V-MODA Crossfade M-100 Master Matte Black fejhallgató

V-MODA Crossfade M-100 Master Matte Black fejhallgató

 
81 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik

A Crossfade M-100 Master a Crossfade M-100 fejhallgató evolúciójának legújabb tagja, amely egyben a V-MODA legelismertebb és legkelendőbb terméke. Népszerű elődjének sikerére alapozva a Crossfade M-100 Master kényelem, hangzás és tartósság terén még magasabbra helyezi a mércét.

A japán CCAW tekercsekkel gyártott 50mm-es Dual-Diaphragm sugárzóival a Crossfade M-100 Master jellegzetesen kifinomult hangja az izgalmas basszusokat és páratlan tisztaságot ötvözi egy lebilincselő 3D-s hangzásban, így nem csoda, hogy megkapta a Japan Audio Society (JAS) által hitelesített Hi-Res Audio tanúsítványt.

A Crossfade M-100 Master jól bírja az utazás igénybevételét, a fejhez tökéletesen illeszkedő SteelFlex fejpánt rendkívül tartós, a szabadalmaztatott CliqFold konstrukciónak köszönhetően pedig egyszerűen behajtható a kisméretű Exoskeleton tokba, amely védi a fejhallgatót és karabinerrel rögzíthető hátizsákhoz vagy más csomaghoz az utazás közben.

A nagyméretű, memóriaszivacs-fülpárnák a hosszú zenehallgatáshoz is megfelelő kényelmet biztosítanak, tehermentesítik a fejpánt nyomását, a felhasználó füleit és közben természetesen izolálják a külső zajokat. A fejpánton jól szellőző, 100% PU vegánbőr-borítás található, amely ellenáll az izzadságnak, ezért a hosszú és energikus testmozgásokhoz is alkalmassá teszi a Crossfade M-100 Master-t.

Legyen szó a legmélyebb basszusokról vagy legélesebb magas hangokról, a Crossfade M-100 Master felépítése minden zenei műfajhoz kiegyenlített és kiváló hangminőséget garantál. A hangsugárzó újratervezett termopolimer borítása a rendkívül széles hangtartomány megszólaltatásához szükséges szerkezeti stabilitásban is szerepet játszik, csökkentve a hangsugárzó igénybevételét és növelve ezáltal a megbízható működést.

A Crossfade M-100 Master a klasszikus Matte Black színben kapható, egygombos ARAMID szöveterősítésű SpeakEasy kábellel, profi beépített mikrofonnal a kristálytiszta telefonbeszélgetésekhez, és egy meghosszabbított SharePlay audiokábellel.

  • Jellegzetes, díjnyertes V-MODA hangzás (több mint 50 Editor's Choice díj)
  • Tartósságra tervezve – Fémből készült + SteelFlex™ fejpánt, amely ellenáll izzadságnak
  • Japán CCAW tekercsekkel gyártott 50mm-es Dual-Diaphragm sugárzók, melyek izgalmas basszusokkal és páratlan tisztasággal szólnak (a Japan Audio Society (JAS) által hitelesített Hi-Res Audio tanúsítvány)
  • Nagyméretű memória-fülpárnák és 100% vegánbőr-fejpánt a kiemelt kényelem érdekében a hosszú zenehallgatáshoz
  • Ikonikus CliqFold™ konstrukció lehetővé teszi a fejhallgató behajtását a hihetetlenül kisméretű, tökéletes védelmet nyújtó Exoskeleton tokba
  • Tartozék meghosszabbított SharePlay audiokábel és egygombos ARAMID szöveterősítésű SpeakEasy kábel, profi beépített mikrofonnal a kristálytiszta telefonbeszélgetésekhez
  • Újratervezett borítás a hangsugárzókhoz, amely növeli a szerkezeti stabilitást és csökkenti az igénybevételt az optimális működés érdekében
  • Dupla bemeneti opció a lejátszáshoz, zenehallgatáshoz és keveréshez két ember számára
  • Kompatibilis a V-MODA egyedi dekorációs pajzsaival és legkülönbözőbb kiegészítőivel
Megnevezés:
Fejhallgató
Garancia:
2 év