Universal Audio Volt 476 USB hangkártya

Termékkód: UNIVERSALAUDIO-VOLT476
Online ár:
134 900 Ft
Rendelésre
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 3 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

4 bemenetes/4 kimenetes busz-tápellátású USB 2.0 hangkártya Mac, PC, iPad és iPhone támogatással, kategóriájában élenjáró jelátalakítással, csöves jellegű Vintage Mic Preamp mikrofon előerősítő üzemmóddal, stúdió minőségű hangzást eredményező 76 Compressor kompresszorral, válogatott zenei szoftverekkel az iparág vezető gyártóitól.

Universal Audio hangminőség - bármilyen rendszeren!

A Universal Audio eddig high-end megoldást adott profi producerek, tapasztaltabb házi stúdiósok számára - azonban nem mindenkinek van szüksége komplex DSP-s rendszerre, ami USB-C-hez vagy Thunderbolt-hoz köt, így megalkották a VOLT hangkártya családot! Kompakt, letisztult felületű USB-s hangkártyák, melyek kevés funkciót vonultatnak fel, de azt kifogástalan minőségben!

A VOLT 476 nyújtja a legtöbbet a VOLT interfészek között - a preamp emuláción túl egy 1176 jellegű kompresszort is megtalálunk a bemeneteken, ami tovább növeli a lehetőségeket, milyen karaktert szeretnénk rögzíteni.

A visszahallgatás is jóval rugalmasabb: megadhatjuk, hogy pontosan melyik be-és kimenetet szeretnénk monitorozni, ami nagy fegyvertény lehet a felvételkészítés közben. Ráadásul a pontos LED input és output jelszint visszajelzés, valamint a desktop-kialakítás jóval kényelmesebb a tartós stúdió- session-ök során!

Professzionális hangzás - transzparencia vagy vintage karakter

A Universal Audio VOLT 476 egy 4-be és 4 kimenettel rendelkező USB 2.0-ás hangkártya, mely kompatibilis MAC, PC (Win 10 64-bit), iPad és iPhone eszközökkel.

A két fő bemenet képes fogadni dinamikus és kondenzátor mikrofonokat (+48V), közvetlenül csatlakoztatott gitárokat (Hi-Z) és vonal szintű jeleket, míg a hátsó kettő csupán vonal szintű jeleket. Igény szerint két preamp rendkívül transzparens tud lenni, de amennyiben tudjuk előre, hogy az adott hangszer vagy ének elbírna a szám kontextusában egy kis "színt", akkor a Vintage áramkört aktiválva (nem DSP!), a klasszikus UA 610 csöves előerősítő hangját élvezhetjük, mely Ray Charles-tól, Van Halen-en át a mai napig egy állandó eleme a professzionális stúdióknak.

A VOLT 476-ban ezen túl megtalálható egy 1176 jellegű kompresszor, mely hatalmas karaktert képes kölcsönözni, szinte bármilyen forrásnak! Három jól megválasztott preset segít a beállításban: VOC - énekhez egy rendkívül enyhe és lassú kompresszió, GTR - egy gyorsabb, de nem olyan drasztikus kompresszió, végül a FAST - gyors és drasztikus, ideális dobokra és perkusszív hangszerekre!

Ráadásul a Universal Audio mérnökei komoly erőfeszítéseket tettek, hogy a piacon lévő alkatrészek megfelelő kombinációival és gondos konfigurációjával olyan hangminőséget tegyenek lehetővé az egyszerű USB 2.0 rendszeren alapulva, amivel a kategórián belül nem igazán lehet versenyezni!

Bárhol és bármikor!

A VOLT masszív fém házának, BUS-tápolt rendszerének köszönhetően nagyon kényelmesen használhatjuk utazás közben, próbán, koncerteken! Ráadásul MIDI be-és kimenetének köszönhetően remekül összehozhatod a DAW-odat a legkülönbözőbb klasszikus DIN-MIDI-s szintetizátorokkal dobgépekkel!

Amennyiben pedig egy nagyon kompakt iPad vagy iPhone setup-ot szeretnél megalkotni, a VOLT ebben az esetben is tökéletes választás lehet! A külön 5V bemenetnek köszönhetően biztosítani tudod azt a feszültséget, melyet ezek a mobil eszközök nem képesek biztosítani. (Camera Connection Kit szükséges!)

Inspiráló szoftveres tartalom

A Universal Audio egy remekül összeválogatott szoftvercsomaggal biztosítja, hogy ne csak a felvétel során legyen kifogásolhatatlan a minőség, hanem a mixing közben is olyan eszközökkel dolgozhass, ami nem csak szépen teszi a dolgát, de inspiráló is!

  • Ableton Live Lite
  • Softube Marshall Plexi Classic Amp, Time & Tone Bundle
  • Celemony Melodyne Essential
  • Relab LX480 Essentials
  • Plugin Alliance Ampeg SVT-VR Classic, Brainworx bx_tuner, Brainworx bx_masterdesk Classic
  • UJAM Virtual Drummer DEEP, Virtual Bassist DANDY
  • Spitfire LABS

Hasonló termékek