Roland JUNO-X programozható polifonikus szintetizátor

Termékkód: ROLAND-JUNO-X
Online ár:
764 900 Ft
Készleten
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 3 év garancia vonatkozik

Ingyenes Roland Cloud Connect minden JUPITER-X, JUPITER-Xm vagy JUNO-X vásárlásakor!

                                                                                                                                                                                         

A legendás JUNO élmény a Roland ZEN-Core szintézisrendszerének erejével újragondolva.

Vintage szív. Modern erő.

A JUNO-X egy új korszakba emeli a Roland legendás szintetizátorsorozatát, az autentikus vintage szellemiség és a modern kreatív erő ötvözésével. Komponálj és koncertezz az új generációs JUNO-X hangforrással, történelmi JUNO-60 és JUNO-106 modellekkel, illetve az XV-5080 és RD zongorák hangszíneivel, modellbővítésekkel és még sok mással. Mindezeket egy ismerős, praktikus kezelőfelületről működtetheted, amely régi barátként köszön vissza. A ZEN-Core szintézisrendszerünk hatalmas hangszínválasztékának köszönhetően a JUNO-X mindenhová elkísér a zene útján – a múltban, a jelenben vagy a jövőben egyaránt.

 • A legendás JUNO élmény a Roland ZEN-Core szintézisrendszerének erejével újragondolva.
 • Új fejlesztésű JUNO-X modell Super Saw oszcillátorral, dinamikaérzékenységgel, Chorus III effekttel és még sok mással  
 • A '80-as évek JUNO-60 és JUNO-106 szintetizátorok autentikus modellezése
 • Sokoldalú hangszínek az XV-5080-tól, az RD sorozat zongoráitól és a Roland klasszikus vokóderétől
 • Csatlakozóhely a modellbővítések Roland Cloud-on történő betöltéséhez, például JUPITER-8, JD-800, Vocal Designer és más 
 • Scene alapú intuitív munkafolyamat
 • Azonnali hangszínlétrehozás a történelmi JUNO szintetizátorok által ismert, praktikus kezelőfelülettel
 • Nagy felbontású forgó-és tolópotméterek precíziós vezérléshez
 • Hagyományos arpeggiátor és intelligens algoritmusokat alkalmazó, fejlett I-Arpeggio
 • Kifejező 61 billentyűs klaviatúra, utánnyomással
 • Beépített sztereó hangszórók és Bluetooth® audio támogatás
 • USB audio/MIDI interfész és USB memória port az adatok biztonsági mentéséhez flash meghajtóra 
 • Ingyenes JUNO-X Editor szoftver macOS és Windows rendszerhez 
 • Modellbővítések, hangszíncsomagokat és sok más böngészése és betöltése Wi-Fi-n keresztül a Roland Cloud Connect segítségével
 • Vásárláskor 10 ingyenesen elérhető hangszíncsomag a Roland Cloud-tól

A JUNO örökség következő fejezete

A Roland ikonikus JUNO sorozatának hangszerei a valaha készült legkiválóbb analóg szintetizátorok közé tartoznak és több mint négy évtizede gyakorolnak óriási hatást a zenére. A JUNO-60 és JUNO-106 meleg, organikus hangja számtalan popslágerben felfedezhető a '80-as évekből, és óriási szerepet játszott a techno, house, synthwave és más elektronikus stílusok kialakulásában. A jellegzetes, időtlen és klasszikus JUNO hangzás a mai napig mindenhol inspirálja a vezető zenei alkotókat. 

A JUNO-X a múlt legjavát hozza össze a Roland legújabb technológiáival, jelentősen kibővített hangzásbeli lehetőségekkel és a mai zenéhez hangolt, szabadon áramló eszközökkel újragondolva a régi JUNO élményt. Lehetővé teszi a ZEN-Core hangforrás összes képességének kiaknázását, valamint a JUNO szintetizátorok és más korábbi Roland hangszerek valódi újjászületését.

Három JUNO egy hangszerben.

A JUNO-X-el a JUNO-60 és JUNO-106 autentikus hangzása teljes pompájában szólal meg, valamint egy új JUNO-X hangforrás is rendelkezésre áll, amely mely még erőteljesebben és kifejezőbben hatja át a JUNO szellemét. 

