Roland GO:LIVECAST Live Streaming Stúdió okostelefonokhoz

Roland GO:LIVECAST Live Streaming Stúdió okostelefonokhoz

 
86 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2+1 év év garancia vonatkozik

Professzionális megoldás az okostelefonnal történő élő streameléshez

Az élő tartalmak okostelefonnal történő streamelése egyszerű, de a professzionális adás több erőfeszítést igényel. Ezt segíti a GO:LIVECAST, amely egyszerű és elérhető formában kínál kiváló minőséget a webes közvetítésekhez. A hardver és alkalmazás együttvéve egy komplett streaming stúdiót alkot, amely lehetővé teszi a hang keverését, szöveg megjelenítését, média lejátszását, hangeffektek megszólaltatását stb. — számítógép vagy költséges A/V eszköz nélkül. Egyedül a GO:LIVECAST hardverrel és hozzá tartozó alkalmazással minden eszköz rendelkezésedre áll a webes élő közvetítésekhez, ráadásul olyan minőségben, amely versenyre kel a közösségi oldalakon látható legjobb tartalmakkal.

 • Okostelefonnal vagy tablettel együttműködő, komplett, profi stúdió webes közvetítésekhez
 • Kompatibilis a Twitch, Facebook Live, YouTube és más kiemelt streaming platformokkal
 • Integrált rendszer, amely egy kompakt asztali hardver és egy interaktív alkalmazás kombinációja
 • Okostelefon-kamerák vezérlése, profi mikrofonok csatlakoztatása, médialejátszás és jelszintbeállítások a közvetítés közben, jól átlátható, egyszerűen elérhető vezérlőkkel.
 • Nagy méretű, egyénileg beállítható médiakönyvtárak a megjeleníteni kívánt szövegekhez, zenéhez, videókhoz, fotókhoz és hangeffektekhez.
 • Három mikrofonbemenet a kiváló énekhanghoz: Beépített mikrofon reverb effekttel, kombinált XLR bemenet fantom tápellátással, valamint fejhallgatómikrofon használatának lehetősége
 • Fejhallgatóbemenet a monitorozáshoz
 • Vonalbemenet hangszerek, keverő vagy más külső audiokészülék csatlakoztatásához
 • Streamelés közben a közönség kommentjeinek követése közvetlenül az alkalmazással
 • Egy második okostelefon-kamera hozzáadása wi-fi-n keresztül és a kamerák képének váltása a hardverrel vagy alkalmazással
 • Skin szűrő, kamerán belüli tükrözés, automatikus portré/tájkép beállítást stb.

Plug-and-Play összeállítás

A GO:LIVECAST használata gyors és egyszerű — mindössze csatlakoztatnod kell az okostelefont és egy fülhallgatót vagy fejhallgatót a monitorozáshoz. A beépített mikrofon készen áll a hang kiváló minőségben történő felvételére, kiegészítve egy reverb effekttel, ha énekről van szó. De csatlakoztathatsz egy profi mikrofont is az XLR bemenetre — és rendelkezésre áll egy sztereó vonalbemenet is egy gitárelőfok, szintetizátor, keverő vagy más hangforrás hozzáadásához.

Tartalmak hozzáadása az élő közvetítéshez

A GO:LIVECAST alkalmazáshoz egyszerűen használható médiaeszközök is tartoznak, melyek nagyban növelik a webes közvetítések produkciós értékét. Létrehozhatsz könyvtárakat saját beállításokkal a zene, hangeffektek, fotók és videók számára, de használhatod a gyárilag telepített opciókat is. A tartalom tovább bővíthető saját címek és szövegek megjelenítésével. A különböző közvetítésekhez kapcsolódó médiaelemek tárolása Live Set-ek formájában történik, hogy a továbbiakban azonnal készen álljanak a használatra, ha szükséges.

Közvetlen csatlakozás streaming platformokhoz

A GO:LIVECAST alkalmazás bejelentkezik a Facebook Live, Twitch, YouTube fiókokba, illetve más fontos streaming szolgáltatásokba. Egyszerűen válaszd ki a platformot és kezdd el a webes közvetítést! A közönség élő adás közbeni kommentjeit az alkalmazás gördíthető ablakában követheted.

Egy mini stúdió, amely mindig kéznél van

Egyszerű, jól áttekinthető kezelőfelületével a GO:LIVECAST hardver lehetővé teszi a közvetlen élő közvetítést és szoros kapcsolattartást a közönséggel. A közvetítés, zenelejátszás, címek megjelenítése, fotók és videók bemutatása egyetlen érintéssel történik — de akár tetszésnyilvánítás is megszólaltatható a műsor végén. A mikrofon és média hangerejének gyors vezérlését potméterek biztosítják, a mic-mute gombbal pedig a köhögést vagy más nem kívánt zajokat lehet kiszűrni az élő közvetítésből.

Hozd ki a legtöbbet az okostelefon kamerájából

Az okostelefon első vagy hátsó kamerája az alkalmazáson belül választható ki, és hozzáadható egy skin szűrő is, ha finomítani kell a megjelenő képet. Automatikusan felismeri a portré és tájkép módot az okostelefon pozíciója alapján, miközben a kamerán belüli tükrözés a megfelelő jobb/bal perspektívát jeleníti meg a közönség számára. Ráadásul egy második okostelefon-kamera is csatlakoztatható wi-fi-n keresztül, amely egyetlen érintéssel váltható és támogatja az osztott képernyős megjelenítést is.

Kompatibilis okostelefonok

Garancia:
2+1 év