Roland RD-08 digitális színpadi zongora

Termékkód: ROLAND-RD-08
Online ár:
344 900 Ft
Készleten
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 3 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Jellegzetes RD hangzás és játszhatóság egy megfizethető színpadi zongorában, bővíthető funkciókkal.

A megkerülhetetlen RD.

Az RD-08 elhozza számodra a legendás Roland RD sorozat népszerű tulajdonságait, egy könnyen hordozható, karcsú hangszer formájában. Az eddigi legkedvezőbb árfekvésű RD hangszerünk kompromisszumok nélküli hangzást és játszhatóságot nyújt a koncertező profi előadók számára, jól áttekinthető kezelőfelülettel, amely a pillanat hevében is gyors navigációt biztosít. A bővíthetőségnek köszönhetően pedig még több hangszínt és funkciót adhatsz hozzá az igényeidnek megfelelően.

Általános tulajdonságok

  • Autentikus RD színpadi zongora, karcsú, modern megjelenéssel és bővíthető funkciókkal
  • Jól áttekinthető kezelőfelület a gyors navigációhoz
  • Könnyű és kompakt az egyszerű szállításhoz és összeállításhoz
  • Világszínvonalú játékérzet a 88 billentyűs PHA-4 kalapácsmechanikának és Ivory Feel tapintású billentyűknek köszönhetően 
  • Az RD-2000 és RD-88 hangszerektől átvett, elismert SuperNATURAL zongorák és elektromos zongorák
  • ZEN-Core hangforrás több mint 3000 további hangszín eléréséhez, beleértve orgonákat, szintetizátorokat, vonósokat, rézfúvósokat és még sok mást
  • Teret betöltő beépített sztereó hangrendszer
  • A hangszer hangszíneinek és funkcióinak bővítését a Roland Cloudon keresztül elérhető RD-08 Upgrade biztosítja 

A híres RD teljesítmény

A hétvégi fellépőktől kezdve a turnézó profikig, a Roland RD sorozat 1986 óta a színpadi zenészek egyik kedvence. Az RD-08 ezt az örökséget most egy pénztárcabarát hangszer formájában teszi elérhetővé, alapvető RD-funkciókkal, valamint egy olyan frissítési útvonallal, amely lehetővé teszi számodra a hangszer bővítését, amikor ezt időszerűnek érzed.

Prémium zongorák - és egyebek

A Roland SuperNATURAL technológiájával támogatott RD-08 tele van dinamikus, karakteres akusztikus és elektromos zongorákkal a határtalan zenei kifejezés érdekében, színpadon és stúdióban egyaránt. Orgonák, szintetizátorok, vonósok és egyéb hangszínek széles választéka bármilyen zenei stílushoz, ugyanazzal a ZEN-Core hangforrással, mint amely a legújabb, csúcsmodell szintetizátorainkban található.

Rendkívül könnyen hordozható

Az RD-08 kategóriájában a legjobb játékérzetet kínálja, amely a Roland zongorák több mint négy évtizedes fejlesztésének eredménye. A 88 billentyűs PHA-4 kalapácsmechanika és Ivory Feel tapintású billentyűk természetes és kiegyenlített játékérzetet garantálnak, olyan innovatív megoldásokkal, melyek csökkentik a hangszer súlyát, de közben nem befolyásolják negatív értelemben a teljesítményt.

Színpadi magabiztosság

A többi RD zongorához hasonlóan, az RD-08 kezelőfelülete is a játékra és az alkotásra összpontosít. A legfelső gombok gyors hozzáférést biztosítanak a hangszínekhez, transzponáláshoz és egyéb funkciókhoz, míg a négy többfunkciós potméter lehetővé teszi a rétegek, effektek, EQ és egyebek hatékony vezérlését Az összes hangszerbeállítást elmentheted a Scene memóriákba a későbbi gyors behíváshoz az előadás közben.

Mindenre felvértezve

Az RD-08 egy ideális színpadi zongora az aktív zenészek számára. A barátságos súly és limitált méretek megkönnyítik a hangszer mozgatását, miközben a strapabíró felépítés hosszú időn keresztül állja a nagy igénybevételt is. A beépített sztereó hangrendszer gazdag, teret betöltő hangot sugároz, így nincs szükség külső erősítőre az otthoni gyakorláshoz, próbákhoz vagy kis helyszíneken történő fellépésekhez.

Rendszerbővítés az RD-08 Upgrade jóvoltából.

Az RD-08 hangszert úgy tervezték, hogy támogassa jövőbeli ambícióidat. A Roland Cloudon egyszeri Lifetime Key vásárlással elérhető RD-08 Upgrade számos új lehetőséggel egészíti ki a gyári funkciókészletet.

SuperNATURAL Acoustic Piano 3—Egy vadonatúj koncertzongora a prémium SuperNATURAL Expansion sorozatunkból

MainStage Support—Az Apple népszerű előadói szoftverével történő zökkenőmentes integráció lehetővé teszi RD hangszínek és virtuális hangszerek kombinálását, zónák létrehozását stb.

Wave Expansion Slots—Alapvető hangzásbeli lehetőségek bővítése a Wave Expansions számára fenntartott két virtuális bővítőhellyel a Roland Cloudon keresztül.

USB Expansion— USB audiointerfész képességek hozzáadása a zenekészítő szoftverekkel történő munkavégzéshez, számítógépeken.

Billentyűk száma:
88
Billentyűzetmechanika:
Kalapács
Billentyűméret:
Teljes
Kialakítás:
Színpadi zongora
Beépített hangszóró
:
Van

Hasonló termékek