• – 7%
Roland TD-50 dobmodul

Roland TD-50 dobmodul

Listaár: 932 900 Ft  
869 900 Ft
Megtakarítás: 63 000 Ft (7%)
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2+1 év év garancia vonatkozik

V-Drums Redefined; Egy profi dobmodul színpadra és stúdióba

Minden profi dobos tudja, hogy a jó hangzás és játékérzet mindennél fontosabb. Az új Roland TD-50 dobmodul a népszerű V-Drums sorozat csúcsmodellje, kifejezetten nagyszínpadokra, intenzív gyakorláshoz és mindenfajta stúdió munkához. A TD-50 prizmás hangszín modellezés (Prismatic Sound Modeling) technológiája minden eddigit felülmúló Roland hangszíneket sorakoztat fel. Ez a fejlett processzor most három további digitális pad bemenettel van ellátva, az új PD-140DS pergő számára, valamint a CY-18DR kísérő cintányérhoz, melyek több alkotórészből álló érzékelő rendszert használnak. Mélyreható szerkesztési lehetőségeivel és rugalmas csatlakoztathatóságával a Roland V-Drums TD-50 modul a profik választása.

  • Csúcsmodell elektronikus dobmodul, óriási kifejezőerővel
  • Több mint 400 hangszín, kiváló audió hangminőséggel
  • 3 digitális pad bemenet (USB) az új 14”-es digitális pergőhöz (PD-140DS) és 18”-es digitális kísérő cintányérhoz (CY-18DR)
  • Saját WAV hangminták megszólaltatása SD kártyáról
  • 10 kimeneti/4 bemeneti csatorna a többsávos felvételkészítéshez, egyetlen USB kábelen keresztül
  • Master kimenet (XLR) és 8 Direkt kimenet (TRS) külső erősítőrendszer számára
  • Beépített metronóm Quiet Count funkcióval és audió lejátszás a gyakorláshoz
  • Audió felvétel funkció a dobolás rögzítéséhez és exportálásához
  • Fejlett V-Edit rendszer a dob és cintányér hangszínek testreszabásához

Dinamikus, prizmás hangszín modellezés az életteli hangzáshoz

A profi dobosok mindig magasra teszik a mércét. Az új TD-50 egy hatékony hangmodul, amely a prizmás hangszín modellezés technológián keresztül a dobolás legapróbb részleteit is képes visszaadni. A legmodernebb érzékelő technológiával ellátott, új pergő és kísérő cintányér padokkal kiegészítve a TD-50 nagyfelbontású processzálása minden eddigi elektronikus dobszettnél élőbb és kifejezőbb hangzást nyújt.

Hangszínek testreszabása a fellépésekhez és stúdió munkákhoz

Beépített dobszettjeivel a TD-50 minden műfajban megállja a helyét és támogatja a mélyreható hangszín szerkesztést is, beleértve a bőr és dobtest alapbeállításait belső user hangmintákkal, valamint a térmikrofon beállításokat és téreffekt szabályzást. A kifinomult hangzáshoz minden padra függetlenül érhető el egy Compressor és egy 3-sávos EQ, és közben három független multi-effekt szekció használható meghatározott dobokra, 30 effekt típussal, köztük Delay, Flanger és Saturator effektekkel. Egy 2-sávos Multi-Compressor-ral és 4-sávos Equalizer-rel állítható be a hangerőarány és kimeneti hangerő a stúdiónak vagy színpadnak megfelelően. Az új Snapshot funkcióval gyorsan elérhetjük és összehasonlíthatjuk a hangszín szerkesztéseket a végleges változtatások előtt.

Játék saját WAV fájlokkal és egyszerű felvételkészítés DAW szoftverrel

Kreatív dobosok számára a TD-50 rugalmas csatlakoztathatósága mindkét irányba utat enged az inspirációnak. A modulba helyezett SD kártyáról külső WAV fájlokat játszhatunk le, és ezeket bármelyik csatlakoztatott dob vagy cintányér paddal megszólaltathatjuk. A saját WAV fájl hangszínekkel loop-okat is készíthetünk vagy együtt is megszólaltathatjuk ezeket a beépített hangszínekkel, miközben az audió és hangerő vezérlést a TD-50 előlapján végezhetjük el. Miután elkészült egy húzós groove, egyszerűen csatlakozassuk a TD-50 modult a számítógéphez egy USB kábellel és készítsünk többsávos felvételt kedvenc DAW szoftverünkkel. Akár 10 csatornát is felvehetünk függetlenül, szerkeszthetjük is ezeket és kiválaszthatjuk a kívánt audió mintavételezés formátumot is: 48kHz, 96kHz és az általános 44.1kHz.

Közvetlen csatlakoztatás erősítő rendszehez és nyolc direkt kimenet

Koncertező zenészek számára a TD-50 egyszerű összeállítása időt és energiát spórol. Ez az első Roland dob modul, amely szimmetrikus XLR Master Out aljzattal van ellátva, és ennek köszönhetően közvetlenül, DI box nélkül csatlakoztatható egy erősítő rendszerhez. Ezzel együtt 8 Direct Out (TRS) aljzat is található a modulon. A padokat rendkívül egyszerűen jelölhetjük ki a független kimenetek bármelyikére, miközben a praktikus Master/Phones hangerő szabályzókkal és csoport faderekkel azonnal beállíthatjuk az egyes padok kimeneti hangerejét. A hangot a Phones kimeneten keresztül is kiküldhetjük monitorozásra, közvetlen hangerő szabályzással

A játéktechnika fejlesztésére irányuló funkciók

A TD-50 elsősorban profi dobosoknak készült, de fejlődni minden szinten lehet. A TD-50 nem csak a meglévő dob technika kicsiszolásához nyújt segítséget, de aktívan fejleszti is azt, különböző funkciókkal. Ilyen a metronóm Quiet Count funkciója vagy az SD kártyáról megszólaltatható kíséretek, amelyek változatosabbá és inspirálóbbá teszik a gyakorlást.

Dob előadások felvétele

Az új TD-50 modulban egy különleges audió felvevő funkció is helyet kapott. A felvétel egy mozdulattal elindítható és máris kezdődhet a játék. Amennyiben tak jelre vagy kíséretre dobolunk, beállíthatjuk, hogy a felvételen csak a dobok szóljanak vagy a kíséret sáv is. A felvételt exportálhatjuk is, majd betölthetjük kedvenc DAW szoftverünbe a szerkesztéshez. A TD-50 modullal most minden eddiginél egyszerűbb egy dob groove felvétele.

Garancia:
2+1 év