Roland FP-90X BK digitális színpadi zongora szett 1

Online ár:
721 500 Ft
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 3 év garancia vonatkozik

Ingyenes online zongoraleckék

                                                                                                                                                                                         

Roland FP-90X BK digitális színpadi zongora + KSC-90 BK állvány + DP-10 zengető pedál egy csomagban.

Prémium minőségű hordozható zongora PureAcoustic Piano Modeling technológiával, PureAcoustic Ambience effekttel, négy hangszórós hangrendszerrel, Bluetooth audio/MIDI átvitellel.

A csúcsmodell hordozható zongoránk, prémiumminőségű tulajdonságokkal.

Ha szeretné meghódítani a zongorázás csúcsait, a Roland FP-90X-nél nincs jobb választás. Az FP-X sorozat többi tagjához hasonlóan, ez a hangszer is karcsú, stílusos és könnyen hordozható. Ezzel a felső kategóriába sorolható modellel egy olyan hangszer büszke tulajdonosává válhat, amely a Roland széles körben elismert zongoratechnológiájának csúcsát képviseli. Kimagasló játékérzetet nyújtó PHA-50 hibrid billentyűzetével, prémiumminőségű zongoráinktól átvett PureAcoustic zongora-modellezésével, egyéni hangszínbeállítási lehetőségeivel és beépített hangszórórendszerével az FP-90X hiánytalan FP-X élményt garantál. 

 • A jellegzetes akusztikuszongora-hangszínek között megtalálhatja az Önhöz legközelebb állót, a Piano Designer segítségével pedig saját elképzelése szerint formálhatja meg.
 • PureAcoustic Piano Modeling hangforrás a maximális zenei kijelzés érdekében, a pianissimo-tól a fortissimo-ig 
 • PHA-50 hibrid billentyűzet, amely az akusztikus hangszerek fából készült billentyűit, tartós műanyagokkal kombinálja
 • A zenei stílusok sokszínű világának felfedezése elektromos zongorákkal és más hangszínekkel
 • Beépített hangszórórendszer  (2 db 25 W-os fő-,  és 2 db 5 W-os magas-sugárzó) lenyűgöző hangzással
 • Headphones Acoustic Projection funkció, amely természetes, magával ragadó zongorahangzást kelt, fejhallgatón keresztül
 • Két fejhallgató-kimenet a zongoraduettek eljátszáshoz vagy a tanár és diák számára a csendes zongoraórákhoz
 • Audió és MIDI csatlakoztathatóság Bluetooth-on vagy USB-n keresztül 
 • Mikrofonbemenet és énekeffektek
 • Vonzó megjelenés, elérhető fekete vagy fehér színben
 • Választható állványok a pianínó jellegű megjelenéshez (KSC-72, KPD-90) vagy hordozható használathoz (KS-20X, RPU-3)

A Roland legjobb akusztikus zongorái, saját ízlés szerint beállítva

Az FP-X sorozat valamennyi hangszere kiváló minőségű hangszíneket kínál, de az FP-90X még ezen is túlmutat. A Roland PureAcoustic Piano Modeling hangforrás minden szempontból, megdöbbentő pontossággal reprodukálja az akusztikus koncertzongora gazdag, zengő hangját. Válogasson az elegáns Concert és dinamikus Stage zongorák között, nyolc játékra kész variációval. Ezután merüljön mélyebbre a beépített Piano Designer-rel, melynek segítségével egy zongoratechnikushoz hasonlóan, saját elképzelése szerint módosíthatja a zongorahangot, egyszerűen beállítható paraméterek széles skáláján keresztül. A My Stage és PureAcoustic Ambience használatával pedig valósághű akusztikus környezetet szimulálhat a hangszer köré játék közben, mintha a hangszer egy stúdióban vagy koncertteremben szólna. Az FP-90X beállítható zongorahangjainak szinte nincs határa — és kategóriájában mindegyik a legjobb.

