Roland TD-27 dobmodul

Roland TD-27 dobmodul

Listaár: 445 900 Ft  
444 900 Ft
Megtakarítás: 1 000 Ft (0%)
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2+1 év év garancia vonatkozik

Csúcsminőségű hang, maximális kifejezőerő

A TD-27 V-Drums modul az eddig megtervezett legkifinomultabb akusztikus hangszínekkel rendelkezik. A Roland Prismatic Sound Modeling technológiájával megszólaló hangszínek nem csupán hangzás tekintetében lenyűgözőek, hanem játék közben tökéletesen adják vissza az akusztikus hangszerek viselkedését is. Fejlett digitális trigger-bemenetek támogatják a Roland digitális ütőfelületeit a páratlan zenei kifejezés érdekében, miközben az új PureAcoustic Ambience technológiával egyetlen gombnyomással érhetsz el különböző inspiráló téreffekteket. Elérhető továbbá rengeteg elektronikus hangszín is a Roland gazdag, hosszú múltra visszatekintő hangszínkészletéből, köztük a modern stílusok számára nélkülözhetetlen hangzások is. Ráadásul saját hangminták betöltésével és a belső hangszínekkel történő kombinálásával létrehozhatsz csak rád jellemző, egyedi hangzásokat is.

 • Fejlett hangmodul a csúcsmodell TD-50-től átvett Prismatic Sound Modeling technológiával
 • Három digitális trigger-bemenet és fejlett Roland ütőfelületek: 14”-os PD-140DS digitális pergő és 18”-os CY-18DR digitális kísérő cintányér
 • Jól áttekinthető kezelőfelület a dobhangszínek gyors kiválasztásához és személyre szabásához
 • Új fejlesztésű PureAcoustic Ambience technológia, mely inspiráló akusztikus teret szimulál játék közben
 • Térmikrofon-szimulátor és stúdióminőségű effektek a dobhangszínek processzálásához
 • Saját WAV hangminták importálás SD kártyáról
 • Sztereó mix kimenet és két direkt kimenet a független keverés érdekében
 • 28 csatornás, integrált USB audió interfész a profi számítógépes zenekészítéshez
 • Többérintkezős trigger-aljzat és tartozék kábel egy hagyományos V-Drums ütőfelület-összeállítás csatlakoztatásához
 • Dedikált Crash 2 trigger-bemenet és három Aux trigger-bemenet az egyszerű bővítéshez
 • Beépített Bluetooth funkció okostelefonról vagy számítógépről lejátszott dalokra történő doboláshoz
 • Gyakorlást támogató beépített funkciók a dobtudás fejlesztéséhez

Lenyűgöző Prismatic Sound Modeling

A TD-27 hangszínei a csúcsmodell TD-50-től származnak és pont olyan életteli megszólalásúak, mint az akusztikus hangszerek. Először világklasszis stúdiókban mintavételezzük a legjobb dobokat, ütőhangszereket és cintányérokat, beleértve vintage és modern hangszereket egyaránt. Ezután a Roland egyedi Prismatic Sound Modeling technológiáját adjuk hozzá a hangmintákhoz, amely az évtizedek alatt tökéletesített viselkedés-modellezéssel kelti életre a hangot. Ennek köszönhetően a dob vagy cintányér megütésekor nem egy konzervált hangszín szólal meg, hanem egy teljes értékű hangszer, amely minden tekintetben úgy reagál mint akusztikus rokonai, lenyűgöző hangzásbeli változatossággal.

Digitális Trigger-technológia

A Roland innovatív digitális ütőfelület-technológiája még valósághűbb V-Drums játékélmény eléréséhez. A TD-27 modul három digitális trigger-bemenettel rendelkezik. Ezekre lehet csatlakoztatni a Roland fejlett digitális ütőfelületeit, például a PD-140DS pergőt és CY-18DR kísérőt a lehető legtermészetesebb játékélmény érdekében. A több érzékelős és villámgyors jeleldolgozás igazán lenyűgöző visszajelzést ad, és tökéletes természetességgel közvetíti a legkifinomultabb dobtechnikák minden apró részletét. Ha azonban nem használsz digitális ütőfelületeket, a TD-27 rendelkezik analóg trigger-bemenetekkel is, hagyományos pergő-és kísérő-ütőfelültek csatlakoztatásához.

