Roland F701 CB digitális zongora

Termékkód: ROLAND-F701-CB
Online ár:
499 900 Ft
Készleten
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 3 év garancia vonatkozik

Ingyenes online zongoraleckék

                                                                                                                                                                                         

Korszerű zongora a modern otthonokba

Ha új hobbiként tanul zongorázni, vagy csak szeretne újra játszani, olyan hangszerre lesz szüksége, amely megfelel a stílusának. Míg a hagyományos zongorák többsége nem igazán illik egy modern bútorokkal berendezett lakásba, az F701 tervezésénél figyelembe vették a mai igényeket, így a hangszer stílusos, visszafogott megjelenése kompakt méretekkel párosul, mely a kisebb helyiségekben is könnyen elfér. Miközben a minimalista esztétika zavartalanul olvad össze a lakás berendezési tárgyaival és fimom eleganciával emeli a helység látványát, az F701 hangszerként nyújtott teljesítménye határozott és tekintélyt parancsoló.

A Roland dinamikus SuperNATURAL hangforrásának köszönhetően még kifejezőbben játszhat, a PHA-4 Standard billentyűzet pedig a legfinomabb érintésre is reagál. A nagy teljesítményű ikerhangszóró rendszernek köszönhetően, otthona gyönyörű zongorahangzással fog megtelni. A gyakorláshoz szükséges teljes koncentráció érdekében, a Headphones 3D Ambience effekt magával ragadó teret varázsol a hangszer köré a fejhallgatóban, ami ösztönzi a játékot és segít belefeledkezni a zenébe. Az integrált Bluetooth audió és MIDI segítségével gyakrabban fog gyakorolni és gyorsabb lesz a fejlődés a YouTube-on elérhető zongoraleckékkel és célzott zenei alkalmazásokkal. 

Csúsztassa el a billentyűzet fedelét, válassza ki a hangulatának megfelelő hangszínt, és élvezze a játékot az F701-en - egy minden tekintetben modern hangszeren, amely épp olyan jól néz ki, mint amilyen jól szól.

  • Kifejező hangzás a Roland SuperNATURAL piano technológiának köszönhetően
  • Egy akusztikus zongora játékérzete a PHA-4 Standard billentyűzetnek köszönhetően
  • Bármely környezetbe jól illeszkedő modern külső és kompakt méretek
  • Headphones 3D Ambience effekt a valósághű zongorahangzáshoz fejhallgatón keresztül is
  • Jól áttekinthető kijelző, egyszerűen használható ikonokkal 
  • Okostelefon csatlakoztatása Bluetooth-on keresztül és játék kedvenc dalokkal
  • Kompatibilis a Piano Every Day alkalmazással, amely növeli a motivációt és ösztönzi a még több gyakorlást
  • Állítható magasságú, tartozék BNC-05 zongorapad (régió függő)
  • Fekete, fehér és világos tölgy színben kapható

A hangzás és játékérzet tökéletes egysége

A Roland elismert SuperNATURAL hangforrásával rendelkező F701 hűen adja vissza zenei személyiségének minden oldalát, a legmerészebb fortissimo-tól a legkényesebb pianissimo-ig. Az akusztikus zongorára jellemző játékérzetet a PHA-4 Standard billentyűzet garantálja, kalapácsmechanikával, jellegzetes "kattanást" előidéző kiváltó ponttal a billentyűk lassú lenyomásakor és elefántcsont hatású, fehér billentyűkkel. 

Korszerű működés az inspiráló játékélmény érdekében

Jól áttekinthető kezelőfelületével és könnyen olvasható, ikonokkal vezérelhető kijelzővel az F701 egyszerűen kezelhető és inspirálja a játékot. Tegye félre a használati útmutatót és kezdje el felfedezni a több mint 300 beépített hangszínt, a gyakorlásbarát metronómot és felvételi funkciót, amely lehetővé teszi, hogy visszahallgassa és kiértékelje játékát.

Modern dizájn, amely kiegészíti otthonát

Letisztult, karcsú és visszafogott megjelenésével az F701 jól illeszkedik otthonának berendezési tárgyai közé, lekerekített sarkokkal és integrált zongorafedéllel, amely könnyedén felcsúsztatva teszi hozzáférhetővé a billentyűzetet. Még a hangszer hátlapjára is figyelmet fordítottak a tervezésnél. A csatlakozók átgondolt elrendezésének köszönhetően, még kábelekkel együtt is minden irányból esztétikus látványt nyújt a zongora. Három szín közül választhat, így könnyen megtalálhatja az otthonához leginkább illőt: Standard Black, Clear White vagy Light Oak elegáns erezettséggel.

Még hatékonyabb gyakorlás Bluetooth-on keresztül, zenei alkalmazásokkal

A tanulásra és a Bluetooth-kapcsolatra összpontosítva, az F701 szórakoztatóvá és rendkívül produktívvá teszi a gyakorlást. A Bluetooth audió lehetővé teszi, hogy okostelefonját a hangszerhez csatlakoztassa és kedvenc zenéivel játsszon együtt a zongora hangszóróin keresztül, a Bluetooth MIDI pedig megkönnyíti olyan online oktatási platformok elérését, mint a Skoove stb. Vagy próbálja ki a Roland Piano Every Day alkalmazást és a hozzá tartozó One Week Master programot, melynek segítségével hetente tanulhat meg egy új darabot és ráadásul automatikusan felveszi a játékát, hogy visszahallgatható legyen a fejlődés ellenőrzéséhez.

Billentyűk száma:
88
Billentyűzetmechanika:
Kalapács
Billentyűméret:
Teljes
Kialakítás:
Szekrényes zongora
Beépített hangszóró
:
Van

Hasonló termékek

Mások ezt is megvették