Yamaha MX49 V2 BU szintetizátor

Termékkód: YAMAHA-CMX49IIBU
Online ár:
229 900 Ft
Készleten
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Az MX49 BU modellje több mint 1000 hangszínt tartalmaz a legendás MOTIF sorozatból, plusz számítógépes és iOS integráció a kompakt, könnyű keyboardban. Az MX49 BU Class Compliant USB audió és MIDI driverrel rendelkezik, képes együtt dolgozni az új FM Essential iOS szintetizátor alkalmazással.

Több mint 1000 MOTIF hangszín.

Az MX sorozat több mint 1000 hangszínt tartalmaz a világhírű MOTIF XS sorozatból. A valósághű akusztikus zongora, elektromos zongora, vonós és dob hangszínektől a komplex 8-összetevős szintetizátor hangszínekig, az MX tartalmazza az összes kedvenc MOTIF XS hangszínt. Az MX leegyszerűsített kezelőfelülete segítségével azonnal hozzáférhet a hangszínekhez. Az újratervezett kategória választóval még könnyebben megtalálhatja hangszíneit. Saját hangszíneket szerkeszthet és menthet el.

Plug and Play, "FM Essential"

Az ""FM Essential"" egy iPhone és iPad szintetizátor alkalmazás, mely valósidejű szintetizátor funkciókat biztosít és a hangszínek szerkesztését is lehetővé teszi. Ha az MX BK/BU sorozatot csatlakoztatja az iOS ""FM Essential"" alkalmazással, az összes funkcióhoz és hangszínhez hozzáférhet a programban. További információk az FM Essential programról itt. http://appstore.com/fmessential

Könnyen beállítható split/layer performance mód az azonnali inspirációhoz

Performance módban a MOTIF-ok mindig segítették az inspirációt és ebben az MX sem különbözik. Könnyen keverhet két hangszínt a külön Split és Layer gombokkal, mindkét hangszín saját inteligens arpeggiatorral és saját dob sávval rendelkezik melyekkel teljes zenekari hangzás érzetét keltő performance beállításokat hozhat létre. A 128 performance mind felülírható, szerkeszthető, előreprogramozva a legújabb groovokkal szállítjuk.

16-Part multi-timbralitás és 128-hang polifónia

Minden Performance a fent említett három hangzáson kívül egy teljes 16 partos multi beállítás összes beállítását is tartalmazza. A hang folytonosságának megszakítása nélkül kapcsolhat a 16 part között. A 128-hang polifónia még a legsűrűbb szekvenciák számára is bőséges polifóniát biztosít. Az említett tulajdonságok az MX hangszert teljes mértékben alkalmassá teszi élőzenei és DAW MIDI sávok élő playback megszólaltatására.

Kétirányú USB audió/MIDI interface

De az MX nem csak egy szoftver DAW és VST vezérlő, hanem egy audió interface is egyben. Csatlakoztassa az USB kábelt a számítógéphez és az MX fejhallgató kimenetén hallhatja a számítógép hangját vagy az MX-hez csatlakoztatott külső stúdió hangfalakon vagy erősítő berendezésen hallgathatja a DAW sávokat. Az MX audió konverterei professzionális zene alkalmazásokra lettek kifejlesztve, ezért a számítógépén minden - még a játékok is - szebben szólal meg az MX kimenetein. Az MX interface kétirányú, vagyis az MX hangját a legjobb minőségben, analóg átalakítás nélkül közvetlenül a számítógépébe rögzítheti.

Bőséges VST és DAW vezérlési lehetőség

Az MX minőségi potméterei és tartós gombjai segítségével hangszíneket válaszhat, DAW paramétereket és VST hangszereket vezérelhet. A megtévesztően egyszerű interface és a számítógépről vezérelhető sablon szerkesztő segítségével bármely meglévő vagy újonnan vásárolt VST hangszerét könnyen beállíthatja és vezérelheti az MX hangszerről. A korszerű, jól alkalmazható sablonokkal különböző DAW rendszereket vezérelhet. A Cubase program számára létrehozott speciális AI gomb segítségével elegendő az egeret bármely paraméter felett tartani és a nagy adatkerékkel megváltoztathatja az értéket. Még sohasem volt ilyen egyszerű a Cubase program vezérlése.

Teljes zenei szoftvercsomag

Az MX sorozat árkategóriájában az egyetlen olyan hardver szintetizátor, mely teljes zenei szoftvercsomaggal rendelkezik. A tartozék Steinberg Cubase AI 48 audió és 64 MIDI sávja, kottaszerkesztője, a beépített VST effektekjei, az MX hangszerrel már önmagukban elősegítik az igényes zenei munkák születését. De ez még nem minden: a csomaghoz tartozik a Steinberg Prologue és a Yamaha YC-3B orgona emulátor, így már VST hangszerekkel felvértezve kezdhet zenélni. Plusz a Remote Template szerkesztőkkel a VST hangszereket is vezérelheti. A Yamaha külső fejlesztő partnerekkel együtt dolgozva biztosítja azt, hogy a jövőben is rendelkezésre álljanak teljesen kompatibilis szerkesztő szoftverek.

