Yamaha PSS-E30 Remie gyerek szintetizátor

Termékkód: YAMAHA-SPSSE30
Listaár: 24 500 Ft
Online ár:
22 900 Ft
+
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Egy mosollyal kezdődik

Hordozható szintetizátor gyerekeknek.

Valami igazán különleges kezdete

A Remie PSS-E30 a hangszínek színes választékával rendelkezik, a kis méretű billentyűzet gyermekek számára készült. A tartozék daloskönyv azért készült, hogy elkísérje gyermekét a zenei világ felfedezésében. A könnyű és kompakt méret azt jelenti, hogy a kis mesterek bárhova magukkal vihetik a hangszereket és azonnal játszhatnak rajta.

Felfedezés, szórakozás, egyben

Élvezze szórakoztató hangszíneket, járművek és állatokhangjait, és sok más érdekes hangszín hangját, melyek gyermeke képzeletének zenei szárnyakat adnak. A quiz módban a gyermeknek ki kell találni azt, hogy minek a hangját hallotta, nagyszerű módszer gyermeke érdeklődésének fejlesztésére és közben még jól is érzi magát. Továbbá a fejlettebb módban a gyerekeknek ki kell találni a hallott hang magasságát. A Remie PSS-E30 modellben sok, jól ismert sláger és dallam található, melyek Önt és gyermekét sok évre képesek tartalmasan lekötni.

A Remie PSS-E30-al a Yamaha egy olyan kezdő keyboardot hozott létre, mely teljesen új világot mutat be a tanulni és zenélni kívánó gyermekeknek. A gyári dalokkal, a gyermekek jól ismert dallamokat szólaltathatnak meg, miközben egy jobban szélesedik zenei világképük. A kisméretű keyboard optimális játékérzetet biztosít gyermekei számára, a Remie PSS-E30 könnyen szállítható még a gyermekeknek is.

Gyermeke első zenei élménye

Még a felnőtteket is magával ragadja a quiz mód, mely effekteket szólaltat meg, majd feladatként ezeket ki kell találni. A quiz módban található egy sokkal fejlettebb játék, mely arra kéri, hogy találja ki a hangszerek hangja közötti szünetet. Független attól, hogy gyermeke melyik modellt választja, biztos lehet abban, hogy a zenei felfedezéshez vezető minden egyes lépcsőfok tetszeni fog neki.

A zenei csodák egy gombnyomásra

Képzelje el fiatal zenészeit, mint zenekarvezetőket, akik szinte bármely műfajban képesek zenélni. A gomb megnyomásával különféle zenei műfajokban elindul a ritmus és kíséretautomatika. Játssza le gyermeke kedvenc dallamait, miközben szabadon fedezhetik fel a zenében rejlő szépségeket. A PSS-F30 segítségével a zene és a tanulás együtt járnak.

Főbb tulajdonságok

 • 37 kiváló minőségű mini billentyű
 • 47 hangszínek (hangszerek)
 • 74 hang effekt
 • Quiz mód - Találd ki, hogy mit hallasz!
 • 28 stíluskíséret és Smart Chord funkció
 • 30 beépített Songs
 • Ingyenes digitális daloskönyv
 • Könnyű és kompakt
 • Beépített hangszórók / fejhallgató csatlakozó
 • Elemről és USB-ről is használható
 • (USB alapú adapter külön vásárolható)
Garancia:
2 év
Billentyűk száma:
37
Billentyűzetmechanika:
Egyszerű
Billentyűméret:
Mini

Szintetizátor tulajdonságok

Típus:
Kíséretautomatikás/Arranger
Beépített hangszóró
:
Van

Hasonló termékek

Mások ezt is megvették