Roland Boutique TR-06 Drumatix dobgép

Termékkód: ROLAND-TR-06
Online ár:
156 900 Ft
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik
TR-06 + Roland Cloud különleges ajánlat
                                                                                                                                                                                         

A TR-606 jellegzetes hangzása és megjelenése a kompakt és hordozható Roland Boutique formátumban.

Autentikus TR-606. És még ennél is sokkal több

A TR-06 a klasszikus Roland TR-606 dobgép minden részletre kiterjedő másolata — néhány lényeges modern újítással. Ez a Roland Boutique sorozathoz tartozó verzió az eredeti hangszer ikonikus megjelenését és jellegzetes hangzását hordozza, még több lehetőséggel a hang megformálásához, innovatív képességekkel a szekvenciák terén és egy sor triggerrel a moduláris eszközök meghajtásához.

  • A vintage Roland TR-606 minden részletre kiterjedő másolata, Analog Circuit Behavior (ACB) modellezéssel
  • Az eredeti hangszer autentikus hangja és ikonikus megjelenése
  • Még több beállítható paraméter - pl. tuning, decay, pan, gain stb. - a hang megformálásához.
  • Beépített compressor, delay és overdrive effektek
  • Fejlett szekvenszer sub-step, probability és step-loop lehetőségekkel
  • Öt trigger-kimenet és egy trigger-bemenet az egyszerű integrációhoz moduláris és más készülékekkel
  • Színben hozzá illő, három fokozatban megdönthető DK-01 tok
  • Masszív, hordozható konstrukció, fém felső résszel
  • Elemes (AA x 4) vagy USB busz tápellátás

Egy újabb ezüst színű kis doboz

1981-ben a TB-303 Bass Line társaként megjelent TR-606 egy programozható dobgép volt, amelynek mérete, ára és könnyű kezelhetősége mindenki számára hozzáférhetőbbé tette az otthoni zenekészítést. A zúzós középtartományú lábdobok, a dinamikus tamok és sistergő lábcinek nagyon népszerűek voltak a DYI zenészek körében, és a korszak minden műfajában megjelentek a '80 -as évek új hullámától és punkzenéjétől kezdve az elektronikus stílusokig.

Mi lenne, ha képes lennél rá...

A 606 hangja igazi különlegességnek számít a TR családban, ezért nem csoda, hogy számos klasszikus és underground dal alapját adja. Bár sokan szerették hangját, valójában nem volt különösebben sokoldalú. A TR-06 az eredeti hangszer újragondolt változata, kibővített lehetőségekkel a hang megformálása terén, valamint beépített effektekkel. Az egyes hangszerek tuning, decay és pan paramétereinek beállításával, vagy a belső gain feltekerésének lehetőségével a modellezett áramkör a meleg overdrive-tól az agresszív distortion-ig szabályozható. A beépített compressor melegséget és erőt kölcsönöz a hangnak, a tempo delay pedig mélységet és teret ad hozzá, mely a finom ismétlődéstől a kontrollált káoszig szabályozható.

Fejlett szekvenszer

Az eredetihez hasonlóan a TR-06 step szekvenszere is ismerős és könnyen kezelhető, így bármilyen típusú ritmus gyorsan és egyszerűen összerakható. És az most olyan fejlett funkciókkal egészült ki, mint a sub-step a part-ok fokozásához, step-loop az azonnali pattern-vágáshoz, és a per-step probability, hogy a ritmusok soha ne váljanak unalmassá.

Modulárbarát

Sok moduláris és asztali készülékből hiányzik egy kényelmes és egyszerűen használható dobszekvenszer. A TR-06 öt trigger-kimenettel és egy trigger-bemenettel rendelkezik, ezért egyszerűen működik együtt más készülékekkel, új ötletek és kreatív elképzelések megvalósításához. A szekvenciakészítés gyors és zökkenőmentes, a külső modulokat pedig keverni és rétegezni lehet a TR-06 belső hangszíneivel, masszív ritmusszekvenciák létrehozásához.

Strapabíró konstrukció, amely bármire készen áll

A többi Roland Boutique modulhoz hasonlóan a TR-06 is masszív és jól felépített, erős fém felső résszel és egy három fokozatban dönthető, színben hozzá illő tokkal rendelkezik. Kiváló minőségű USB audio interfészként garantálja a gyors és egyszerű felvételkészítést számítógéppel, szabványos AA elemekkel pedig órákig képes működni, hogy a jammelésnek ne legyen akadálya. Rendelkezi egy beépített hangszóróval is, mert soha nem tudhatod, hogy mit hoz az élet.

A hardver és szoftver találkozása

Párosítsd a TR-06-ot a Roland Cloud-on elérhető TR-606 Rhythm Composer szoftveres verziójával és élvezd az egyszerű hardver- és szoftverintegráció előnyeit. A TR-606 plug-in kibővített lehetőségeket kínál a szekvenciák készítéséhez, a TR-06 potméterei pedig előre meg vannak címezve a munkafolyamatok megkönnyítéséhez.

Garancia:
2 év

Hasonló termékek