Yamaha DTX402K elektromos dobszett

Listaár: 147 900 Ft
Online ár:
133 900 Ft
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Legyél dobos

Amint elkezdesz játszani a DTX hangszeren azonnal dobossá válsz. Legyen az inspirációd és fejezd ki magad impulzusaid és kreativitásod. A DTX402 modell a Yamaha elkötelezettségének szimbóluma, a cég, mint dobgyártó, kiváló designnal és hangminőséggel rendelkezik.

Építse fel magát

Építsen a motivációjára és engedje szabadjára tehetségét! Az oktatási funkció együtt a speciális ingyenes alkalmazással együtt teszi a gyakorlást élvezetesebbé, zenei oktatást biztosít és lehetővé teszi hogy elmerüljön a dobolás érdekes és korlátlan világában.

Hang

A DTX402 hangszínei ötvözik az autentikus csúcsminőségű dobhangszínek készítésének tapasztalatait a 10 beépített dobfelszereléssel, beleértve akusztikus effekteket és elektronikus hangszíneket, melyek segítenek megtalálni a tökéletes hangszínt. Könnyen készíthet saját dobfelszereléseket és választhat különféle kiváló minőségű hangszínekből. Adj hangot zenei érzékenységének a DTX kifejezőképességével.

Oktatás

A DTX 10 beépített oktató funkciója csak elektromos dobbal használható. Ezek között található a Pad Gate Function, kezdőknek, mely fokozatosan fejleszt, a Gate Function, mely a ritmus érzést javítja – alapvetően fontos doboláskor, és a Fast Blast Function, mely az ütések gyorsaságát méri. Az értékelő funkció objektíven osztályozza képességeit. Használja ki a támogató funkciókat dobolása fejlesztése érdekében.

Alkalmazás

A speciális iOS/Android alkalmazás a DTX402 Touch lehetővé teszi, hogy élvezetesebben és könnyebben tanuljon dobolni. A beépített Challenge Mode funkcióval játsszon oktatói hangsávokra, mintha egy játékkal játszana. Amikor befejezte az utolsó szintet, dobtudásáról a Yamaha cégtől egy oklevelet kap. Az Editor funkcióval személyre szabhatja dobfelszereléseit. A DTX402 sorozat használható a Rec'n'Share iOS alkalmazásokkal, vagyis kedvenc zenéire dobolásait megoszthatja barátaival és közösségekkel.

Csatlakoztasd PC-hez

Csatlakoztasd a modult számítógépéhez USB segítségével és készítsen audió felvételeket a hangszerrel. Zene készítéshez kösse össze a modult a DAW rendszeréhez.

Megjelenés

A Yamaha mindent tud, amit a dobokról tudni lehet. Ezért tudunk olyan kompakt dobokat készíteni, melyekkel nem kell kompromisszumokat kötnünk. Igényei szerint a megfelelő pozíció eléréséhez beállíthatja a cintányérok, pergő és tamok pozícióját és dőlésszögét. A DTX rendelkezik a Yamaha lábpedállal, mely profi dobosok kedvenc választása és élethűen megszólaltatja a lefogott cintányér és az ütőfelület-széle ütések hangszín variációit. A különféle részek magasságát bárki, még egy kis gyerek is könnyen állíthatja.

Megnevezés:
Elektromos dobszett
Garancia:
2 év

Hasonló termékek

Mások ezt is megvették