V-MODA Crossfade 2 Wireless Rose Gold Black vezetékes/vezeték nélküli fejhallgató

V-MODA Crossfade 2 Wireless Rose Gold Black vezetékes/vezeték nélküli fejhallgató

 
114 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik

A jelenleg kapható egyik legjobb - ha nem a legjobb! - vezeték nélküli fejhallgató, mellyel szabadon mozoghat bárhol a világban! No. 1 Remasterelt hang, a legkiválóbb minőségű hangzás érdekében!

Wireless hang "késlekedés" nélkül

A V-Moda audiophile barátságos fejhallgatója, hitelesített Hi-Res 40 kHz-es vezetékes módban, Bluetooth használata esetén is ugyanazt a minőségi zenehallgatást teszi lehetővé, mintha vezetékes módban hallgatnánk a zenét. Szinte késleltetés nélkül élvezhetjük a muzsikát még 10 méter távolságból is. Használhatjuk laptoppal és okostelefonnal vezeték nélkül, ráadásul 14 órát bír ki az akkumulátora. Vezetékes módban csak csatlakoztatnunk kell a kábelt ami automatikusan kapcsolja ki az akkumulátort és az elektronikát, és máris élvezhetjük a késleltetés nélküli Bluetooth zenehallgatást.

Kiváló minőségű drága anyagok felhasználásával készült a V-Moda Crossfade II fejhallgató, tetszetős fém csukló kerettel rendelkezik, amit egy mozdulattal összecsukhatunk, és máris elfér a tokjában. 50 mm-es kettős membrános meghajtó (szabadalmaztatott) - a belső és a külső gyűrűk különválasztják a basszust a középső és a magas hangokat. 3D hangok hallgatására is lehetőség van anélkül, hogy másokat is zavarna a 3D hang hallgatása közben. CCAW tekercse Japánban készült és nagy teljesítményű Hi-Res hangzást produkál hallgatójának.

Nagy kiterjedésű memóriapárnák

A V-Moda vezérigazgatója több mint egy évig a fejpárnák tesztelésével foglalkozott annak érdekében, hogy minél kényelmesebb legyen a V-Moda viselete. A szabadalmaztatott hatszög alakzat minimalizálja a fej és a fül közötti minimális rést a legjobb illeszkedés érdekében, ugyanakkor a párnák megőrzik a fülünk formáját, így legközelebb már csak a helyére kell csúsztatnunk azokat.

V-MODA VAMP AMP/DAC technológia

Qualcomm aptx (Gold változat) a legkorszerűbb audio codec lehetővé teszi a CD minőségű hangot a Bluetoothon keresztül, ami a legjobb veszteségmentes vezeték nélküli hallgatási élményt biztosítja. Remix Vamp kompatibilis és tökéletesen hangolt, hogy megfeleljen az új Remix® fejhallgató erősítőnek, beépítve a Bluetooth hangszórókat is.

Tiszta mély basszus

A hallgatónak pontosan kell érezni és hallani a zene minden rezgését.

Akusztikus mérnökök ellenőrizték, hogy minden hangszer úgy szóljon, ahogyan az a felvételeken rögzítésre került és a hangszer készítője megálmodta.

Passzív zajszigetelés

A fejhallgató tökéletes konstrukciójának köszönhetően kiszűri a nem kívánatos külső zajokat, és zavaró hangokat is. A rejtett mikrofon kristálytiszta kommunikációt tesz lehetővé és a mellékelt 1-gombos speakeasy™ kábel segítségével kapcsolatban maradhatunk a környezetünkkel akár játék vagy munka közben is.

Fényűző új színek és kibővített alkalmazási platformok

A választékban mindenki megtalálja a kedvenc szín-összeállítását matt fekete, matt fehér és aranyozott rózsa valamint arany színek közül lehet választani. A fejhallgatóhoz opcionálisan lehet egyéni árnyékolókészletet választani – 3D-s vagy lézeres nyomtatással is a tulajdonos tetszés szerint gravírozhatja a logóját, sőt megváltoztathatja az árnyékoló felület anyagát és színét.