Saját dobszett létrehozása

Egy akusztikus dob esetében a hangzás a bőrök cseréjével, hangolással, tompítással, a pergősodrony feszességének beállításával, a lábgépfej cseréjével stb. változtatható meg. Ez mind lehetséges a TD-27 modullal is, így minden dobszett a kívánt zenei környezetnek megfelelően állítható be. Ráadásul saját WAV hangmintákat is betölthetsz SD kártyáról és ezeket együtt használhatod a belső hangszínekkel.

PureAcoustic Ambience technológia

Az új PureAcoustic Ambience technológia az egyes dobszettek hangját optimalizálja, lenyűgözően természetes és lebilincselő térérzetet keltve a játék közben. De mélyebbre ásva a szerkesztésben, minden egyes dobszetthez beállíthatod a mikrofonok pozícióját, az új fejlesztésű térmikrofon-szimulációval pedig az átfogó hangképet is. És végül rendelkezésre állnak beépített multieffektek és keverési lehetőségek is, akárcsak egy teljes értékű stúdiókonzol esetében, tranziensek, parametrikus EQ, kompresszor, reverb, delay és egyéb effektek az igényeidhez igazítva.

Sokrétű csatlakoztatás színpadon és stúdióban

A TD-27 egy hatékony irányítóközpont bármilyen elektronikus dobösszeállításhoz, elegendő csatlakoztatási lehetőséggel a színpadon és stúdióban egyaránt. A TD-27-es modul sztereó kimenetén keresztül egy dobszett valamennyi hangszínét kiküldi, de van két direkt kimenet is, melyekről a pergő, lábdob vagy más hang kiküldhető ki egy keverőpultra a független keverés érdekében. Stúdióban a beépített USB audiointerfész megkönnyíti a számítógépes zenekészítést, és egyetlen kábelen keresztül akár 28 audiocsatorna kezelhető. A MIDI kommunikáció a dedikált ki-/bemeneteken és USB-n keresztül is támogatott, amely lehetővé teszi a szinkronizálást más MIDI berendezésekkel, illetve egy számítógépes szoftver hangszíneinek triggerelését.

Sokoldalú trigger-támogatás

A három digitális trigger-bemenet mellett, a TD-27 modul rendelkezik egy többérintkezős, analóg trigger-aljzattal, amelyre bármilyen hagyományos V-Drums ütőfelület-összeállítás csatlakoztatható a tartozék kábel használatával. Megtalálható a modulon egy dedikált, analóg trigger-bemenet is, amelyre egy második beütő cintányér csatlakoztathatsz, valamint három Aux trigger-bemenet, hogy saját elképzelés szerint építsd fel a dobszettet Roland lábdob-, tam-és cintányér-ütőfeleületek hozzáadásával vagy olyan trigger-jeladókkal, mint a BT-1.

Bluetooth kapcsolat és beépített Coach funkciók

Ha megismered a TD-27 gyakorlást támogató funkcióit, mindig várni fogod, hogy újra a dob mögé ülhess. A beépített Bluetooth lehetővé teszi zenék megszólaltatását egy okostelefonról vagy laptopról a modulon keresztül. Ez ideális megoldás, ha például fejhallgatóval szeretnél jammelni. Játssz együtt kedvenc zenéiddel vagy keverd hozzá egy YouTube oktatóvideó hangját a dobszett hangjához. A Coach funkciókkal hatékonyan tökéletesíthető a dobtudás, a metronóm pedig hozzájárul a belső tempóérzék fejlesztéséhez. Továbbá a játék azonnali felvétele és visszahallgatása gyorsan rámutat a további gyakorlást igénylő részekre.

Garancia:
2+1 év