Roland GO:KEYS hordozható szintetizátor

Roland GO:KEYS hordozható szintetizátor

 
96 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik

Élvezze a zenét—nincs szükség zenei tapasztalatra

Ha szórakoztató és inspiráló megoldást keres a zenélés elkezdéséhez, itt a Roland GO:KEYS. Az innovatív Loop Mix funkcióval bárki felépíthet egy komplett dalt, mindenfajta zenei előképzettség nélkül. Profi hangszínek széles skálája mellett, egy beépített, egyszerűen kezelhető felvevő is rendelkezésre áll a zenei ötletek rögzítéséhez és megosztásához. A Bluetooth® csatlakoztathatóság pedig lehetővé teszi az együtt játékot okostelefonról vagy táblagépről érkező dalokkal és számos kiváló zenei alkalmazás használatát is. A kompakt, elemekkel működtethető GO:KEYS minden helyzetben segít kibontakoztatni a zenei kreativitást.

  • Szórakoztató és inspiráló billentyűs hangszer kezdőknek
  • Loop Mix funkció dalok egyszerű felépítéséhez a billentyűzeten leütött hangokkal
  • Loop hangszínek kezelése egyszerű műveletekkel
  • Bluetooth audió/MIDI támogatás okostelefon vagy táblagép csatlakoztatásához
  • Több mint 500 profi hangszín: zongora, szintetizátor, vonós, basszus, fúvós stb.
  • Beépített dalfelvevő és adatmentés USB-n keresztül
  • Beépített hangszórók vagy fejhallgató használat
  • Könnyű súly, egyszerű szállítás, elemes tápellátás

Zenekészítés azonnal a Loop Mix funkcióval

Még nincs zenei tapasztalatod? Semmi gond! Bárki egyszerűen elkezdheti a zenekészítést a GO:KEYS Loop Mix funkciójával. Más billentyűs hangszereken a kíséret automatika működtetése feltételezi az akkordok ismeretét. Ezzel szemben a Loop Mix funkció egy teljesen új megközelítést alkalmaz a kezdők számára. A loop frázisok billentyűkkel történő indításával egyszerűen és valósidőben építhetünk fel dalokat, dobokkal, basszussal és más hangszerekkel. Ezután a padok egyetlen érintésével vezérelhetjük a dalt a hangmagasság, szűrő stb. beállításával, akár egy DJ.

Profi hangminőség, élvezhetőbb zene

A GO:KEYS használható normál billentyűs hangszerként is a Roland profi szintetizátoraitól átvett, több mint 500 azonnal megszólaltatható hangszínnel. A kategória gombokkal egyszerűen hívhatunk be zongora, vonós, fúvós és más hangszíneket is. A hangszíneket megszólaltathatjuk a Loop Mix részeként, de később a GO:KEYS használható hordozható szintetizátorként is, ha már jobban megy a zenélés.

A lehetőségek bővítése Bluetooth kapcsolaton keresztül

A GO:KEYS Bluetooth funkciójával egyszerűen csatlakoztathatunk egy okostelefont vagy táblagépet a hangszerhez. Ezután vezeték nélküli kapcsolaton keresztül játszhatunk együtt a hangszer beépített hangszóróin vagy fejhallgatón keresztül megszólaltatott dalokkal. Haladó felhasználás esetén pedig a GO:KEYS kiváló partner MIDI felvételek készítéséhez olyan népszerű zenai alkalmazásokkal, mint például a GarageBand.

Zenélés bármikor és bárhol

Kompakt méretének, könnyű súlyának és beépített hangszóróinak köszönhetően a GO:KEYS minden szituációban készen áll a zenélésre. Ahol rendelkezésre áll vezetékes tápellátás, a tartozék AC adapterrel használhatjuk a hangszert, de a működtetés megoldható 6db AA elemmel is utazás, kempingezés, kerti partik vagy más szabadtéri összejövetelek esetén. A fejhallgató csatlakoztatása automatikusan kikapcsolja a beépített hangszórókat, így bármikor belefeledkezhetünk a zenélésbe a környezet zavarása nélkül.

Ingyenes három-hónapos hozzáférés a Skoove Online Oktató programhoz

A Skoove egy élvezetes és hatékony zenei oktató program, mely interaktív online zongoraórákat biztosít. A Skoove megmutatja, hogyan kell eljátszani egy adott darabot / dalt és számos klasszikus zenei és napjaink slágereit is magába foglaló zenei kíséretet biztosít ehhez. Kicsi, könnyen érthető lépésekben tanulhatjuk meg a kottaolvasást és a zeneelméletet. Minden egyes GO-KEYS hangszerhez jár egy három-hónapos ingyenes hozzáférés a Skoove rendszerhez – közel 40 € értékben.

* Az ajánlat európai, oroszországi és dél-afrikai vásárlásokhoz érvényes.

Garancia:
2 év
Billentyűk száma:
61