Roland DJ-707M DJ kontroller

Roland DJ-707M DJ kontroller

 
327 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik

Integrált, élő zenéhez használható keverő, hangfalvezérlő rendszer és teljes értékű DJ kontroller, amely igényes hangzást biztosít a mobil DJ-k számára.

Olyan DJ-k számára, akiknek a keverésen kívül más céljaik is vannak

A fellépő DJ-k nem csak dalokat játszanak le — gyakran MC-ként, hangtechnikusként, fénytechnikusként és néha még programszervezőként is szerepet vállalnak. Ez a komoly munkaterhelés azt jelenti, hogy egy olyan készülékre van szükségük, amely sokkal többre képes, mint a dalok egyszerű összekeverése. Megérkezett a Roland DJ-707M, amely egy élő zenéhez kifejlesztett, integrált hangkonzol, hangszóró-vezérlő rendszer és teljes értékű DJ kontroller, amely minden audióval kapcsolatos igénynek megfelel az fellépő DJ-k számára.

Tényleg nagyot szól — győződj meg róla!

A DJ-707M a Roland digitális audiokonzolok DSP-jét használja a lehető leghangosabb és legtisztább hangzás eléréséhez - legyen szó egy saját erősítőrendszerről vagy az adott helyszín hangosításáról. Mindegy, milyen fellépésről van szó, a hallgatóság kiváló hangzást élvezhet olyan tulajdonságoknak köszönhetően, melyek a váratlan helyzeteket is képesek kezelni - például rendszerleállás egy laptopon, váratlan vendégfellépő, videókészülékről érkező audiojelek és az audióval kapcsolatos olyan kihívások, mint például a gerjedés.

Scene Preset-ek

A10 beépített Scene használatával létre lehet hozni a legmegfelelőbb beállításokat egy fellépéshez, beleértve a jelek címzését, hangfalvezérlést és rendszerbeállításokat az azonnali behívás érdekében. A Scene használatával rengeteg idő takarítható meg. A készüléket előre konfigurálni lehet egy eseményhez, kapcsolható beállításokkal a különböző hangszóró-rendszerekhez vagy saját beállítások behívásával olyan helyszíneken, ahol rendszeresen játszunk.

Hangfalvezérlés x 3

A Master, Booth és Zone kimenetekhez független hangfalvezérlés kapcsolódik, beleértve a négysávos EQ-t, többsávos Compressor-t, Limiter-t és monó üzemmódot. Ez pont olyan, mintha három hangfalvezérlő processzor lenne egy készülékbe építve.

Gerjedésgátló

A gerjedés rendkívül kellemetlen dolog. Lerombolhat egy alkalmi beszédet vagy akár tönkre is tehet egy egész eseményt. A beépített Anti-Feedback funkció időben felismeri a gerjedést és még a hangfalkimenet automatikus szabályozása előtt megelőzi annak kialakulását.

Két USB port

Két USB port egy tartalék laptop csatlakoztatásához vagy a zökkenőmentes DJ váltáshoz. Az USB B port USB audiointerfészként is működik.

Bemenetek vendégelőadóknak

Ha az adott eseményen vendégzenész vagy vendégelőadó is fellép, őket egyszerűen lehet csatlakoztatni az elöl található két 6,3 mm-es jack aljzatra vagy 3,5 mm-es sztereó Aux bemenetre anélkül, hogy ez megbontaná a DJ konfigurációt.

Zone kimenet

A teljes körűen címezhető és külön hangerőszabályozással ellátott zónakimenet ideális megoldás egy független mix létrehozásához a videós számára, eltérő zene elküldéséhez a helyszín egy másik pontjára vagy akár egy mélynyomó hozzáadásához.

A méret nem korlátozza az előadást

A kompakt DJ-707M sokkal többet tud, mint azok a termetes kontrollerek, melyek alig férnek el egy zsúfolt DJ pulton és szállító jármű nélkül nehezen tudod magaddal vinni.

