Roland PM-200 dobmonitor

Termékkód: ROLAND-PM-200
Online ár:
224 900 Ft
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Nagy felbontású hangmonitorozás a Roland V-Drums szettekhez hangolva

Gazdag, dinamikus hangjával és modern megjelenésével a PM-200 a legjobb választás a Roland V-Drums szettekhez. 180W-os teljesítményével, teljes hangtartományt átölelő, egyedi hangszórórendszerével és masszív felépítésével arra tervezték, hogy tökéletesen visszaadja a V-Drums kifejező hangját és játékérzetét. A beépített keverővel és direkt kimenetekkel egyszerűen csatlakoztatható más készülékekhez otthoni környezetben vagy stúdióban.

  • Prémium minőségű, all-in-one monitor kifejezetten a V-Drums elektronikus ütőhangszerekhez kifejlesztve
  • 180W teljesítmény, egyedi 12”-os hangszóró és tölcséres tweeter
  • Megdöntött konstrukció, hogy a hang ideális szögből érkezzen a hangszer mögött ülő dobos számára
  • Beépített keverő független hangerőszabályzókkal és globális EQ
  • Dedikált V-Drums bemenet, valamint 6,3mm-es és 3,8mm-es vonalbemenetek elektronikus ütőfelületek, okostelefonok vagy zenelejátszók csatlakoztatásához.
  • Két XLR direkt kimenet, kiválasztható sztereó vagy kettős monó működéssel egy sztereóban csatlakoztatott V-Drums modul számára
  • Széles fogantyú az egyszerű mozgatáshoz és szállításhoz

Professzionális hangzás a V-Drums termékekhez

A PM-200 tökéletes kiegészítője bármelyik V-Drums szettnek. Az egyedi 12”-os hangszóró és tölcséres tweeter széles hangtartományú, telt hangzást szólaltat meg, a 180W teljesítmény pedig elegendő headroom-ot biztosít az otthoni vagy színpadi használathoz. A megdöntött konstrukció optimális hangzást nyújt az ülő pozícióhoz, a széles fogantyúval pedig egyszerűen mozgatható és szállítható az erősítő.

Sokoldalú beépített keverő

Integrált keverőjével a PM-200 lehetővé teszi zenei kíséretek és külső készülékek megszólaltatását a dobszettel együtt. Egy dedikált V-Drums bemenettel, valamint 6,3mm-es és 3,8mm-es vonalbemenetekkel is rendelkezik az erősítő elektronikus ütőfelületek, okostelefonok vagy zenelejátszók csatlakoztatásához. A V-Drums és vonalbemenet szekció független hangerőszabályzókkal van ellátva, a végső hangzás pedig egy kétsávos Equalizer-rel formálható meg.

Direkt kimenetek a felvételkészítéshez és színpadi előadáshoz

A PM-200 monitoron két XLR direkt kimenet is található egy keverő vagy felvevő közvetlen csatlakoztatásához, ami még több rugalmasságot biztosít a színpadi használathoz vagy stúdióban. Igaz, hogy a PM-200 egy monó monitorerősítő, de támogatja a sztereó csatlakoztatást is, így igazi sztereó hangot élvezhetünk a direkt kimeneteken keresztül. Amikor egy V-Drums modult csatlakoztatunk sztereóban, a hátlapon található kapcsolóval kiválaszthatjuk a sztereó vagy kettős monó megszólalást az adott szituációnak megfelelően.

Garancia:
2 év