Roland AIRA SYSTEM-500 555 LAG / S&H modul

Roland AIRA SYSTEM-500 555 LAG / S&H modul

 
131 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik

A ’70-es évek vintage Roland moduláris szintetizátorainak nyomán a SYSTEM-500 család új tagjai nem csak a SYSTEM-100m alapú modulokat bővítik, hanem új területeket is felfedeznek. Az SYSTEM-500 modern Eurorack modulokból épül fel, tökéletesen megőrizve a vintage Roland moduláris szintetizátorok klasszikus karakterét és funkcióit, egy modern hangszer új lehetőségeivel kiegészítve. Dizájn és gyártási folyamatok tekintetében a SYSTEM-500 Malekko (Portland, USA) és Roland (Hamamatsu, Japán) együttműködésének közös gyümölcse.

Klasszikus rendszer. Új forma.

A SYSTEM-500 Eurorack modulokból épül fel, melyek bármilyen kombinációban összeállíthatóak a célnak megfelelő Roland moduláris szintetizátor felépítéséhez. Minden egyes modul teljesen analóg, maximum kompatibilitással a világ modern szintetizátor-és effektmoduljaihoz. A SYSTEM-500 egy kompakt, hatékony rendszer, amely lehetőségek óriási tárházát nyitja meg a hangdizájn és zenei felfedezések terén.

SYS-555 LAG / S&H

A Roland SYSTEM-100m 150-es és 165-ös moduljaiból merített inspiráció alapján a SYS-555 egy öt az egyben hangerőmű, amely a legalapvetőbb funkciókat emeli be egy moduláris összeállításba, új és érdekes tulajdonságokkal kiegészítve. A SYS-555 hagyományos és nem hagyományos modulációs forrásokat egyaránt tartalmaz, melyek bármilyen elképzelt konfigurációban vagy összeállításban alkalmazhatóak. A Ring modulációval, a sokoldalú Sample and Hold hét hullámformával és beépített LPF-val, a rózsaszín- és fehérzaj módokkal, az LFO beépített ENV és VCA burkológörbékkel és két CV által vezérelt portamento áramkör a hang megformálásának és a modulációs lehetőségek kiaknázásának szinte végtelen tárházát garantálja.

Garancia:
2 év