Hosszútávra tervezve

A munka megáll, ha a DJ kontroller nem működik. A DJ-707M strapabíró konstrukciója, külső és belső fémalkatrészei jól bírják a folyamatos szállítás igénybevételét.

Megfelelő méret DVS számára

Méretéből adódóan a DJ-707M tökéletesen elfér a lemezjátszók és DJ médialejátszók között. Ráadásul készen áll a Serato DVS frissítésre, hogy kiváló mobil DJ keverőként is használható legyen az adott összeállításban.

Mikrofonpróba 1, 2…3 és 4

Minden DJ tudja, hogy a mikrofonhang minőségének döntő szerepe van egy fellépésen. A DJ-707M mikrofonszekciója bármilyen helyzetet képes kezelni, legyen szó egyszerű beszédről, bejelentésről vagy karaoke előadásokról, hangmagasság-korrekcióval.

Lenyűgöző mikrofon előfokok

Egy profi audiokonzol DNS-ével felvértezve a DJ-707M stúdió minőségű mikrofon előerősítőkkel rendelkezik, független Gain, Low-Cut és Noise Gate beállításokkal az egyes csatornákon.

Kiváló minőségű mikrofon EQ és effektek

Független ki/bekapcsolás, jelszintbeállítás, háromsávos EQ és effektvezérlők az elképzelésnek megfelelő hangzás eléréséhez az egyes mikrofonokon keresztül. Továbbá dedikált beépített effektek a letisztult hangzású Reverb és Delay effektektől a hangnem alapú Auto Pich és Auto-Duck effektekig az énekhangok feletti teljes kontroll érdekében.

Akár négy mikrofonbemenet

Ha rugalmasságra van szükség, az elöl található Aux bemenetekre mikrofonokat is lehet csatlakoztatni — csak át kell billenteni a kapcsolót a MIC állásra a megfelelő jelszint és impedancia beállításához. Ezzel összesen négy mikrofonbemenethez juthatsz, ami arra is elegendő, hogy az egész parti együtt énekeljen.

Hogy a DJ-zés igazi élmény legyen

Az esemény megtervezése, beállítások elvégzése, beszédek és bemutatkozások után jön az igazi feladat - megtáncoltatni a közönséget. A DJ-707M használatával kiteljesedhet mindaz a tudás és tapasztalat, melyet DJ-ként már megszereztél. Kombinálhatod a mélyreható Serato DJ Pro integrációt olyan kreatív eszközökkel, melyeket csak a Roland DJ kontrollerekben találsz meg.

Serato DJ Pro

A teljes Serato DJ Pro támogatással használhatod a Hot Cue-t, Loop-ot,- Roll-t, Pitch Play-t, Slicer-t stb. is. Valamint a Serato DJ Pro rendelkezik iZotope audioeffektekkel, melyekkel a saját stílusodnak megfelelően állíthatod be a hangzást , egyetlen potméter használatával.

Teljes mértékben beállítható Crossfader

A Scratch-elést vagy sima zenei átmeneteket egy masszív Crossfader vezérli, széles tartományú működési görbe beállításokkal és szoftverrel szabályozható határértékkel.

Csatornaszűrő és FX

A Roland saját beépített effektjeit - Filter, Dub Echo, Jet, Noise, Reverb, Delay, Bit Crush, Phaser, és Noise 2 - függetlenül lehet kijelölni az egyes csatornákhoz tartozó Filter/FX potméterre.

TR dobok + Beépített hangeffektek

Egy Roland TR dobgép is része a 3-as Deck-nek, így a dalokat klasszikus TR-808 és 909 dob-loop-okkal is lehet gazdagítani vagy zenei alapként megszólaltatni hangszeres előadásokhoz. Ha a 4-es Deck-en az OSC van beállítva, különböző beépített DJ hangeffekteket (pl. sweeper, synth stab stb.) is lehet használni a mix „megfűszerezéséhez”.

Megnevezés:
DJ kontroller
Garancia:
2 év