Yamaha EAD10 elektromos akusztikus dobmodul

Yamaha EAD10 elektromos akusztikus dobmodul

 
174 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik

Az EAD10 elektromos akusztikus dobmodul segíti a gyakorlást, felvételt és játszhat akusztikus dobfelszerelésével.

Az EAD akusztikus elektromos dobmodul azonnal képes akusztikus dobfelszerelését átalakítani egy olyan digitális-hibrid hangszerré, mely digitalizált hangmintákkal és studió minőségű effektekkel rendelkezik. Lehetővé teszi, hogy felvételt készítsen és lejátsszon saját akusztikus dobfelszereléséről együtt játsszon a zenei könyvtárában található kedvenc dalaival vagy barátai dalaival és ezeket digitálisan megossza.

Az ingyenes iOS alkalmazással videókat készíthet, szerkeszthet és tölthet fel dobolásaival kapcsolatban.

Az EAD10 minden tekintetben fejleszti dobolását, - a gyakorlás módját, a felvételt és élő dobolást is, képes a maximumot kihozni az akusztikus dobfelszereléséből.

  • 50 gyári, 200 felhasználói beállítás. Alakítsa át akusztikus dobfelszerelésének hangzását dinamikusan.
  • Erősítse az EAD10 érzékelőjét a lábdobra és képes lesz a dobfelszerelésének teljes hangját felvenni.
  • Az ingyenes iOS alkalmazással gyakorolhat videókat készíthet, szerkeszthet és tölthet fel dobolásaival kapcsolatban.

Színesítse dobolását

Az EAD10 elektromos akusztikus dob modul elősegíti gyakorlását, felvételét és játszhat akusztikus dobfelszerelésével, képzelete és kreativitása szabadon szárnyalhat.

Keltse életre dobolását!

A könnyű összeszerelés lehetővé teszi, hogy fejhallgatójával azonnal stúdió minőségű hangzást hallhat (effektekkel és triggerelt hangminták) és a beállítások különböző stílusokban alkalmazhatók.

Játsszon együtt mindenkivel - Ossza meg zenéit a világgal!

Könnyen jó minőségű audió felvételt készíthet a modulba, USB meghajtóra vagy számítógépre és munkáját megoszthatja zenésztársaival és barátaival. Az ingyenes iOS alkalmazással kiváló minőségű audió és videó fájlokat készíthet és közvetlen a mobiljáról meg is tudja osztani őket.

EAD beállítások

Gyakorolhat, felvételt készíthet, dobolhat és tartalmat is oszthat meg, az EAD10 még élvezetesebbé és inspirálóbbá teszi dobolását.

Könnyű összeszerelés

Erősítse az EAD10 érzékelőjét a lábdobra és már kész is a komplett hibrid rendszer egy lábdob triggerrel és sztereó mikrofonnal.

Hangszín és bővíthetőség

Az EAD10 50 gyári és 200 felhasználói beállításokkal rendelkezik, melyekkel dobfelszerelése hangzását állíthatja be, és lehetővé teszi, hogy triggerekkel és dobtestekkel növelje hangszerét.

Gyakorolj

Válassz ki egy dalt a music library-ból és az alkalmazás tempó érzékelője lehetővé teszi, hogy metronóm hangjelzést adjon hozzá, megváltoztassa a tempót és a kijelölt részt ismételje. Gyakorláshoz kiváló.

Zenei videók egyszerűen

Videó felvételeket készíthet, keverhet, szerkeszthet és tölthet fel saját ingyenes iOS alkalmazással.

Garancia:
2 év