Yamaha EZ-300 kíséretautomatikás szintetizátor

Termékkód: YAMAHA-SEZ300
Online ár:
122 900 Ft
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Belépőszintű hordozható keyboard 61 dinamikus, speciális, világító billentyűvel, kezdő zenészeknek. Stílusos és sokrétű, lehetőséget ad gyakorlásra, zenélésre és előadásra sokféle oktatófunkciója és autentikus hangszerei segítségével.

  • LED világító billentyűk mutatják, hogy melyik hanghoz, melyik billentyűt kell lenyomni
  • Összesen 202 beépített demó dal, közöttük népszerű, híres dalok és oktató darabok
  • Élethű, természetes hangszínek - összesen 622 - valódi zongora hangmintákkal
  • Különböző hasznos funkciók, 205 dinamikus stíluskísérettel, melyek tovább lendületet adnak játékához
  • Dal bővítés funkció, mellyel gyakorolhat kedvenceire
  • Elegáns ezüstfehér bevonat, mely bárhol szépen mutat
  • Méretek (Szé x Ma x Mé): 945 x 118 x 369 mm
  • Tömeg: 4,8 kg

Ahol a csoda kezdődik

Kivilágítva. A billentyűk megtalálásával gyorsítsa fel a folyamatot és fedezze fel a titkot, hogy a hangok, hogyan állnak össze dallammá.

Világító billentyűk - a zenélés már a kezdetek kezdetén élvezetes!

Csak játsszon a világító billentyűkön és csodálatos zenében részesül - természetesen és könnyedén. Könnyű megszeretni és élvezni a gyakorlást és a zenélést. Ha szeretne tovább fejlődni, gyakoroljon saját tempójában a három oktató funkcióval. Gyakoroljon külön bal és jobb kézzel és ossza fel a dalt a gyakorolni kívánt részekre. A világító billentyűk végig segítenek, és akkor is élvezetessé teszik a zenélést, ha nem tudnak kottát olvasni.

Játssza a dalokat melyeket szeret.

Az EZ-300 202 beépített olyan dalt tartalmaz, melyet az egész család szeret. Válogathat a népszerű és híres dalok között - pop, gyermek dalok, klasszikus darabok,- és tanulja meg elzongorázni őket. Játsszon a zenére vagy egyszerűen csak hallgassa meg a dalok automatikus lejátszását. Számítógépéről is hangszeréhez adhat további kedvenc dalokat.

Pop dalok

*Beleértve: Happy, It’s My Life, Viva La Vida, Bad Romance, Shape of You, Duele El Corazon, Titanium, Perfect, Treasure and Something Just Like This.

Különböző dalok

Beleértve: Frère Jacques, Old MacDonald Had a Farm, Aloha Oe, Santa Lucia, Brahms' Lullaby, Menuett BWV Anh.114, Prelude op.28-15 "Raindrop", Für Elise, Twinkle Twinkle Little Star és Turkish March …és sok más.

Élvezze a különböző hangszerek autentikus megszólaltatását.

Az EZ-300 összesen 622 beépített hangok (hangszínt) tartalmaz. Ezek között találhatók a speciális “Live” hangszínek, melyek valódi zongora, vonós és rézfúvós hangmintákra épülnek. Ezzel az egy hangszerrel sokféle autentikus hangszert szólaltathat meg csodálatos előadásokat eredményezve. Továbbá a Touch Response funkcióval beállítható, a billentyűk leütésének erőssége. Ez a funkció segít, a kifejező játék kialakításában, miközben az Auto Accompaniment funkció és az effektek tovább színesítik játékát.

Garancia:
2 év
Billentyűk száma:
61
Billentyűzetmechanika:
Szintetizátor
Billentyűméret:
Teljes

Szintetizátor tulajdonságok

Típus:
Kíséretautomatikás/Arranger
Beépített hangszóró
:
Van

Hasonló termékek