Roland Aerophone GO AE-05 digitális fúvós hangszer

Termékkód: ROLAND-AE-05
Online ár:
189 900 Ft
Készleten
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Fedezd fel a fúvós hangszerek inspiráló világát

A fúvós hangszerek fontos szerepet töltenek be a zenében az érzelmek kifejezéséhez, különösen a klasszikus, pop, rock és jazz műfajokban. Például, a szaxofon hangja minden zeneszerető korosztályt rabul ejt és sokan szívesen játszanának ezen a hangszeren, de ennek vannak korlátai. Sokféle fúvós hangszer létezik, ami megnehezíti a választást, főleg akkor, ha valaki több hangszer hangját is vonzónak találja. A zajszint megnehezíti az otthoni gyakorlást, különösen az éjszakai órákban. Ráadásul a motivációt is nehéz megőrizni, ha gyakorlási idő keretek közé van szorítva vagy egyszerűen nincs megfelelő hely a gyakorlásra. A Roland Aerophone GO egy digitális fúvós hangszer, amely megoldja mindezeket a problémákat. A hangszer 11 kifejező, beépített hangszínt tárol, beleértve több szaxofonhangszínt is. A beépített hangszórónak és elemes tápellátásnak köszönhetően bárhol használható. Fejhallgatóval pedig minden napszakban nyugodtan gyakorolhatunk. Vezeték nélkül csatlakoztatható okostelefonhoz további hangszínek eléréséhez, kedvenc dalok megszólaltatásához kíséretként vagy zenekari játékhoz barátokkal. Ha mindig is vágytál egy szaxofonra (furulyára, klarinétra stb.), az Aerophone GO mindent igényedet ki fogja elégíteni az induláshoz és később is.

  • 11 beépített hangszín, beleértve négy szaxofon variációt, fuvolát, klarinétot, hegedűt, plusz további 50 elérhető hangszín az iOS és Android készülékekhez kifejlesztett Aerophone GO Plus alkalmazással.
  • Csatlakoztatható fejhallgató a nyugodt gyakorláshoz bármelyik napszakban
  • Elemes tápellátás és beépített hangszóró a teljes mobilitáshoz
  • Könnyű súly (695 g) és tartozék puhatok
  • Kedvenc dalok megszólaltatása okostelefonról Bluetooth® audión keresztül
  • Játék barátokkal az iOS és Android mobiltelefonokhoz készült Aerophone GO Ensemble alkalmazással
  • Hagyományos szaxofon fogásrend; azonnali transzponálhatóság
  • Érzékeny fúvóka a nádhoz hasonló szerkezettel a természetes játékérzet biztosításához és a különböző játéktechnikák (pl. vibrátó, hajlítás) megvalósításához

Találj egy inspiráló hangszín kedvenc dalodhoz és kezdj el játszani

11 beépített eszközzel – beleértve a szoprán-, alt-, tenor- és baritonszaxofont – az Aerophone GO-val minden zenei műfaj felfedezhető. A hegedű-, klarinét- és szintetizátor-hangszínek jó szórakozást nyújtanak és inspirálóak lehetnek akkor is, ha kedvenc hangszered a szaxofon. Az ingyenes Aerophone GO Plus alkalmazással további lehetőségeket aknázhatsz ki 50 további hangszín hozzáadásával és ezek játékstílusodhoz illő, egyéni beállításával.

Zenélés bárhol és bármikor

Az Aerophone GO egy igazán mobil hangszer, tápellátása négy újratölthető NI-MH (AA) elemmel biztosítható, így bárhol használható. A beépített hangszóró kiváló hangzást biztosít külső hangszóró csatlakoztatása nélkül is. Egy fejhallgatóval pedig bármelyik napszakban nyugodtan gyakorolhatsz anélkül, hogy ezzel zavarnád a környezetedben élő családtagokat vagy szomszédokat. Csak válaszd ki a hangszínt, állítsad be a hangerőt és kezdj el játszani! A mindössze 695g súlyú Aerophone Go kiváló partner az utazáshoz is, a tartozék puhatokkal pedig könnyedén megoldható a szállítása.

A kedvenc dalok gyorsabb megtanulása okostelefonra készült alkalmazásokkal

Önálló hangszerként az Aerophone GO inspiráló hangszíneket tárol, egyszerűen hordozható és fejhallgatóval is használható. De a dolgok még izgalmasabbá válnak, amikor Bluetooth® -on keresztül egy okostelefont csatlakoztatunk a hangszerhez. Az Aerophone GO Plus egy ingyenes alkalmazás, amely lehetővé teszi a gyakorlást okostelefonról megszólaltatott dalokkal, ráadásul lelassítható tempó mellett vagy meghatározott dalszakaszok beállításával és ciklikus lejátszásával a nehezebb részek begyakorlásához. Az alkalmazással 50 további hangszín is elérhető a különböző zenei műfajokhoz és számos paraméterrel szabható testre a hangszer a játékstílusnak megfelelően, beleértve a befúvásérzékelő és szájnyomás-érzékelő érzékenységét, valamint a fogásrendet.

*Elérhető iOS és Android készülékekhez

Összehozza a zenekart

Az Aerophone GO Ensemble alkalmazással akár hét Aerophone GO hangszeres is együtt játszhat vezeték nélkül. Az ingyenes alkalmazás csatalakoztatása után minden zenekari tag 19 hangszínt érhet el az okostelefonon és minden zenész a saját kiválasztott hangszínét használhatja. A hangokat az okostelefon keveri össze és szólaltatja meg együtt egy kisméretű monitorhangszórón (például az elemes tápellátású Roland Cube Street EX), ami kiváló lehetőség utcai zenéléshez, jammeléshez vagy oktatáshoz.

*Elérhető iOS és Android készülékekhez

*Az Aerophone GO hangszer 11 hangszíne nem elérhető az alkalmazás használata közben

Hagyományos szaxofon fogásrend és autentikus befúvásvezérlés

Az Aerophone GO nagyszerű választás mindazok számára, akik fúvós hangszeren szeretnének tanulni, ráadásul kompatibilis egy hagyományos szaxofon és furulya fogásrendjével, hogy a tapasztalt zenészek a megszokott játéktechnikákat alkalmazhassák a hangszeren. Az érzékeny befúvásérzékelő a szájnyomást is érzékeli, így képes megszólaltatni az összes hangszerre jellemző, kifejező játéktechnikát, például vibrátó és hajlítás. A kezdők azonnal élvezhetik a beépített hangszíneket, a tapasztaltabbak pedig új fogásrendek és játéktechnikák megtanulása nélkül, rögtön otthonosan fogják érezni magukat a hangszeren

Transzponálás nélkül is

A transzponálást nem lehet elkerülni egy hagyományos szaxofonon. A szaxofon egy transzponált hangszer, ezért amikor a kottában szereplő hangnemben játszol, a hangok egy másik hangnemben fognak megszólalni. Ha például a gitáros és a zongorista C-ben játszik, az altszaxofonosnak A-ban kell játszani, a tenorszaxofonosnak pedig D-ben, hogy ne legyen hangnemi eltérés a hangszerek között. Az Aerophone GO Transpose funkciójával ez kiküszöbölhető, ami megkönnyíti az olvasást és játékot.

Hasonló termékek