Roland WM-1 vezeték nélküli MIDI adapter

Termékkód: ROLAND-WM-1
Online ár:
27 500 Ft
Készleten
+
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Több készüléket támogató, vezeték nélküli MIDI adapter, alacsony jelkéséssel.

Vezeték nélküli MIDI egy vezeték nélküli világ számára

Napjainkban fontos szempont, hogy bárhol és bármikor, kábelek nélkül, rendezett körülmények közt legyünk képesek zenekészítésre. A vezeték nélküli vezérlésnek pedig könnyen beállíthatónak, ugyanolyan gyorsnak és megbízhatónak kell lennie, mint a kábeles csatlakoztatásnak. Csatlakozz a vezeték nélküli MIDI forradalomhoz a Roland WM sorozattal, ahol a kreativitás kibontakoztatásának nincsenek határai.

Csatlakoztass egy WM-1-et egy hagyomános MIDI kimenettel/bemenettel rendelkező billentyűs hangszerhez, dobgéphez vagy más hardverhez, hogy vezeték nélkül kommunikálhass egy iOS készülékre és Mac számítógépre telepített MIDI-s zenei alkalmazással, akár egyszerre is. Vagy csatlakoztass több hangszert és készüléket további WM-1 adapterekkel vagy a WM-1D vezeték nélküli MIDI Dongle segítségével. A MIDI hangjegyadatok mellett, küldhetsz MIDI szinkronjelet a tempó, effektek, LFO-k, loop-ok stb. vezérléséhez - anélkül, hogy akár egyetlen kábelt is használnál.

  • Vezeték nélküli MIDI adapter billentyűs hangszerek, dobgépek és más MIDI-s készülékek számára
  • Alacsony jelkésésű MIDI kommunikáció más WM sorozatú eszközökkel, illetve macOS/iOS Bluetooth MIDI-s eszközökkel.
  • Fast mód, amely rendkívül alacsony késleltetésű (3 ms) kommunikációt biztosít, az időzítés szempontjából kritikus alkalmazások számára
  • A Standard mód akár négy, a Fast mód pedig két készüléket támogat*
  • 60 óra üzemidő egyetlen AAA elemmel.
  • A megvásárolható WM-1D MIDI Dongle vezeték nélküli MIDI kommunikációt biztosít Windows számítógépek számára, valamint Fast mód támogatást a MacOS és iOS készülékekhez

*A készülék típusa és a felhasználási feltételek korlátozhatják az alkalmazható összes eszköz számát. További részletek a WM-1/WM-1D Használati útmutatóban a 'Támogatás' fejezetben.

Engedj szabad utat a kreativitásnak.

Vannak helyzetek, amikor a vezeték nélküli MIDI képes megoldani a problémát. Ha szeretnél egy egyszerű, jól áttekinthető összeállítást egy MIDI billentyűzettel és a laptopoddal, illetve iPhone vagy iPad készülékeddel, Vagy előfordulhat, hogy a kedvenc MIDI kontrollered a DAW alkalmazásodtól távol helyezkedik el és a csatlakoztatáshoz hosszú kábelekre lenne szükség, amelyekben el is botolhatsz, Vagy csak szabadon szeretnél mozogni egy kis billentyűzettel vagy pad kontrollerrel. A bonyolult összeállítások gátolják a kreativitást — és ha egyszer megtapasztaltad a Roland vezeték nélküli MIDI használatának élményét, soha nem akarsz majd visszatérni a korábbi megoldásokhoz.

Alacsony jelkésés. Kiváló teljesítmény.

Zenészek körében a legtöbb vezeték nélküli MIDI rendszer bukását a jelkésés jelenti - vagyis egy billentyű lenyomása, illetve egy ütőfelület megütése és a hang tényleges megszólalása között eltelt idő. A túl magas jelkésés természetellenes játékérzetet eredményez és pontatlanná teszi a játékot A WM sorozatba épített, saját fejlesztésű vezeték nélküli technológiánk azonban azonnali, rendkívül érzékeny játékélményt nyújt, mintha csak egy normál MIDI kábelt használnál a csatlakoztatáshoz.

Szuper sebesség.

A WM-1 / WM-1D Standard módja tökéletesen megfelel a legtöbb játékkörnyezetnek, az időzítés szempontjából kritikus alkalmazások pedig még nagyobb sebességet élvezhetnek. A Fast mód 3ms-ra csökkenti a jelátvitelt - ami jobbnak mondható, mint sok hardver belső sebessége - így rendkívül gyors kommunikációt biztosít egy másik WM-1 vagy WM-1D között.

WM-1D: Számítógép támogatása és rendkívül alacsony jelkésés.

Ha Windows számítógépet használsz, a WM-1D MIDI Dongle-re van szükséged a vezeték nélküli MIDI kommunikációhoz. Egyszerűen csatlakoztasd egy szabad USB portra a zökkenőmentes és érzékeny kommunikáció létrehozásához, bármilyen hangszerrel vagy készülékkel a WM vezeték nélküli rendszeredben. Mac számítógépek és iOS készülékek Bluetooth MIDI-n keresztül is tudnak kommunikálni a WM sorozat tagjaival, Standard módban. De ha a Fast mód előnyeit szeretnéd élvezni, vagy több számítógépet szeretnél vezeték nélkül csatlakoztatni, használj egy WM-1D-t. *

* Egy iOS készülékkel történő USB kapcsolat létrehozásához a megfelelő Apple adapter szükséges.

Megnevezés:
Vezetéknélküli MIDI

Mások ezt is megvették