Rycote Mic Flag BLK TRI mikrofongallér

Termékkód: RYCOTE-107302
Online ár:
10 590 Ft
Készleten
+
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Mikrofongallér - Háromszög alakú, fekete.

A háromoldalú mikrofongallér 19-38 mm átmérőjű mikrofonokhoz alkalmazható. A külső burkolat ütésálló műanyagból készült, a logó tökéletes megjelenítésére tervezték. Más hasonló termékekkel ellentétben a Rycote Mic Flag nem szivacsot használ a mikrofon rögzítésére. Ehelyett kivehető gumicsíkok alkalmazásával 19-38 mm átmérőjű mikrofonokhoz alkalmas. A mikrofongallér fehér és fekete színben kapható.

ø19.0 mm (ø 3/4") -től ø32.0 mm (ø 1-1/4") mikrofonokig - az összes lapocska helyén van.
ø32.0 mm (ø 1-1/4") -től ø38.0 mm (ø 1-1/4") mikrofonokig - kivesszünk minden második lapocskát*

Specifikáció

  • Méretek: 95 mm háromszor x 55 mm magassággal
  • Tömeg: 87 gramm (3 oz)
  • Nyomtatható terület: 3 oldal W 89.5 x H 48.0 mm

*A lapocskák eltávolításához vegyük le a kupakrészt (lid) az alapról (base) és vegyünk ki minden második lapocskát (vane), majd helyezzük vissza a kupakrészt

A Rycote's Mic Flag mikrofongallér tartós, ütésálló, fröccsöntött műanyagból készül és mellőzi a szétmálló szivacsbetétet, amit a mikrofonra való rögzítésre szoktak használni. Ehelyett, fekete és piros színű, belül elhelyezett, strapabíró gumi lapocskák rögzítik a mikrofongallért a mikrofonon. Ez a megoldás teszi alkalmassá a Rycote Mic Flag mikrofongallért a 19-38 mm átmérőjű, különböző mikrofonokon való alkalmazásra.


A mikrofonok széles választékához illeszkedik

Amikor a fekte és piros 'lapocskák' benn vannak, a Rycote mikrofongallér biztonságosan rögzül 19-32mm átmérőjű mikrofonokon. Ahhoz, hogy a mikrofongallért egészen 38mm átmérőig használhassuk, egyszerűen kivesszük a fekete lapocskákak, ezáltal egy lazább rögzítés jön létre, amely lehető teszi a vastagabb mikrofonokon való alkalmazást is.

Könnyű, mégis erős

Könnyű és rendkívül strapabíró, így nyújt a Rycote Mic Flag mikrofongallér nagy nyomtatható felületet a TV-csatornák, ügynökségek vagy szponzorok logói számára. Három- és négyoldalú kivitelben, feketében vagy fehérben kapható. A négyoldalúak nyomtatható felülete 57mm széles, 48mm magassággal, míg a háromoldalú mikrofongallér nyomtatható része 89,5mm széles 48mm magas.

Ha azt szeretné, hogy a márkaneve jól látható legyen a képernyőn, használja a Rycote Mic Flag - mikrofongallért!

Megnevezés:
Mikrofongallér

Hasonló termékek

Mások ezt is megvették