Roland AIRA SYSTEM-500 505 VCF modul

Roland AIRA SYSTEM-500 505 VCF modul

 
131 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik

A ’70-es évek vintage Roland moduláris szintetizátorainak nyomán a SYSTEM-500 család új tagjai nem csak a SYSTEM-100m alapú modulokat bővítik, hanem új területeket is felfedeznek. Az SYSTEM-500 modern Eurorack modulokból épül fel, tökéletesen megőrizve a vintage Roland moduláris szintetizátorok klasszikus karakterét és funkcióit, egy modern hangszer új lehetőségeivel kiegészítve. Dizájn és gyártási folyamatok tekintetében a SYSTEM-500 Malekko (Portland, USA) és Roland (Hamamatsu, Japán) együttműködésének közös gyümölcse.

Klasszikus rendszer. Új forma.

A SYSTEM-500 Eurorack modulokból épül fel, melyek bármilyen kombinációban összeállíthatóak a célnak megfelelő Roland moduláris szintetizátor felépítéséhez. Minden egyes modul teljesen analóg, maximum kompatibilitással a világ modern szintetizátor és effekt moduljaihoz. A SYSTEM-500 egy kompakt, hatékony rendszer, amely lehetőségek óriási tárházát nyitja meg a hangdizájn és zenei felfedezések terén.

SYSTEM-500 505 VCF

A Roland SH-5 tiszteletre méltó szűrő szekciójának „befecskendezése” egy moduláris összeállításba. A Roland SH-5 minden idők egyik legkeresettebb monoszintije. Kettős felépítésével mély és vastag hangzásokra képes. Ráadásul ez a hangszer rendelkezik a monoszintik történetének néhány legkarakteresebb szűrőjével is. Egy többmódú szűrő és egy sáváteresztő szűrő kombinációjával olyan hangzásokra képes, melyekkel kiérdemelte a „minden idők kedvenc szűrője” címet. Éles ellentétben a hagyományos létraszűrők tulajdonságával, az SH-5 szűrője telt rezonanciákkal tartja meg a basszusokat. Az SYS-505 esetében a Roland és Malekko ezt a nagyon keresett szűrőt, minden hangzásbeli dicsőségével együtt emeli be az Eurorack modulok világába. A kapcsolható kimenetek, beépített VCA-k, valamint CV vezérelt Cutoff, Resonance együttvéve két különböző, vintage szűrőkarakter használatát teszik lehetővé ezzel a kettős szűrővel, egy rugalmas és kompakt 16”-os modul formájában.

Garancia:
2 év