Roland AIRA SYR-E84 Eurorack tápház

Roland AIRA SYR-E84 Eurorack tápház

 
131 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik

Eurorack tápház.

Az Eurorack-alapú moduláris szintetizátorok óriási népszerűségre tettetek szert világszerte a zenei stúdiókban és élő előadásokon egyaránt. A hordozhatóság, védelem és kezelhetőség szempontjából egy minőségi ház elengedhetetlen tartozéka a moduláris szintetizátor összeállításoknak. Az SYR-E84 a Roland első Eurorack háza, amely a szilárdságot és könnyű súlyt kombinálja a nagy kapacitású, szuper-tiszta tápellátással a mai modulok igényeihez igazítva. Az SYR-E84 tökéletesen illeszkedik az összes AIRA moduláris hangszerhez (SYSTEM-1m, BITRAZER, DEMORA, TORCIDO, SCOOPER) és a SYSTEM-500-hoz egyaránt, továbbá más gyártók általános Eurorack moduljaihoz is.

Az SYR-E84 szilárd, fekete alumínium váza és a fából készült oldallapja ragyogó látványt nyújt, felhasználhatóság tekintetében pedig tökéletesen kielégíti a kezdő és profi igényeket egyaránt. Ez a ház kifejezetten moduláris hangszerek számára készül a Rolandtól megszokott csúcsminőségben. A nagy kapacitású DC tápellátás rendkívül stabil és alacsony zajszinttel dolgozik, biztosítva ezzel a tiszta és megbízható működést minden szituációban. A ház sokoldalúságához az is hozzá tarozik, hogy lefektetve, megdöntve vagy függőleges helyzetben is használható, egymásra pakolva pedig tetszőlegesen bővíthető a jövőben.

  • A modulok biztonságos rögzítése M3-as csavarokkal történik, a csatlakoztatás pedig a tartozék flying busz kábellel
  • Beépített szuper-tiszta 2000 mA-es tápegység, kifejezetten moduláris szintetizátorokhoz és effektekhez tervezve
  • Egymásra pakolható kialakítás, amely több SYR-E84 ház összekapcsolását teszi lehetővé a tartozék csavarokkal, nagyobb összeállításokhoz
  • Speciális kialakítású alsó sarkok a megdöntött pozícióhoz
  • Hordozható méret, könnyű súly és védőborítás szállításhoz
  • A védőborítás a ház hátsó részére rögzíthető a stabilitás növeléséhez
  • Túláram védelem a felhasználó biztonsága és a modulok megóvása érdekében
Megnevezés:
Tápház
Garancia:
2 év