Universal Audio Volt 2 Studio Pack hangfelvételi stúdió csomag

Termékkód: UNIVERSALAUDIO-VOLT-SB2
Online ár:
99 900 Ft
Rendelésre
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 3 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

2 bemenetes/2 kimenetes busz-tápellátású USB 2.0 hangkártya Mac, PC, iPad és iPhone támogatással, kategóriájában élenjáró jelátalakítással, csöves jellegű Vintage Mic Preamp mikrofon előerősítő üzemmóddal, válogatott zenei szoftverekkel az iparág vezető gyártóitól + nagymembrános kondenzátormikrofon és zárt fejhallgató egy csomagban!

Universal Audio hangminőség - bármilyen rendszeren!

A Universal Audio eddig high-end megoldást adott profi producerek, tapasztaltabb házi stúdiósok számára - azonban nem mindenkinek van szüksége komplex DSP-s rendszerre, ami USB-C-hez vagy Thunderbolt-hoz köt, így megalkották a VOLT hangkártya családot! Kompakt, letisztult felületű USB-s hangkártyák, melyek kevés funkciót vonultatnak fel, de azt kifogástalan minőségben!

Volt Studio Pack tartalmaz mindent, amivel azonnal nekiállhatsz a felvételeknek: a VOLT 2 hangkártyán túl egy nagymembrános kondenzátor mikrofon és egy zárt fejhallgató is helyet kapott a csomagban.

Professzionális hangzás - transzparencia vagy vintage karakter

A Universal Audio VOLT 2 egy 2-be és 2 kimenettel rendelkező USB 2.0-ás hangkártya, mely kompatibilis MAC, PC (Win 10 64-bit), iPad és iPhone eszközökkel.

Mind a két bemenet képes fogadni dinamikus és kondenzátor mikrofonokat (+48V), közvetlenül csatlakoztatott gitárokat (Hi-Z) és vonal szintű jeleket. Igény szerint rendkívül transzparens tud lenni, de amennyiben tudjuk előre, hogy az adott hangszer vagy ének elbírna a szám kontextusában egy kis "színt", akkor a Vintage áramkört aktiválva (nem DSP!), a klasszikus UA 610 csöves előerősítő hangját élvezhetjük, mely Ray Charles-tól, Van Halen-en át a mai napig egy állandó eleme a professzionális stúdióknak.

Ráadásul a Universal Audio mérnökei komoly erőfeszítéseket tettek, hogy a piacon lévő alkatrészek megfelelő kombinációival és gondos konfigurációjával olyan hangminőséget tegyenek lehetővé az egyszerű USB 2.0 rendszeren alapulva, amivel a kategórián belül nem igazán lehet versenyezni!

Minden az azonnali felvételkészítéshez!

A VOLT 2 Studio Pack a VOLT 2 hangkártyán túl tartalmaz egy nagymembrános kondenzátor mikrofont, mely ideális énekre, akusztikus hangszerek, gitárládák mikrofonozására, transzparens jellegének köszönhetően.

A csomagban megtalálható zárt szerkezetű fejhallgató ideális a felvétel közbeni monitorozáshoz - pontosan hallunk minden fontos részletet, továbbá nem szól vissza a mikrofonba a felvételhez használ alap.

Bárhol és bármikor!

A VOLT masszív fém házának, BUS-tápolt rendszerének köszönhetően nagyon kényelmesen használhatjuk utazás közben, próbán, koncerteken! Ráadásul MIDI be-és kimenetének köszönhetően remekül összehozhatod a DAW-odat a legkülönbözőbb klasszikus DIN-MIDI-s szintetizátorokkal dobgépekkel!

Amennyiben pedig egy nagyon kompakt iPad vagy iPhone setup-ot szeretnél megalkotni, a VOLT ebben az esetben is tökéletes választás lehet! A külön 5V bemenetnek köszönhetően biztosítani tudod azt a feszültséget, melyet ezek a mobil eszközök nem képesek biztosítani. (Camera Connection Kit szükséges!)

Inspiráló szoftveres tartalom

A Universal Audio egy remekül összeválogatott szoftvercsomaggal biztosítja, hogy ne csak a felvétel során legyen kifogásolhatatlan a minőség, hanem a mixing közben is olyan eszközökkel dolgozhass, ami nem csak szépen teszi a dolgát, de inspiráló is!

  • Ableton Live Lite
  • Softube Marshall Plexi Classic Amp, Time & Tone Bundle
  • Celemony Melodyne Essential
  • Relab LX480 Essentials
  • Plugin Alliance Ampeg SVT-VR Classic, Brainworx bx_tuner, Brainworx bx_masterdesk Classic
  • UJAM Virtual Drummer DEEP, Virtual Bassist DANDY
  • Spitfire LABS

Hasonló termékek