Universal Audio Apollo x8p Heritage Edition Thunderbolt 3 hangkártya

Termékkód: UNIVERSALAUDIO-APX8P-HE
Online ár:
1 439 900 Ft
Rendelésre
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 3 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Az Apollo x8p | Heritage kiadás egy teljeskörű, professzionális plug-in gyűjteményt tartalmaz a Realtime Analog Classics Bundle alapcsomagon felül, mintegy 730.000.-Ft értékben.

A Heritage gyűjteményben található plug-inek listája:

 • UA 1176 Classic Limiter Collection
 • Teletronix LA-2A Classic Leveler Collection
 • Pultec Passive EQ Collection
 • UA 610 Tube Preamp & EQ Collection
 • Pure Plate Reverb
 • Fairchild Tube Limiter Collection
 • Teletronix LA-3A Audio Leveler
 • Helios Type 69 Preamp & EQ Collection
 • V76 Preamplifier
 • Oxide Tape Recorder

Hangkártya a jövő generációjának Mac-re és PC-re - mostantól a komplett LUNA zenei stúdió rendszerrel kiegészülve!

A Universal Audio Apollo X hangkártyái különleges képességeikkel kimagaslanak a teljes mezőnyből: beépített processzoraik révén képesek a világ legkeresettebb és legdrágább vintage stúdióberendezéseinek (előrerősítők, kompresszorok, hangszínszabályzók, effektek, szalagosmagnó stb) hangját utánozni, mégpedig valós időben, gyakorlatilag nem észlelhető késéssel (latency).

Az új LUNA stúdió rendszerrel immáron képesek vagyunk a hagyományos analóg eljárás szerint dolgozni: a felvétel és a keverés is történhet ugyanazzal a profi, végleges hangszínnel kompromisszumok és demó-hangzás nélkül. Ez az, ami inspiráció szempontjából perdöntő jelentőségű lehet.

Elit hangminőség

Mivel mindenki erre lesz kíváncsi, ne kerteljünk: sikerült-e lefőzni mindenkit hangminőségben. Az új HEXA Apollók olyan konvertereket és olyan analóg front endet kaptak, melyek elérik a kereskedelmi forgalomban kapható eszközök abszolút legjobbjait, a 16-os változat pedig azokat egyenesen zárójelbe teszi. Ez már rendesen túl van azon, amit az emberi fül érzékelni képes.

Apollo x6 - Erőt az elektronikus zenei producereknek is!

Nem lehetne a sok mikrofon előerősítő és kibejárat helyett inkább több DSP-t kapni és felülmúlhatatlan hangot? Ha te így gondolkozol, akkor az x6-ot neked találták ki. Már a hangja is elegendő érv az ára mellett, és akkor még ott a 6, azaz HAT darab SHARC DSP ereje. Ez már csinos mennyiségű UAD plug-in valós idejű futtatására képes!

Apollo x8 - 4 mikrofon és bemenet sok vonali ki-, bemenet

A sztenderd sok bemenet 4 mikrofon előerősítővel most olyan minőségű felvételt fog készíteni, ami nagyon sok beavatkozást megbír anélkül, hogy az eredmény zajos vagy hars legyen. De akkor még mindig ott a 6 darab SHARC DSP, ha szökési sebességre kell gyorsulni!

Apollo x8p - 8 mikrofon és sok vonali ki-, bemenet

Ebben a változatban minden bemenet vonali és mikrofonelőerősítőt kapott. Nem lesz olyan, hogy valami halkan jön be, és kevés biten lesz csak felvéve. Tökéletes mély, letekert basszus hangszínek felvételére, halk hangszerkhez stb. A korábbi változat áráért észbontó hangminőséget és másfélszeres DSP teljesítményt kapsz!

Apollo x16- Ha a hangminőség az első és utolsó szempont

16 analóg vonali be- és kijárat van ebben a dobozban. Nincs semmiféle előerősítő a bemeneteken, nincs fejhallgató kimenet, viszont van csillagászati specifikáció: egy pár decibellel képes javítani a többi HEXA modell számain a kihagyott fokozatokért, hogy tényszerűen el lehessen mondani: ennél jobb konverter nincs a kereskedelmi forgalomban.

Unison™ Technológia

Az Apollo Twin-ekkel egyidőben debütált az Unison névre hallgató technológia, amely azt a célt szolgálja, hogy a plug-in által szimulált berendezés impedanciáját és bemeneti gain struktúráját képes fizikailag utánozni. Jelenleg nem minden plug-in esetén érhető el, de a lista folyamatosan bővül. A legjelentősebb különbségeket a HiZ bemeneteken való alkalmazása demonstrálja, mely kivételesen fontos pl. gitár esetén.

