Roland AIRA SYSTEM-500 510 SYNTH modul

Roland AIRA SYSTEM-500 510 SYNTH modul

 
147 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik

A ’70-es évek vintage Roland moduláris szintetizátorainak nyomán a SYSTEM-500 család új tagjai nem csak a SYSTEM-100m alapú modulokat bővítik, hanem új területeket is felfedeznek. Az SYSTEM-500 modern Eurorack modulokból épül fel, tökéletesen megőrizve a vintage Roland moduláris szintetizátorok klasszikus karakterét és funkcióit, egy modern hangszer új lehetőségeivel kiegészítve. Dizájn és gyártási folyamatok tekintetében a SYSTEM-500 Malekko (Portland, USA) és Roland (Hamamatsu, Japán) együttműködésének közös gyümölcse.

Klasszikus rendszer. Új forma.

A SYSTEM-500 Eurorack modulokból épül fel, melyek bármilyen kombinációban összeállíthatóak a célnak megfelelő Roland moduláris szintetizátor felépítéséhez. Minden egyes modul teljesen analóg, maximum kompatibilitással a világ modern szintetizátor és effekt moduljaihoz. A SYSTEM-500 egy kompakt, hatékony rendszer, amely lehetőségek óriási tárházát nyitja meg a hangdesing és zenei felfedezések terén.

SYSTEM-500 510 SYNTH

A SYS-510 modullal elkezdhetünk felépíteni egy saját moduláris összeállítást, vagy klasszikus Roland hangszíneket integrálhatunk egyszerűen egy már meglévő összeállításba. A vintage SYSTEM-100m 110 VCO, VCF és VCA moduljának alapján a SYS-510 a SYSTEM-500 legjobb tulajdonágait hozza tető alá ezzel a monofonikus modullal. Magába foglal három eredeti oszcillátor-hullámformát, egy klasszikus Roland mélyáteresztő-szűrőt magasáteresztő-kapcsolókkal és egy VCA-t több kimenettel. Rendelkezik bemenetekkel külső jelek és moduláció számára, valamint kimeneti aIjzatokkal Eurorack és vonalszintű-audiojel számára. A készüléken belül normalizált vezeték nélküli működéssel a mindössze 20”-os SYS-510 egy elengedhetetlen építőkocka a moduláris rendszerekben, profi felhasználók és moduláris szintézissel most ismerkedők számára.

Garancia:
2 év