Roland E-X10 kíséretautomatikás szintetizátor

Termékkód: ROLAND-E-X10
Online ár:
87 900 Ft
Készleten
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Stílusos és megfizethető hordozható billentyűs hangszer, professzionális Roland hangszínekkel.

Megbízható Roland minőség egy stílusos, hordozható hangszerben

Kezdd el zenei utazásodat az E-X10-el. Ez a kezdők számára készült, inspiráló zongora a professzionális Roland hangszerekből származó minőségi képességekkel rendelkezik. Tanulj szórakoztató módon kifejező akusztikus zongorákkal és több száz egyéb hangszínnel. Irányíts egy teljes zenekart a kíséret-automatikával, és csatlakoztass egy mikrofont, hogy együtt énekelj a zongorázással. Vedd fel játékodat, hogy nyomon követhesd a fejlődést. Hordozható kialakításnak, beépített sztereó hangszórórendszernek és elemes tápellátásának köszönhetően bárhol könnyen használhatod.

Általános tulajdonságok

 • Stílusos és megfizethető hordozható hangszer, kiváló Roland hangzással, funkciókkal és megbízható minőséggel
 • Kifejező 61 billentyűs klaviatúra, hagyományos formájú billentyűkkel a zongoránál megszokott játékélmény érdekében 
 • Beépített sztereó hangszórórendszer gazdag, erőteljes hangzással
 • Gazdag és kifejező akusztikus zongorahangszínek, a Roland népszerű otthoni és színpadi zongoráiból
 • Közel 600 további hangszín, köztük elektromos zongorák, orgonák, zenekari hangszerek, ütőhangszerek, világzenei hangszínek stb.
 • Irányíts kifinomult zenei kíséreteket az kíséret-automatika funkcióval
 • 140 beépített dal az együtt játékhoz és a zenei képességek fejlesztéséhez
 • Felvevő funkció a billentyűs és kíséret automatikás előadások rögzítéséhez
 • Kedvenc hangszínbeállítások mentése és gyors behívása
 • Metronóm és Lesson mód a napi gyakorláshoz
 • Transzponálás, dual/split és arpeggiator funkciók 
 • Mikrofonbemenet az énekléshez és fejhallgató-csatlakozó a csendes gyakorláshoz
 • Mikrofonbemenet az énekléshez és fejhallgató a csendes gyakorláshoz
 • USB port a vezérlő-billentyűzetként történő használathoz egy számítógépes zenekészítő szoftverrel
 • Könnyű kivitel (3.9 kg) az egyszerű szállítás érdekében
 • Tápellátás 6db AA elemmel vagy a tartozék AC adapterrel

Minőségi Roland dizájn és működés

A Roland több mint 50 éve, világszerte vezető szerepet tölt be a professzionális zenészek számára készített elektronikus hangszerek piacán. Vonzó megjelenésével, kifejező hangzásával, valamint a prémium kategóriás hangszerkből átvett sokoldalú funkcióival az E-X10 szilárd alapot nyújt a kreatív készségek fejlesztéséhez és segít abban, hogy a zene a mindennapi életed részévé váljon. 

Gazdag, kifejező zongorahangok 

Az E-X10 kiváló minőségű akusztikus zongorahangokat kínál a díjnyertes otthoni és színpadi zongoráinkból átvett zenei kifejezéssel. A 61 billentyűs klaviatúra az akusztikus hangszerekhez hasonló kényelmes, érzékeny játékérzetet garantál, lehetővé téve a megfelelő zongoratechnika fejlesztését, amely később zökkenőmentesen alkalmazható más billentyűs hangszereken is. 

Inspiráló hangszínek minden műfajhoz

Az akusztikus zongorák mellett az E-X10 tele van további hangszenekkel a zenei stílusok univerzumának felfedezéséhez. Több mint 600 hangszín között szerepelnek elektromos zongorák, orgonák, zenekari és szintetizátorhangszínek a modern műfajokhoz. Világzenei hangszínek széles skálája is elérhető a regionális stílusok játékához a világ minden tájáról. 

Csatlakozz egy zenekarhoz

Az E-X10 segítségével a zenetanulás mindig lebilincselő és izgalmas. Élvezd a játékot és légy egyre magabiztosabb a 140 beépített dallal. Vagy csatlakoztasd mobilkészülékedet az Aux bemeneten keresztül, és szólaltass meg dalokat kedvenceit zenei könyvtáradból. Az E-X10 kifinomult automatikus kíséretfunkciói lehetővé teszik, hogy a teljes zenekart bal kézzel irányítsd, miközben a jobb kezeddel játszol. Több mint 200 előre beállított stílus áll rendelkezésre, a rocktól, poptól és jazztől a balladákig, modern tánczenéig és még sok más.

Fejleszd zenei készségeidet

Minden beépített dal három leckét tartalmaz, amelyek segítik fejleszteni a játék precízségét, pontozással kiegészítve a motiváció fenntartásához. Rendelkezésre áll egy metronóm is, amely régóta elengedhetetlen eszköze az időérzék és ritmika fejlesztésének. A felvevő funkcióval pedig bármikor rögzítheted a játékot, hogy később kiértékelhesd és nyomon követhesd a fejlődést. 

Egyszerű navigáció

A felhasználóbarát E-X10 kezelőfelület könnyen áttekinthető, informatív kijelzővel és dedikált gombokkal rendelkezik az alapvető funkciók eléréséhez. A hangszín-, dal- és stíluskategóriák listája a panelen található, így gyorsan megtalálhatod, amit keresel a használati útmutató nélkül is. 

Önálló és könnyen hordozható

Könnyű és hordozható kialakításának köszönhetően (3,9 kg) az E-X10 hangszeren bárhol játszhatsz. A beépített sztereó hangrendszer telt, tiszta hangzást és gazdag mélytartományt garantál. Vagy csatlakoztass fejhallgatót, és némítsd el a hangszórókat, hogy gyakorlásoddal ne zavard a környezeted. Az E-X10 tápellátása a mellékelt adapterrel, vagy hat AA elemmel oldható meg, így akár három órányi játékidő is biztosítható útközben. 

Fedezz fel új zenei lehetőségeket

Az E-X10 mikrofonbemenettel is rendelkezik, így az énekhangot és a zongora hangját együtt szólaltathatod meg a hangszer hangrendszerén keresztül. Az USB-csatlakozóval pedig a billentyűzetet MIDI-vezérlőként használhatod a számítógépeden található összes zeneszerkesztő szoftverrel és tanulást segítő alkalmazással.

Billentyűk száma:
61
Billentyűzetmechanika:
Szintetizátor
Billentyűméret:
Teljes

Szintetizátor tulajdonságok

Típus:
Kíséretautomatikás/Arranger
Beépített hangszóró
:
Van

Hasonló termékek