JUNO-X

Az újonnan kifejlesztett JUNO-X modell a történelmi JUNO hangzás természetes fejlődését mutatja be. Hozz létre még teltebb hangokat a Roland híres Super Saw hullámformájának továbbfejlesztett változatával, és áss mélyebbre a dinamikaérzékenységgel, a hangmagasság burkológörbe szabályozásával és még sok mással. Van egy új Chorus III üzemmód is, amely az eredeti JUNO-k két kedvelt kórusmódját egészíti ki.

JUNO-60

Az 1982-ben bemutatott JUNO-60 mérföldkőnek számító hangszer volt, amely nagyban befolyásolta a későbbi szintetizátorok világát. A hasonló JUNO-6 sikerét követve, megfizethető polifonikus szintetizátorként került a piacra,  stabil, digitálisan vezérelt oszciollátorral (DCO). A JUNO-60 gazdag hangkaraktere, barátságos kezelőfelülete és sziklaszilárd hangolása – a gazdag kóruseffektek és a hangszínek belső memóriában való tárolásának lehetősége mellett – azonnali klasszikussá tették ezt a szintetizátort. 

JUNO-106

A JUNO-106-ot elődjének sikerére építették 1984-ben, még több memóriával és a forradalmian új MIDI interfésszel. Valamivel lágyabb és tisztább hangkaraktere volt, és a JUNO-60 arpeggiátorát egy menő polifonikus portamento funkció váltotta fel. A még szélesebb közönség által felkapott, megfizethetőbb JUNO-106 minden idők egyik legkelendőbb szintetizátorává vált.

Több mint egy JUNO

A sokoldalú JUNO-X további beépített modelleket tartalmaz a legendás Roland sorozatból, de a Roland Cloud Model Expansions és egyéb hangszíncsomagokkal akár még ennél is továbbléphetsz. 

XV-5080, RD-Piano és Vocoder

Fedezz fel több mint 900 PCM-alapú preset-et a híres XV-5080 modulból, az akusztikus hangszerektől és vintage szintetizátoroktól a dobokig és a világzenei hangzásokig. Szólaltass meg kifejező akusztikus zongorákat, melyek Roland híres RD színpadi zongorasorozatából származnak. Vagy csatlakoztass egy mikrofont, és használd a Vocoder modellt bármilyen JUNO-X hangzással, kifejező zenekari hangzások, futurisztikus szőnyegek és funky robothangok létrehozásához. 

Model Expansion és egyebek

A Roland Cloud Model Expansion gyűjteményeinek támogatásával a JUNO-X-et a régi és új Roland hangszerek hangzásával és hangkarakterével alakíthatod át. Töltsd be a JUPITER-8, JD-800 és más klasszikusok hiteles verzióit, vagy légy kreatív az újonnan kifejlesztett Vocal Designerrel. A Roland Cloud a Wave Expansion-ok, Sound Pack-ek, Sample Pack-ek és egyebek egyre szélesebb körét kínálja a zene folyamatban tartása érdekében.

Tölts le ingyen 10 hangcsomagot a Roland Cloudtól a JUNO-X megvásárlásával.

Vezeték nélküli bővítés a Roland Cloud Connect segítségével

A JUNO-X integrált támogatást is nyújt a Roland Cloud Connecthez, amely egy hatékony opció és magában foglalja a WC-1 vezeték nélküli adaptert és a Roland Cloud tagságot. Böngéssz, hallgass meg, és tölts be Model Expansion hangszíneket és egyéb tartalmakat közvetlenül a billentyűzetre a Wi-Fi kényelmével. A Roland Cloud Connect segítségével mindig kéznél van a friss inspiráció végtelen univerzuma.

Érezd a zenét

A JUNO vonzerejének kulcsfontosságú eleme az egyszerű kezelőfelület volt, amely megkönnyítette az inspiráló hangok és a fejlődő hangtextúrák létrehozását a pillanat hevében. A JUNO-X egy jól ismert előlappal és gyorsan reagáló kezelőszervekkel segíti, hogy korlátok nélkül alkoss és teljesen elmerülhess a zenében. 

Tapintható munkafolyamatok

A JUNO-X munkafolyamata közvetlen és intuitív, és minden ott található, ahol szüksége van rá. A nagy felbontású tolópotméterek analóg érzetet biztosítanak precíz digitális vezérléssel, a dedikált gombok pedig lehetővé teszik a hangszínek és funkciók egy szempillantás alatt történő behívását. Ha pedig még mélyebbre merülnél, az informatív LCD világos navigációt biztosít a fejlett paraméterek sokaságában.