Cubasis LE

A Cubase AI mellett az MX BK/BU sorozattal használhatja az iPadon is elérhető zenei szoftvert a ""Cubasis LE""-t. A Cubasis LE alkalmazást használhatja az MX BK/BU-val az iPad-hoz történő csatlakoztatás után. Kétirányú audió/midi interface és USB class compliant új MX hangszerek még jobban képesek kiaknázni a Cubase LE szoftverben rejlő lehetőségeket.

Teljes analóg és digitális csatlakozás

Az USB audió/MIDI rész mellett, az MX USB to Device porttal is rendelkezik, így az MX adatait külső USB eszközön tárolhatja, vagy akár wav formátumú fájlokat is lejátszhat. Tabletet vagy MP3 lejátszó használatához a hangszer AUX bemenetére csatlakoztasson egy mini sztereó kábelt.

Könnyű kivitel, minőségi Yamaha billentyűzet

Szinte minden más billentyűs vezérlő olcsóbb OEM billentyűzetet használ, ugyanakkor az MX egy mesterien kivitelezett billentyűzet - ilyet csak a Yamaha, mint a világ legnagyobb billentyűzet gyártója, készíthet. A mindössze 3.7 kg (MX49) vagy 4.7 kg (MX61) súlyt akár a hóna alá csapva könnyen szállíthatja. Az MX szintetizátorok kompakt kivitele lehetővé teszi azt, hogy a hangszert könnyen szállíthatja koncertekre, de egyben a házi stúdióban is megállja helyét.

VCM effektek

Az MX szintetizátorok VCM effektekkel vannak felvértezve, melyek egészen áramkör szintig szimulálják a régi effektek hangját. A 70-es évek hangzása elevenedik meg a már ritkaságszáma menő régi hangszínszabályozóval, flangerrel, phaserrel és wah effektekkel, melyeket a korszak legendás keybordosai mutattak be.

Class Compliant integráció

Az MX BK/BU sorozat támogatja az USB Class Compliant szabványt. Az MX-el számos iOS zenei alkalmazással dolgozhat együtt, például az FM Essential és a Cubase LE.

 • Billentyűzet: 49 billentyű, Initial Touch funkcióval
 • Hanggenerátor: AWM2
 • Maximális polifónia: 128 hang
 • Multi-timbralitás: 16 részes (belső)
 • Hullámformák: körülbelül 166 MB (16-bites lineáris formátumra alakítva)
 • Hangszínek: Preset: 1106 Normal Voice + 61 Drum Kit, GM: 128 Normal Voice + 1 Drum Kit, User: 128 Normal Voice + 8 Drum Kit
 • Performance: User: 128 (16 rész)
 • Effektek: 9-fajta zengető (42 preset), 17-fajta kórus (88 preset), 48-fajta inzert effekt (267 preset) x 4, Master EQ (5 sáv)
 • Tempó (BPM): 5 – 300
 • Dalok: 27 demo dal
 • Patternek: 208 pattern
 • Arpeggio: 999-fajta
 • Szekvencia formátumok: SMF Format 0 (csak lejátszás)
 • A Remote Control funkcióval kompatibilis szekvenszer szoftver: Windows®: Cubase 8 vagy újabb, SONAR X 2 Producer/Mac®: Cubase 8 vagy újabb, Logic Pro X, Digital Performer 9
 • Vezérlők: hajlítókerék, modulációs kerék, 4 hozzárendelhető tekerőgomb, [DATA] tárcsa
 • Kijelző: 3 számjegyes LED + 20 x 2 soros, karakteres LCD (háttérvilágított)
 • Csatlakozók: kimenet [bal / monó] / [jobb] (szabványos TRS aljzat), [fejhallgató] (szabványos sztereó aljzat), [vezérlőpedál], [kitartópedál], MIDI [be] / [ki], USB [számítógéphez] / [adathordozóhoz], [AUX bemenet], tápcsatlakozó
 • Tápellátás: 9 W
 • Tartozékok: hálózati adapter (PA-150B vagy a Yamaha által ajánlott ezzel egyenértékű), felhasználói kézikönyv, Cubase AI letöltési információk
 • Szín: kék
 • Méretek (Szé x Ma x Mé): 830 x 91 x 298 mm
 • Tömeg: 3,8 kg
Billentyűk száma:
49
Billentyűzetmechanika:
Szintetizátor
Billentyűméret:
Teljes

Szintetizátor tulajdonságok

Típus:
Munkaállomás/Workstation
Beépített hangszóró
:
Nincs

Hasonló termékek