– 13%

Roland HP704-DR digitális zongora

Listaár: 788 900 Ft
Online ár:
687 900 Ft
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 10 év garancia vonatkozik

Ingyenes online zongoraleckék

                                                                                                                                                                                         

Magas, elegáns hangszer, nagy hatásfokú négy hangszórós rendszerrel és rendkívül érzékeny PHA-50 billentyűzettel, sötét rózsafa színben.

Pompás megjelenés, autentikus játékérzet és négyutas audiorendszer

A HP704 stílus, működés és hangzás tekintetében minden prémium minőségű stúdiózongorától elvárható követelménynek megfelel. Ragyogó, kifinomult külső megjelenésével és kiváló hangjával ez a digitális zongora magára irányítja a figyelmet — színválasztékával pedig bármilyen környezetbe jól beilleszthető. A fejlett PHA-50 billentyűzet, a beépített oktatófunkciók és aBluetooth-on keresztül csatlakoztatható zenei alkalmazások mindig inspirálni fogják játékát, zenei felfedezéseit és fejlődését. A magas, elegáns hangszertest egy négyutas audiorendszert foglal magába, amely dinamikus hangjával megtölti a teret játék közben — kikapcsolódáshoz pedig kedvenc dalait is képes megszólaltatni.

 • Autentikus akusztikus hangzás a Roland’s SuperNATURAL Piano Modeling technológiájával
 • Hiánytalan zenei kifejezés a PHA-50 billentyűzettel és Progressive Damper Action pedálokkal
 • Acoustic Projection hangrendszer négy hangszóróval, egy akusztikus zongora gazdag hangzásának létrehozásához
 • Headphones 3D Ambience effekt a valósághű zongorahangzáshoz fejhallgatón keresztül is
 • A zongorahangszínek mellett számos egyéb beépített hangszín, úgymint vonósok, rézfúvósok, orgona és sok más
 • Letisztult, luxus megjelenésű külső, elegáns frontoldali lábakkal és kifinomult ívekkel
 • Okostelefon vagy táblagép csatlakoztatása Bluetooth-on keresztül különböző zenei alkalmazások használatához a zongora hangszóróin keresztül megszólaltatva
 • Kompatibilitás a Piano Every Day alkalmazással, amely növeli a motivációt a még több gyakorláshoz
 • Szín: sötét rózsafa (DR: Dark Rosewood)
 • Méretek (Szé x Mé x Ma): 1377 x 468 x 1113 mm
 • Tömeg: 59,5 kg

Egyszerű, kifinomult megjelenés, amely minden pillanatban játékra invitál

Nem árt, ha egy jó hangú hangszer jól is néz ki. A HP704 magas, mégis karcsú felépítése, elegáns lábai a frontoldalon és kifinomult vonalvezetése a Roland csúcsmodell LX sorozatának dizájnkoncepcióját idézik, minden pillanatban vonzzák a tekintetet és játékra invitálnak. A gondosan megtervezett színválasztéknak és precíz kidolgozásnak köszönhetően könnyedén kiválaszthatja azt a zongorát, amely legjobban illeszkedik otthonához. A hangszertestet a lehető legoptimálisabb hangzásra tervezték, függetlenül a zongora elhelyezésétől. Fényes fekete, sötétszürke, sötét rózsafa, világos tölgy és fehér színekben kapható.

Hiánytalan zenei kifejezés a PHA-50 billentyűzettel

Amikor egy új zongora vásárlására kerül a sor, a játékérzet elsődleges szempont. Legyen szó az alapok elsajátításáról vagy bonyolult zongoradarabok technikai kihívásairól, a HP704 érzékeny PHA-50 billentyűzete tökéletesen támogatja a játékot és inspirálja a kifejező zenei előadást. A művészi tradíciók és modern technológiák ötvözésével, a fehér billentyűk fából készült oldallapjainak ismerős látványa mellett, a strapabíró belső keret biztosítja a karbantartás mentes megbízhatóságot az éveken át tartó napi gyakorlás, játék során.

Dinamikus hangzás, négy hangszórós rendszerrel

A jó hangzás, még jobb játékra ösztönöz. A HP704 SuperNATURAL technológia tökéletesen adja vissza egy akusztikus zongora valamennyi hangjának lényegét. Játék közben a zene egy fejlett, négyutas Acoustic Projection hangrendszeren keresztül kel életre, amely a ragyogó magas hangoktól kezdve a teljes hangtartományon keresztül a telt mélyekig mindent valósághűen képes megszólaltatni. A négy hangszóró két párra van felosztva a hangszeren belül. Mindkét párt a lehető legtökéletesebb hangzásra optimalizálták, figyelembe véve a zongora széles dinamikatartományát. Zongorázás vagy zenehallgatás közben minden hangot kristálytiszta megszólalással élvezhetünk.

Garancia:
10 év
Billentyűk száma:
88
Billentyűzetmechanika:
Kalapács
Billentyűméret:
Teljes
Kialakítás:
Szekrényes zongora
Beépített hangszóró
:
Van

Hasonló termékek