Roland AIRA SYSTEM-500 531 MIX modul

Roland AIRA SYSTEM-500 531 MIX modul

 
147 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik

A ’70-es évek vintage Roland moduláris szintetizátorainak nyomán a SYSTEM-500 család új tagjai nem csak a SYSTEM-100m alapú modulokat bővítik, hanem új területeket is felfedeznek. Az SYSTEM-500 modern Eurorack modulokból épül fel, tökéletesen megőrizve a vintage Roland moduláris szintetizátorok klasszikus karakterét és funkcióit, egy modern hangszer új lehetőségeivel kiegészítve. Dizájn és gyártási folyamatok tekintetében a SYSTEM-500 Malekko (Portland, USA) és Roland (Hamamatsu, Japán) együttműködésének közös gyümölcse.

Klasszikus rendszer. Új forma.

A SYSTEM-500 Eurorack modulokból épül fel, melyek bármilyen kombinációban összeállíthatóak a célnak megfelelő Roland moduláris szintetizátor felépítéséhez. Minden egyes modul teljesen analóg, maximum kompatibilitással a világ modern szintetizátor és effekt moduljaihoz. A SYSTEM-500 egy kompakt, hatékony rendszer, amely lehetőségek óriási tárházát nyitja meg a hangdizájn és zenei felfedezések terén.

SYSTEM-500 531 MIX

A SYSTEM-100m 131-es kimeneti modulból merített inspiráció alapján a SYS-531 megújult formában foglalja magába a praktikus és modern képességeket. A hat csúcsminőségű bemenete mindegyikéhez egy külön jelszintbeállító-potméter és egy panorámapotméter, valamint egy Mute gomb, így a SYS-531 központi helyet foglalhat el a monó és sztereó (csak PRE) jelek keverésénél. Csúcsminőségű hangjával és az alacsony zajszintjével mindig a legjobb hangzást garantálja a moduláris összeállításban. A CV által vezérelt hat panorámapotméterrel szabadon kezelhető a hang térbeni kiterjedése, de érdekes sztereó effektek használatára is lehetőséget ad. Egy boutique minőségű sztereó preamp is megtalálható a modulban a mikrofonról vagy vonalból érkező jelek fogadására, amely rendelkezik egy Gain-potméterrel kellemes torzított hangzások megszólaltatásához. A külön hangerőszabályzóval ellátott fejhallgatókimenetre 6,3mm-es és 3,5mm-es jack dugóval ellátott fejhallgatók csatlakoztatása egyaránt lehetséges. Egy LED-es indikátor is rendelkezésre áll a jelszint ellenőrzéséhez.

Garancia:
2 év