Roland Rubix22 USB hangkártya

Termékkód: ROLAND-RUBIX22
Online ár:
64 900 Ft
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik

Ingyenes Roland Cloud Pro tagság!

                                                                                                                                                                                         

USB hangkártya Mac/PC/iPad támogatással.

Két bemenet/két kimenet, nagyfelbontású interfész Mac, PC és iPad használatához

A Rubix22 tökéletes arányt teremt a csúcsminőségű hangzás, szilárd konstrukció, kompakt méret, mérsékelt ár és nélkülözhetetlen funkciók terén a mai kor zenészei és producerei számára. A nagyfelbontású audió támogatásnak (akár 24-bit/192kHz) köszönhetően a Rubix22 kristálytiszta, jól definiált hangzása rendkívül alacsony zajszinttel párosul a kimeneteken és bemeneteken. Az univerzális USB támogatás annyit jelent, hogy a készülék zökkenőmentesen kommunikál Mac és PC számítógépekkel és támogatja az iPad-okat is, a kompromisszumoktól mentes hordozható zenekészítéshez és előadáshoz.

  • USB audió interfész két bemenettel/két kimenettel
  • 2 alacsony jelszintű előerősítő XLR kombinált aljzatokkal
  • Hi-Z bemenet gitárok és más magas impedanciájú források számára
  • MIDI In/Out csatlakozók
  • Tökéletes árnyékolás, alacsony zajszint
  • Masszív, fém konstrukció
  • Nagyméretű, egyszerűen áttekinthető indikátorok
  • Alacsony jelkésés, kiváló driver-ek
  • Földelés a zajmentes működéshez, minden helyzetben
  • Most hat hónapra szóló Roland Cloud Pro tagsággal

Stúdió minőségű hangzás minden körülmények között

Amikor audió interfészről van szó, a hangminőség az elsődleges szempont. A Rubic22 esetében a mérsékelt árfekvés ellenére sem kell lemondanunk a hangminőségről. A tiszta és részletgazdag hangzás az alacsony zajszintű mikrofon előerősítőknek köszönhető, az audió felbontás pedig 44-bit/192kHz-ig támogatott. A készülék masszív és kompakt fémháza garantálja a hosszú élettartamot és zajmentes működést. A Rubix tökéletes árnyékolása és földelése minden szituációban biztosítja az audió jel tisztaságát.

Két csúcsminőségű mikrofon előerősítő

A Rubix22 két alacsony zajszintű mikrofon előerősítővel rendelkezik a jól definiált hangzás eléréséhez. A tiszta hangzás mellett elegendő headroom áll rendelkezésre bármilyen hangforrás részletgazdag felvételéhez. A rugalmas kombinált aljzatokon keresztül közvetlenül csatlakoztathatjuk a legkülönbözőbb hangforrásokat, adapterek vagy speciális kábelek használata nélkül.

Nagy, jól áttekinthető indikátorok

Egy lesötétített stúdió vagy színpad nem befolyásolhatja a megfelelő jelszintek biztosítását. A kisméretű és nehezen látható jelszint indikátorok helyett, mindenki inkább az előadásra szeret koncentrálni. A Rubix 22 jól látható indikátorai szerves részét képezik a konstrukciónak. Távolabbról is tisztán látható, ha egy csatornára jel érkezik vagy ha túlvezérelt a jelszint. Ez magában foglal hat hónap ingyenes Roland Cloud Pro tagságot, teljes hozzáférést a Zenbeats multi-platform zenekészítő alkalmazáshoz, és olyan szoftverszintetizátorokhoz, mint például a ZENOLOGY Pro, TR-808 és D-50 és sok más.

Garancia:
2 év

Hasonló termékek

Mások ezt is megvették