ULTRASONE Signature Studio zárt fejhallgató

ULTRASONE Signature Studio zárt fejhallgató

 
154 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 1 év év garancia vonatkozik

Professzionális fejhallgató S-Logic Plus technológiával - a stúdióspecialista.

ULTRASONE TECHNOLÓGIA

Az ULTRASONE S-Logic® Plus technológiája egyedülálló és innovatív

Az ULTRASONE kifejlesztette az egyedülálló S-Logic® természetes térhangzású és ultra alacsony emissziós technológiákat. Az ULTRASONE a biztonságosabb hallgatási szempontokat integrálja a legmodernebb technológiák elhanyagolása nélkül. Mindezen szempontok figyelembevétele alapvető fontosságú a modern fejhallgatók számára.

S-Logic® természetes térhangzás - természetes, 3 dimenziós hangélmény

Az S-Logic ® Plusz közvetlenül a csúcsmodell fejhallgatók számára kifejlesztett kifejlesztett innovációkból származik. Ez a kifinomult új technológia ötvözi a precíziós csillapítást a mikro akusztikus erősítéssel, lehetővé téve a meghajtók és a térbeli paraméterek optimális kiegészítését. Így az új modellek akusztikusan újratervezett felépítése és finomhangolásuk a legkifinomultabb hangérzékelést eredményezi a hangok és hangszerek élethűbb érzékelésével.

Hogyan működik az S-Logic® Natural Surround Sound?

Az ember a külső fület és fülkagylókat használja a háromdimenziós tér megértéséhez, a hang irányának és távolságának meghatározásához. Ahelyett, hogy a belső fülbe közvetlenül érkezne a zenei információ, az S-Logic® jelek a külső fülről különböző irányokban tükröződnek, mielőtt a hallócsatornába belépnének, hogy természetes háromdimenziós hangot hozzanak létre. Az S-Logic® az egyetlen fejhallgatórendszer, amely magában foglalja a természetes hallásérzet módszerét. Az S-Logic® fokozza a zenehallgatás örömét. Az S-Logic® nem igényel mesterséges visszhangot, digitális hangfeldolgozást. Az S-Logic® nem csak természetes térhangzást hoz létre, de egyben lehetővé teszi a hanghordozó hangnyomásszintjének akár 40% -kal (3-4 dB) csökkentését is a dobhártyán. Ez csökkenti a halláskárosodás kockázatát, miközben biztosítja a fáradtságmentes zenehallgatást.

Az ULTRASONE ULE (Ultra Low Emission) különleges technológiája

A legtöbb fejhallgató-meghajtó alacsonyfrekvenciás mágneses mezőt hoz létre, amikor elektromos jelet alakít át akusztikus jellé, melyet zene formájában hallunk. Az ULTRASONE különleges MU fém árnyékolást fejlesztett ki, amelyet ULE-nak nevezünk (Ultra Low Emissions), hogy csökkentse ezt a sugárzást akár 98% -kal a hagyományos fejhallgatókhoz képest. Ez a technológia megfelelt a nemzetközi felülvizsgálat tesztjének. Az ULTRASONE eredetileg az ULE technológiát a szakemberek számára fejlesztette ki, mivel életük felét a fejhallgatóban töltik. A fogyasztói kereslet növekedésével az ULE egészségmegőrző technológia bekerült minden Ultrasone termékbe.

FŐBB JELLEMZŐI

Tökéletes a stúdióban - és az úton

Az Ultrasone Signature Studio-t korszerű hangtechnikai alkalmazásokhoz tervezték: ezek közé tartoznak a mobil használat is - például a hangok szerkesztése notebookon keresztül - vagy élő hangfelvételek során. Legyen az egy Apple ™ MacBook Pro® audiokimenetről professzionális fejhallgató-erősítőre - a Signature STUDIO precíziós lejátszást biztosít minden audioforrás számára.

Csendet kérek: felvétel!

Az Ultrasone Signature Studio fejlesztésénél a stúdióhasználatra és a professzionális mobil alkalmazásokra összpontosítottunk. Ez utóbbi esetben egy dologra van szüksége: csendre! Zárt konstrukciójának köszönhetően az Ultrasone Signature Studio elválasztja önt a külvilágtól, hogy teljes mértékben koncentrálhasson a munkájára. Ez a minőség a Signature Studio-t tökéletes eszközzé teszik a hangstúdiókban végzett munkához.

Titán szív: a hangátalakító

A Signature STUDIO középpontjában titán bevonatú 40 mm-es Mylar hangátalakítók találhatók. Ez a tökéletes méret, amely lehetővé teszi a megbízható hangmérés lehetőségét. A 8 és 40000 Hz közötti frekvenciatartományban a Signature STUDIO az emberi hallás tartományánál nagyobb spektrummal rendelkezik. A világ egyik legkeményebb anyagával bevonat membránnak köszönhetően a hangsugárzó a hanganyag nagy felbontású és pontos reprodukcióját biztosítja.

Robusztus formatervezés a professzionális használathoz

Az ULTRASONE Signature Studio professzionális eleganciát sugároz. A robosztus PRO-design a kemény mindennapi használatra készült a hangstúdióban vagy utazás közben. Egyszerűen fogalmazva: a Signature STUDIO-t igényes felhasználásra tervezték. Ez azt jelenti, hogy ugyanazt a robosztus műanyagot használjuk a PRO-sorozatból, a kipróbált és tapasztalt tartósságot a fejpánt és a fülpárnák számára. Ugyanezeket a kritériumokat alkalmazták a fej és a fülpárnák anyagának kiválasztásakor.

Magas kényelem a hosszú használat során

Az S-Logic® Plus technológiával együtt az Ultrasone Signature Studio kényelmes párnázásának kombinációja ésa 290 grammos súlya biztosítja a kényelmes viseletet.

MŰSZAKI ADATOK

Ultrasone Signature Studio fejhallgató

 • Felépítés: dinamikus zárt
 • Meghajtó: 40mm titán bevonatú MYLAR
 • Mágnes: NdFeB Neodímium
 • Frekvencia tartomány: 8-40.000Hz
 • Impedancia: 32 Ohm
 • Maximális érzékenység: 98dB
 • Térhangzás: S-Logic ® PLUS
 • Árnyékolás: ULE (Ultra Low Emission)
 • súly: 290g

Doboz tartalma

 • Ultrasone Signature Studio fejhallgató
 • levehető kb. 3 m egyenes kábel 6.3 mm-es és aranyozott Bayonet-csatlakozóval a fejhallgatóhoz
 • levehető kb. 1,5 m egyenes kábel 3,5 mm-es és aranyozott Bayonet-csatlakozóval a fejhallgatóhoz
 • kemény hordtáska
 • magyar nyelvű használati útmutató
Megnevezés:
Fejhallgató
Garancia:
1 év