Roland WM-1D vezeték nélküli MIDI Dongle

Termékkód: ROLAND-WM-1D
Online ár:
29 900 Ft
Készleten
+
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Windows és Mac számítógépekhez, valamint iOS eszközökhöz használható vezeték nélküli MIDI, alacsony jelkéséssel.

Vezeték nélküli MIDI egy vezeték nélküli világ számára

Napjainkban fontos szempont, hogy bárhol és bármikor, kábelek nélkül, rendezett körülmények közt legyünk képesek zenekészítésre. A vezeték nélküli vezérlésnek pedig könnyen beállíthatónak, ugyanolyan gyorsnak és megbízhatónak kell lennie, mint a kábeles csatlakoztatásnak. Csatlakozz a vezeték nélküli MIDI forradalomhoz a Roland WM sorozattal, ahol a kreativitás kibontakoztatásának nincsenek határai.

Ha Windows számítógépet használsz, a WM-1D MIDI Dongle-re lesz szükséged a vezeték nélküli MIDI kommunikációhoz. Egyszerűen csatlakoztasd egy szabad USB portra a zökkenőmentes és érzékeny kommunikáció létrehozásához, bármelyik WM-1/WM-1D-vel ellátott hangszerrel vagy készülékkel, illetve iOS készülékekkel és Mac számítógépekkel, Bluetooth MIDI-n keresztül. A MIDI hangjegyadatok mellett, küldhetsz MIDI szinkronjelet a tempó, effektek, LFO-k, loop-ok stb. vezérléséhez - anélkül, hogy akár egyetélen kábelt is használnál.

Mac számítógépek és iOS készülékek Bluetooth MIDI-n keresztül is tudnak kommunikálni a WM sorozat tagjaival, Standard módban. De olyan helyzetekben, ahol gyorsabb jelátviteli sebességre van szükséged, használj egy WM-1D-t.

  • USB dongle, amely vezeték nélküli MIDI kommunikációt biztosít Windows számítógépek számára
  • Fast mód, amely támogatja iOS készülékek és Mac számítógépek használatát egy WM rendszerben*
  • Alacsony jelkésésű MIDI kommunikáció más WM sorozatú készülékekkel, illetve macOS/iOS Bluetooth MIDI-s eszközökkel.
  • A Fast mód rendkívül alacsony késleltetésű (3 ms) kommunikációt biztosít, az időzítés szempontjából kritikus alkalmazások számára
  • A Standard mód akár négy készüléket is támogat; miközben a Fast mód maximum kettőt*
  • Tápellátás USB-n keresztül
  • A megvásárolható WM-1 MIDI adapter vezeték nélküli kommunikációt biztosít ötpólusú MIDI csatlakozóval ellátott hangszerek és készülékek számára.

* Egy iOS készülékkel történő USB kapcsolat létrehozásához a megfelelő Apple adapter szükséges.

* A készülék típusa és a felhasználási feltételek korlátozhatják az alkalmazható összes eszköz számát. További részletekért, tekintse át a WM-1/WM-1D Használati útmutatót a Támogatás fülön.

Engedj szabad utat a kreativitásnak

Vannak helyzetek, amikor a vezeték nélküli MIDI képes megoldani a problémát. Ha szeretnél egy egyszerű, jól áttekinthető összeállítást egy MIDI billentyűzettel és a laptopoddal, illetve iPhone vagy iPad készülékeddel. Vagy előfordulhat, hogy a kedvenc MIDI kontrollered a DAW alkalmazásodtól távol helyezkedik el és a csatlakoztatáshoz hosszú kábelebekre van szükség, amelyekben el is botolhatsz. Vagy csak szabadon szeretnél mozogni egy kis billentyűzettel vagy pad kontrollerrel. A bonyolult összeállítások gátolják a kreativitást — és ha egyszer megtapasztaltad a Roland vezeték nélküli MIDI használatának élményét, soha nem akarsz majd visszatérni a korábbi megoldásokhoz.

Alacsony jelkésés. Kiváló teljesítmény.

Zenészek körében a legtöbb vezeték nélküli MIDI rendszer bukását a jelkésés jelenti - vagyis egy billentyű lenyomása, illetve egy ütőfelület megütése és a hang tényleges megszólalása között eltelt idő. A túl magas jelkésés természetellenes játékérzetet eredményez és pontatlanná teszi a játékot A WM sorozatba épített, saját fejlesztésű vezeték nélküli technológiánk azonban azonnali, rendkívül érzékeny játékélményt nyújt, mintha csak egy normál MIDI kábelt használnál a csatlakoztatáshoz.

Szuper sebesség.

A WM-1 / WM-1D Standard módja tökéletesen megfelel a legtöbb játékkörnyezetnek, az időzítés szempontjából kritikus alkalmazások pedig még nagyobb sebességet élvezhetnek. A Fast mód 3ms-ra csökkenti a jelátvitelt - ami jobbnak mondható, mint sok hardver belső sebessége - így rendkívül gyors kommunikációt biztosít a WM eszközök között.

WM-1: Hangszerekkel és hardverekkel használható vezeték nélküli MIDI.

Ha egy WM-1 MIDI adaptert csatlakoztatsz egy hagyományos MIDI kimenettel/bemenettel rendelkező billentyűs hangszerhez, dobgéphez vagy más készülékhez, vezeték nélkül kommunikálhatsz egy WM-1D-vel vagy más WM-1 egységgel, valamint iOS készülékre vagy Mac számítógépre telepített zenei alkalmazással.

Megnevezés:
Vezetéknélküli MIDI

Hasonló termékek