ULTRASONE Signature PRO zárt fejhallgató

ULTRASONE Signature PRO zárt fejhallgató

 
279 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 1 év év garancia vonatkozik

Mastereléshez a legjobb zárt fejhallgató.

ULTRASONE TECHNOLÓGIA

Az ULTRASONE S-Logic® Plus technológiája egyedülálló és innovatív

Az ULTRASONE kifejlesztette az egyedülálló S-Logic® természetes térhangzású és ultra alacsony emissziós technológiákat. Az ULTRASONE a biztonságosabb hallgatási szempontokat integrálja a legmodernebb technológiák elhanyagolása nélkül. Mindezen szempontok figyelembevétele alapvető fontosságú a modern fejhallgatók számára.

S-Logic® természetes térhangzás - természetes, 3 dimenziós hangélmény

Az S-Logic ® Plusz közvetlenül a csúcsmodell fejhallgatók számára kifejlesztett kifejlesztett innovációkból származik. Ez a kifinomult új technológia ötvözi a precíziós csillapítást a mikro akusztikus erősítéssel, lehetővé téve a meghajtók és a térbeli paraméterek optimális kiegészítését. Így az új modellek akusztikusan újratervezett felépítése és finomhangolásuk a legkifinomultabb hangérzékelést eredményezi a hangok és hangszerek élethűbb érzékelésével.

Hogyan működik az S-Logic® Natural Surround Sound?

Az ember a külső fület és fülkagylókat használja a háromdimenziós tér megértéséhez, a hang irányának és távolságának meghatározásához. Ahelyett, hogy a belső fülbe közvetlenül érkezne a zenei információ, az S-Logic® jelek a külső fülről különböző irányokban tükröződnek, mielőtt a hallócsatornába belépnének, hogy természetes háromdimenziós hangot hozzanak létre. Az S-Logic® az egyetlen fejhallgatórendszer, amely magában foglalja a természetes hallásérzet módszerét. Az S-Logic® fokozza a zenehallgatás örömét. Az S-Logic® nem igényel mesterséges visszhangot, digitális hangfeldolgozást. Az S-Logic® nem csak természetes térhangzást hoz létre, de egyben lehetővé teszi a hanghordozó hangnyomásszintjének akár 40% -kal (3-4 dB) csökkentését is a dobhártyán. Ez csökkenti a halláskárosodás kockázatát, miközben biztosítja a fáradtságmentes zenehallgatást.

Az ULTRASONE ULE (Ultra Low Emission) különleges technológiája

A legtöbb fejhallgató-meghajtó alacsonyfrekvenciás mágneses mezőt hoz létre, amikor elektromos jelet alakít át akusztikus jellé, melyet zene formájában hallunk. Az ULTRASONE különleges MU fém árnyékolást fejlesztett ki, amelyet ULE-nak nevezünk (Ultra Low Emissions), hogy csökkentse ezt a sugárzást akár 98% -kal a hagyományos fejhallgatókhoz képest. Ez a technológia megfelelt a nemzetközi felülvizsgálat tesztjének. Az ULTRASONE eredetileg az ULE technológiát a szakemberek számára fejlesztette ki, mivel életük felét a fejhallgatóban töltik. A fogyasztói kereslet növekedésével az ULE egészségmegőrző technológia bekerült minden Ultrasone termékbe.

FŐBB JELLEMZŐI

Professzionális felhasználók számára

Ezeket a fejhallgatókat, amelyek a PRO világot forradalmasítják, évek óta a hivatásos zenészek és hi-fi rajongók véleménye alapján fejlesztik. A professzionális felhasználók régóta elismerően nyilatkoznak az Ultrasone Edition sorozatú fejhallgatók hangminőségéről. Mivel az Edition sorozat kialakítása túlságosan érzékennyé teszi a mindennapos stúdióban történő használatra, ezért az Ultrasone kifejlesztette a Signature Pro fejhallgatót. Az Edition alapjaira épülő, de a robosztus kialakításának köszönhetően erős, strapabíró fejhallgató tökéletesen megfelel a stúdióban való használatra vonatkozó követelményeknek, valamint ellenál az utazás közbeni és az otthoni használat igénybevételeinek is. Az Ultrasone Signature Pro az S-Logic Plusz technológia mellett tartalmazza az innovatív és szabadalmaztatott ULE (Ultra Low Emission) technológiát, amely MU fémháló segítségével véd az elektromágneses sugárzás ellen. Ez a védelem fontos mindazoknak, akik a munkájuk során hosszú órákig viselik a fejhallgatót. Az Ultrasone Signature Pro megszületése alátámasztja a cég azon igényét, hogy vezető szerepet töltsön be a professzionális kutatási és fejlesztési területen.

Hogyan folytatja a történetet?

Kézzel készítették Németországban. A kényelmes fülpárnák és a speciális fejpánt lehetővé teszik a kényelmes munkavégzést és a hosszú ideig tartó figyelmet. Igaz, hogy ezek a Signature PRO fejhallgatók minimalista kialakításúak, de képesek kemény munkát végezni! A finoman polírozott, fejhallgatóház, az edzett biztonsági üvegből készült fedél hangsúlyozzák a professzionális megjelenést. A sötétszürke fül és fejpántok az etióp juhok bőréből kézi munkával készültek. Ez az exkluzív bőr hosszú élettartamot biztosít a viselő számára, hihetetlenül illeszkedik és kiváló szigetelést biztosít. Számos végfelhasználó kérésére a Signature PRO speciális funkciót kínál a leválasztható kábelekkel és a B-Lock kapcsolattal. A Signature PRO két kábellel rendelkezik, egy 3 m-es kábellel 6,3 mm-es aranyozott NEUTRIK sztereó csatlakozóval és egy 1,5 m-es kábellel aranyozott NEUTRIK sztereó csatlakozóval.

MŰSZAKI ADATOK

Ultrasone Signature Pro fejhallgató

 • Felépítés: dinamikus zárt
 • Meghajtó: 40mm titán bevonatú MYLAR
 • Mágnes: NdFeB Neodímium
 • Frekvencia tartomány: 8-42.000Hz
 • Impedancia: 32 Ohm
 • Maximális érzékenység: 98dB
 • Térhangzás: S-Logic ® PLUS
 • Árnyékolás: ULE (Ultra Low Emission)
 • súly: 300g

Doboz tartalma

 • Ultrasone Signature Pro fejhallgató
 • levehető kb. 3 m egyenes kábel 6.3 mm-es és aranyozott NEUTRIK Bayonet-csatlakozóval a fejhallgatóhoz
 • levehető kb. 1,5 m egyenes kábel 3,5 mm-es és aranyozott NEUTRIK Bayonet-csatlakozóval a fejhallgatóhoz
 • kemény hordtáska
 • magyar nyelvű használati útmutató
Megnevezés:
Fejhallgató
Garancia:
1 év