ULTRASONE Signature DXP zárt fejhallgató

ULTRASONE Signature DXP zárt fejhallgató

 
154 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 1 év év garancia vonatkozik

Professzionális fejhallgató S-Logic Plus technológiával, forgatható fülekkel.

ULTRASONE TECHNOLÓGIA

Az ULTRASONE S-Logic® Plus technológiája egyedülálló és innovatív

Az ULTRASONE kifejlesztette az egyedülálló S-Logic® természetes térhangzású és ultra alacsony emissziós technológiákat. Az ULTRASONE a biztonságosabb hallgatási szempontokat integrálja a legmodernebb technológiák elhanyagolása nélkül. Mindezen szempontok figyelembevétele alapvető fontosságú a modern fejhallgatók számára.

S-Logic® természetes térhangzás - természetes, 3 dimenziós hangélmény

Az S-Logic ® Plusz közvetlenül a csúcsmodell fejhallgatók számára kifejlesztett kifejlesztett innovációkból származik. Ez a kifinomult új technológia ötvözi a precíziós csillapítást a mikro akusztikus erősítéssel, lehetővé téve a meghajtók és a térbeli paraméterek optimális kiegészítését. Így az új modellek akusztikusan újratervezett felépítése és finomhangolásuk a legkifinomultabb hangérzékelést eredményezi a hangok és hangszerek élethűbb érzékelésével.

Hogyan működik az S-Logic® Natural Surround Sound?

Az ember a külső fület és fülkagylókat használja a háromdimenziós tér megértéséhez, a hang irányának és távolságának meghatározásához. Ahelyett, hogy a belső fülbe közvetlenül érkezne a zenei információ, az S-Logic® jelek a külső fülről különböző irányokban tükröződnek, mielőtt a hallócsatornába belépnének, hogy természetes háromdimenziós hangot hozzanak létre. Az S-Logic® az egyetlen fejhallgatórendszer, amely magában foglalja a természetes hallásérzet módszerét. Az S-Logic® fokozza a zenehallgatás örömét. Az S-Logic® nem igényel mesterséges visszhangot, digitális hangfeldolgozást. Az S-Logic® nem csak természetes térhangzást hoz létre, de egyben lehetővé teszi a hanghordozó hangnyomásszintjének akár 40% -kal (3-4 dB) csökkentését is a dobhártyán. Ez csökkenti a halláskárosodás kockázatát, miközben biztosítja a fáradtságmentes zenehallgatást.

Az ULTRASONE ULE (Ultra Low Emission) különleges technológiája

A legtöbb fejhallgató-meghajtó alacsonyfrekvenciás mágneses mezőt hoz létre, amikor elektromos jelet alakít át akusztikus jellé, melyet zene formájában hallunk. Az ULTRASONE különleges MU fém árnyékolást fejlesztett ki, amelyet ULE-nak nevezünk (Ultra Low Emissions), hogy csökkentse ezt a sugárzást akár 98% -kal a hagyományos fejhallgatókhoz képest. Ez a technológia megfelelt a nemzetközi felülvizsgálat tesztjének. Az ULTRASONE eredetileg az ULE technológiát a szakemberek számára fejlesztette ki, mivel életük felét a fejhallgatóban töltik. A fogyasztói kereslet növekedésével az ULE egészségmegőrző technológia bekerült minden Ultrasone termékbe.

FŐBB JELLEMZŐI

Hallgass jobbat

Az Ultrasone Signature DXP egy zárt fejhallgató, ami különösen jó szigetelést biztosít a környezeti zajok ellen. Ez lehetővé teszi, hogy a munka során, zajos környezetben is tökéletesen hallgassa és hallja a keveréseket. A zárt kivitel mellett az Ultrasone Signature DXP ha szükséges, 115dB hangnyomást biztosít.

Forgatható fülek

Az Ultrasone Signature DXP forgatható fülei lehetővé teszik, hogy a fülhallgatót hallgassa, miközben a másik fület szabadon hagyja. Tehát mindig mindent irányítasz: a mixed és a hangzást. Különösen a zárt fejhallgatók akusztikus elszigeteltségével a DJ-k gyakran hiányolják a kapcsolatot a klubhelyiségben szóló zenével. A Signature DXP segítségével kapcsolatban maradsz a közönségeddel és a zenével.

Az egész spektrum

Az Ultrasone Signature DXP dinamikus fejhallgató az egész hangspektrumot lefedi 5 Hz-től 30 kHz-ig. Az igazi, mély basszustól a kristálytiszta magas hangokig egyetlen zenei elem sem vész el.

Mobil használatra készült

A DJ-k mindenütt munkaeszközként használják a fejhallgatójukat. Ezért az Ultrasone Performance DXP-t úgy tervezték meg, hogy ellenálljon a mindennapi DJ-élet nehézségeinek. A bajor manufaktúra kiváló anyag- és összeszerelési minőségű termékeivel hosszú ideig használhatja munkaeszközét.

MŰSZAKI ADATOK

Ultrasone Signature DXP fejhallgató

 • Felépítés: dinamikus zárt
 • Meghajtó: 50mm MYLAR
 • Mágnes: NdFeB Neodímium
 • Frekvencia tartomány: 5-30.000Hz
 • Impedancia: 32 Ohm
 • Maximális érzékenység: 115dB
 • Térhangzás: S-Logic ® PLUS
 • Árnyékolás: ULE (Ultra Low Emission)
 • súly: 290g

Doboz tartalma

 • Ultrasone Signature DXP fejhallgató
 • levehető kb. 3 m-es fonott kábel, 6,3 mm-es és aranyozott dugóval; Bayonet-csatlakozás a fejhallgatóhoz
 • levehető kb. 1,2 m hosszú egyenes kábel aranyozott 3,5 mm-es csatlakozóval, Bayonet-csatlakozással a fejhallgatóhoz
 • kemény hordtáska
 • magyar nyelvű használati útmutató
Megnevezés:
Fejhallgató
Garancia:
1 év