Kapcsolat a külvilággal

Az Apollo x8p-on találunk 8 analóg bemenetet, melyből mind a nyolc Unison funkcióval is használható, valamint 10 független kimenetet, mely támogatja a Surround hangrendszerek használatát is. Digitális fronton megtalálhatjuk a szokásosnak mondható S/MUX kompatibilis ADAT csatlakozókat, valamint S/PDIF I/O-t és Word Clock szinkronizálási lehetőséget.

A hangkártya Thunderbolt 3 csatlakozón keresztül kommunikál, de kompatibilis a korábbi Thunderbolt 2-vel rendelkező Apple számítógépekkel* is, a megfelelő adapter kábel használatával. Amennyiben a számítógéped nem rendelkezik Thunderbolt porttal, abban az esetben sajnos NEM tudod használni vele, külön bővítőkártyával ugyanis ez nem oldható meg.

*Jelenleg a fekete "kuka" Mac Pro gépekkel nem kompatibilis, a felmerült problémákat várhatóan 2018 végére fogja a gyártó megoldani.

Magasabb headroom

Mostantól a kimenet akár +24dBu szintre is kapcsolható, így az analóg eszközök kihajthatók a sweet spotjukig, de az analóg szalagos magnóval is jóbarátok lesznek.

Valós idejű UAD HEXA Core Processzálás

Az Apollo x6 6db. DSP chipet vonultat fel, mely a korábbi Apollo modellekhez képest 50%-al nagyobb DSP kapacitást tesz lehetővé - legyen szó valós idejű plug-inekről vagy DAW-on belüli mixingről. Ezáltal akár már a lemezkész hangzást hallhatjuk vissza felvétel közben is, mely komoly fegyvertény lehet egy igazán hatásos előadás rögzítésénél.

Surround Monitoring és választható +24dBu kimeneti jelszint

Az 5.1 Surround keverés** elengedhetetlen filmek, játékok esetében - az Apollo X széria immáron ezekre a feladatokra is tökéletes megoldást képes nyújtani. A monitor kimenetek analóg trimmelése immár távvezérelhető.

**Ez a funkció azonban csak 2018. végén lesz elérhető.

Keverés UAD plugin-ekkel szinte késés nélkül

Az Apollo jóval többet nyújt, mint egy olyan hangkártya, amellyel egy dobozba építettek plug-inek futtatására képes DSP-t. Az analóg és a digitális csatornákon bejövő jelre valósidőben egyszerre akár 4 különböző UAD plug-int is betehetünk Insert effektként és a saját Apollo Console programján keresztül keverhetünk és effektezhetünk, mindezt anélkül, hogy a számítógépbe keresztül kellene mennie az audio jelnek. Hogy ez a gyakorlatban mit jelenet? Bemenettől a kimenetig mindössze 1,1msec-ot(!!!) késik a jel, ami példátlan még digitális keverőpultok esetében is (mindezt @96kHz mintavételi frekvencia mellett).

Egy teljes koncert, live act vagy egy tetszőleges stúdiómunka is lekeverhető szinte észrevehetetlen latency mellett a világ legjobbjaiként számontartott plug-inekkel.

Realtime Analog Classics Plus Bundle

Mint minden UAD kártya mellé, ehhez is tartozik egy “alapcsomag”, melyek önmagukban is igen komoly minőséget képviselnek:

 • UA 610-B Tube Preamp & EQ
 • Marshall Plexi Classic Guitar Amp
 • Ampeg SVT-VR Classic Bass Amp
 • UA 1176LN Limiting Amplifier (Legacy)
 • UA 1176SE Limiting Amplifier (Legacy)
 • Pultec EQP-1A EQ (Legacy)
 • Pultec Pro EQ (Legacy)
 • Teletronix LA-2A Leveling Amplifier (Legacy)
 • Fairchild 670 Compressor (Legacy)
 • Precision Enhancer Hz
 • Raw Distortion
 • Precision Channel Strip (Precision Mix Rack Collection)
 • Precision Reflection Engine (Precision Mix Rack Collection)
 • Precision Delay Mod (Precision Mix Rack Collection)
 • Precision Delay Mod L (Precision Mix Rack Collection)
 • RealVerb Pro Custom Room Modeler

Hasonló termékek