Rétegezz szabadon

A régi JUNO szintetizátorok szerény hangzási képességekkel rendelkeztek az egyetlen DCO-nak köszönhetően. A JUNO-X segítségével több JUNO-t rétegezhet, hogy sokféle finom analóg hangzást hozz létre, a masszív leadektől és basszusoktól a dús hangzású szőnyegekig. Vagy pakold egymásra a Model Expansion hangokat és a beépített hangszíneket, hogy még soha nem hallott szintetizátorokat építhess. Egyszerre akár négy hangszínt is rétegezhetsz, és így is elegendő polifóniád lesz bármilyen kreatív megoldáshoz.

Scene szemlélet

A Scene elnevezésű 256 egyéni kreatív tér használatával, egyetlen érintéssel, azonnal hívhatsz be teljes JUNO-X beállításokat. Tárolj hangparamétereket négy hangszer part-ra és a dedikált dob part-ra, valamint az I-Arpeggio beállításokhoz, effektekhez és egyebekhez. 

Extra örvénylés

A JUNO egyik legkedveltebb funkciója a karakteres, sztereó kórus effektus volt, amely azonnali gazdagságot és mélységet adott a hangzáshoz. A JUNO-X-ben mindkét üzemód megtalálható az eredetihez képest, plusz egy harmadik mód, még vastagabb hangzással és még több örvényléssel. Még jobb, ha kombinálod őket hét különböző kóruseffekt létrehozásához, amelyeket bármilyen JUNO-X hangszínnel használhatsz. 

Modern multi-effektek

A JUNO kórusok mellett a JUNO-X számos kiegészítő effektet tartalmaz a hangok színezéséhez. Független MFX-ek és EQ-k állnak rendelkezésre a különböző part-okhoz, valamint drive, delay és reverb effekt. A Master EQ és a kompresszor effektek szintén rendelkezésre állnak, valamint a mikrofonbemenethez kapcsolódó énekeffektek.

Arpeggio akció

Akár klasszikus arpeggióra vágysz, akár valami másra, a JUNO-X teljesíteni fogja. Indítsd el a hagyományos arpeggiatort a retró hangulatért. Vagy utazz a jövőbe az I-Arpeggio segítségével, amely intelligens algoritmusokat használ, hogy a zenét természetes módon fejlődő változásokkal és mozgásokkal töltse meg. Lehetőség van az I-Arpeggio MIDI előadások exportálására is, további fejlesztés céljából bármely DAW szoftveren. 

JUNO-X Editor

A minden funkcióval rendelkező JUNO-X Editor szoftverrel kreativitásod tovább folytatódhat a Mac vagy Windows számítógéped nagyméretű képernyőjén. Finomítsd a hangszíneket, effekteket és Scene-éket mikroszkopikus részletességgel, végezz előadásbeállításokat és még sok minden mást.

Koncertezz magabiztosan A stúdiótól a színpadig és bárhol a kettő között, a JUNO-X-ben mindent megtalálsz, ami mozgásban tartja zenéidet.

Találkozz a pillanattal

A JUNO-X tartós felépítésű, klasszikus JUNO dizájnelemekkel, könnyű, de mégis masszív fémkonstrukcióval, amely minden pillanatban készen áll az utazásra. Álom játszani rajta, a 61 billentyűs, aftertouch érzékeny klaviatúrának és a híres pitch bend/mod karnak köszönhetően.

Csatlakoztatások

A JUNO-X hátsó panelen minden szükséges csatlakozó megtalálható. Szimmetrikus és aszimmetrikus audiokimenetek, valamint sztereó audiokimenet és MIDI kimenet/bemenet is elérhető, továbbá egy mikrofonbemenet az énekelőadásához vagy a beépített Vocoder meghajtásához. Az USB audio/MIDI támogatás lehetővé teszi, hogy kedvenc zenekészítő szoftveredhez csatlakoztasd, az USB memória porton keresztül pedig akár flash meghajtóra is mentheted a JUNO-X beállításait.

Egy igazi hanggépezet

Visszatérve a kevésbé ismert JUNO-106S-hez, a JUNO-X kiváló minőségű sztereó hangszórórendszerrel van ellátva a személyes monitorozás érdekében. A beépített Bluetooth® segítségével pedig megszólaltathatod zenéidet az okostelefonodról vagy egy táblagépről, és jammelhetsz is ezekkel.

Billentyűk száma:
61
Billentyűzetmechanika:
Szintetizátor
Billentyűméret:
Teljes

Szintetizátor tulajdonságok

Típus:
Szintetizátor
Beépített hangszóró
:
Nincs

Hasonló termékek