Élvezze a ragyogó hangzást egy kiváló, négy hangszórós rendszeren keresztül

Beépített csúcsminőségű hangrendszerének köszönhetően, minden irányba sugározza a zongorahangot. Az FP-X sorozat egyetlen modellje sem képes az FP-90X mély és dinamikus hangzásával megszólalni. Két nagy teljesítményű mély sugárzó és két tölcséres magas sugárzó szól tökéletes összhangban a hangszer hátulján található speciális nyílásokon keresztül, melyek gazdag hangzással töltik meg a teret a hangszer körül. Az otthoni gyakorlás mellett, ezzel a széles-sávú hangszórórendszerrel az FP-90X hatékonyan és rugalmasan használható kisebb élő koncerteken is. És ne feledkezzünk meg az egyéni gyakorláshoz használható Headphones Acoustic Projection funkcióról sem, amely játék közben fejhallgatón keresztül is ragyogó akusztikus teret varázsol a zongora köré. 

Egy koncertzongora játékérzete, karbantartás nélkül

Az FP-90X PHA-50 billentyűzete - amely a Roland csúcskategóriás otthoni zongoráiban is megtalálható - egy innovatív hibrid konstrukció, amely mindkét világ legjavát nyújtja, hiszen az akusztikus zongorabillentyűk látványát és textúráját páratlan tartóssággal ötvözi. A billentyűk fa borítású oldalai azonnal ismerősen hatnak egy tapasztalt zongorista számára, miközben a billentyűk eleje és vége között elhelyezkedő műanyag szerkezet stabil, biztos működést garantál. A precíz kalapácsmechanika autentikus játékérzetet nyújt, a billentyűk pedig hiánytalanul adják vissza az elefántcsont és ébenfa jellegzetes látványát és tapintását. Pont olyan, mintha egy akusztikus hangszeren játszana — csak nem igényel rendszeres karbantartást.

Fajsúlyos funkciók hordozható formában

Hatékony funkcióival és stílusos megjelenésével az FP-90X igazi megoldást kínál a modern zenészek számára az otthoni gyakorláshoz vagy koncertezéshez. Kompakt méreteinek és a kalapácsmechanika ellenére könnyű súlyának köszönhetően, egyszerűen mozgatható otthoni környezetben és könnyen elfér egy szekrényben vagy járműben. Ráadásul a hangszer kiegészíthető a KSC-90 állvánnyal és a hárompedálos KPD-90 egységgel a hagyományos, pianínó jellegű megjelenés érdekében, vagy a hordozható KS-20X állvánnyal és az RPU-3 pedálegységgel a koncertezéshez.

Még több lehetőség Bluetooth-on és USB-n keresztül

Az FP-90X kategóriájában kimagasló zongoratulajdonságai csak a kezdetet jelentik. A Bluetooth audió segítségével kedvenc zenéivel játszhat együtt a hangszer saját hangrendszerén keresztül egy okostelefon vagy táblagép vezeték nélküli csatlakoztatását követően. De tovább is léphet, és a Bluetooth MIDI segítségével olyan zeneszerkesztő alkalmazásokhoz csatlakozhat, mint a Roland Zenbeats vagy az Apple GarageBand. Ha énekelni szeretne, csatlakoztasson egy mikrofont, adjon hozzá effekteket és erősítse az énekhangot a hangszer hangrendszerén keresztül, vagy rögzítse a zongorajátékkal együtt a hangszer beépített felvevőjének segítségével. Továbbá az FP-90X rendelkezik USB audio/MIDI aljzattal is, melyen keresztül számítógéphez csatlakoztathatja, ha egy profi zenekészítő szoftverrel szeretne felvételt készíteni.

Garancia:
3 év
Billentyűk száma:
88
Billentyűzetmechanika:
Kalapács
Billentyűméret:
Teljes
Kialakítás:
Színpadi zongora
Beépített hangszóró
:
Van

Hasonló termékek