Roland AIRA SYSTEM-500 512 moduláris VCO

Termékkód: ROLAND-SYS-512 J
Online ár:
182 900 Ft
Készleten
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Moduláris VCO.

Az új SYSTEM-500 minden idő egyik legnépszerűbb elektronikus hangszerét, a SYSTEM-100M moduláris szintetizátort kelti életre megújult formában, teljesen analóg alapon. Az SYSTEM-500 modern Eurorack modulokból épül fel, tökéletesen megőrizve az eredeti hangszer klasszikus karakterét és funkcióit. A modulok csúcsminőségű alkatrészei és strapabíró szabályzói az USA-ban készülnek az összeszerelést pedig Japánban végzik. Most sokak számára egy régi álom válik valóra, a mérsékelt árfekvésről már nem is beszélve.

Klasszikus rendszer. Új forma.

A SYSTEM-500 öt Eurorack kialakítású modulból áll. Ezeket tetszőlegesen kombinálhatjuk a célnak megfelelő Roland moduláris szintetizátor felépítéséhez. Minden egyes modul teljesen analóg és maximális kompatibilitást biztosít napjaink különböző szintetizátor és effekt moduljaihoz. A SYSTEM-500 egy kompakt, hatékony rendszer, amely lehetőségek óriási tárházát nyitja meg a hangdesing és zenei felfedezések terén.

512 Dual VCO

Az 512 Dual VCO (voltage controlled oscillator) egy önálló modul, amely két feszültségvezérelt oszcillátorból épül fel. A két független VCO frekvenciák széles tartományát hozza létre,1V/oktáv trackeléssel, dedikált pulzálással, valamint háromszög és fűrész hullámforma kimenetekkel. A változó pulzálás szélesség beállítása a panelről vagy CV moduláción keresztül történhet. Minden egyes oszcillátor frekvenciája Weak vagy Strong módban szinkronizálható a másikhoz, egy különleges "szinkronizált" hangzás eléréséhez.

Hasonló termékek