A füles PC-s játékok esetében, vagy zenehallgatás közben is tökéletesen működik, az XBOX, a PS4 konzolokkal, és professzionális zenei berendezésekkel is magas szintű reprodukcióra képes.

Gyakorlatilag elpusztíthatatlan

A V-Moda steelflex fejpántja tartós vegán bőrből készült. A gyártók katonai szintű MIL-STD-810G tesztelési szabványokkal dolgoznak. A kábeleket és a 45 fokos dugaszokat több mint 1 millió alkalommal hajlították annak érdekében, hogy minél tartósabb legyen (100% ipari szabvány.) Fejpántos hajlítás tökéletes - a steelflex konstrukció akár 10 fokkal is hajlítható. Bírja a nagy hőmérséklet ingadozást is a használata során a téli időjárás sem okoz gondot. A fejhallgató használatát V-port szellőzők teszik kényelmessé. A új szellőztető rendszer biztosítja a megfelelő légáramlást a használat közben fellépő esetleges túlmelegedés elkerülésére.

A kábelek (beleértve a V-MICRO USB kábelt is) a V-STRAP rendszeren keresztül extra helyet biztosítanak az USB-meghajtóknak. Karabiner klip segítségével a füles a táskád külső oldalán gyorsan rögzíthető.

Beépített vezeték nélküli mikrofon és vezérlők

A különálló hangerő, és a többfunkciós kezelőszervek valamint a rejtett mikrofon lehetővé teszi a hívások fogadását Bluetooth módban. A levehető Speakeasy™ mikrofon - kifejezetten a hangfelismeréshez nyújt biztos segítséget.

Plusz kényelmi lehetőségek

Különböző nemesfém vagy akár rozsdamentes acél burkolattal és 3D lézergravírozással is kérhetjük, egyedi logót is készíttethetünk, így téve egyedivé a fejhallgatónkat, Műalkotások ábrázolásával, ami a luxus szimbóluma - valamint nemesfémekből, ezüst, 14 k arany, 14 k fehér arany és platina burkolattal is rendelhetjük. De kérhetjük rozsdamentes acélból - különleges "damaszkuszi acél" hatással, ami lehetővé teszi, hogy bemutassa a fejlett 3D technológiát.

 • Zárt vezeték nélküli fejhallgató
 • 50 mm kettős membrán
 • Japánban gyártott CCAW tekercsek
 • Frekvenciaátvitel: 5 Hz - 40000 Hz
 • Fejhallgató Érzékenység: 100 dB @ 1kHz 1 mW
 • Mikrofon érzékenysége: 42 dB @ 1 kHz
 • Impedancia: 32 Ohm
 • Párosítható okostelefonnal
 • Kompatibilis különböző V-MODA termékekkel (pld. BoomPro mikrofon, SharePlay kábel, 3-gombos Speakeasy mikrofon és REMIX VAMP erősítő)
 • Vezérlés a fülpárnákon
 • Beépített Bluetooth 10 m hatótávolsággal
 • Masszív acél konstrukció, teljesen összecsukható CliqFold pánt
 • Akkumulátor kapacitása: 430 mAh (14 óra folyamatos zenehallgatás)
 • Kábel: 1-gombos erősített SpeakEasy™ Microphone 3,5 mm
 • Tömeg: 309 g (standard alumínium pajzsokkal)
 • Szín: Rose Gold Black
 • Tartozékok: Exoskeleton hordtáska és 2 V-PORT nyílás, karabiner klip, megerősített 1-gombos SpeakEasy™ mikrofon kábel, elegáns V-Micro USB kábel, aranyozott 1/4" Pro adapter, V-MODA matrica
Megnevezés:
Fejhallgató
Garancia:
2 év