teszik, hogy minden részletre kiterjedően készítse el kompozícióit.

Csatlakozás

Ossza meg zenéit rajongóival.

Performance

A SEQTRAK kiváló tulajdonságaival központi helyet foglalhat el a színpadon is. Valós időben készíthet hangszereléseket a sávok és a patternek kombinálásával, ritmusokat remixelhet továbbá ki- és bekapcsolhat sávokat. Az effektekkel a végső hangképet készítheti elő, melyet zenélés közben is megváltoztathat.

Vizualizáció

A SEQTRAK alkalmazás Visualizer mód zenéjét látványos vizuális élménnyé alakítja. Ez az ingyenes funkció életre kelti zenéjét és tökéletes szinkront biztosít a hang és a látvány között. Beállíthatja és módosíthatja a sablonokat, a mozgás effekteket. Továbbá rendelkezésére áll egy kiterjesztett valóság mód is, amely segítségével 3D virtuális tárgyakat integrálhat hagyományos élő videókba.

Csatlakoztathatóság

  • Bluetooth MIDI: A SEQTRAK alkalmazást & Visualizer, vezeték nélkül csatlakoztathatja, ezzel is növelve a hordozhatóságot és a kényelmet
  • Wi-Fi: WAV mintákat küldhet és fogadhat vezeték nélkül
  • MIDI In/Out: Csatlakoztathat szintetizátorokat, vagy számítógépet; bővítheti hangszínparkját és dolgozhat külső eszközökkel
  • USB-C: Egy kábel segítségével MIDI és sztereó audió sávokat küldhet a számítógépére
  • AUX bemenet: Csatlakoztasson dobgépet, szintetizátort, és más külső eszközt, tovább növelheti lehetőségeit

* A vezeték nélkül kapcsolat nem feltétlenül tartozék, országonként változhat. Egyeztetés céljából vegye fel a kapcsolatot a Yamaha kereskedőjével. Windows számítógépen a vezeték nélküli funkció nem használható.

Szintetizátor tulajdonságok

Típus:
Hangmodul
Beépített hangszóró
:
Nincs

Hasonló termékek