Roland Aerophone AE-20 digitális fúvós hangszer

Termékkód: ROLAND-AE-20
Online ár:
390 900 Ft
Rendelésre
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 3 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Az Aerophone csúcsminőségű hangzása, funkciói és játszhatósága, modern, áramvonalas megjelenéssel.

Letisztult dizájn Maximális zenei kifejezés

Játszhatóság és zenei kifejezés terén az Aerophone AE-20 a csúcsmodell Aerophone Pro összes tulajdonságát hordozza, még kompaktabb, letisztult, hatékony dizájnnal. Ez az inspiráló, modern fúvóshangszer gazdag zenei élményt kínál, prémium képességekkel és a legfejlettebb hangforrással, hogy a kreativitásnak semmi se állhasson útjába.

 • Letisztult dizájn, prémiumminőségű funkciók és professzionális hangzás
 • Rendkívül kifinomult játékérzet, kis késleltetésű légzés- és szájnyomás-érzékelőkkel
 • Játék szaxofon, klarinét, fuvola vagy furulya fogásrenddel
 • Több mint 250 akusztikus és elektronikus  hangszín, beleértve a szoprán-, alt-, tenor- és baritonszaxofonokat, zenekari és világzenei hangszereket, szintetizátorhangokat és még sok mást
 • SuperNATURAL hangszínek, autentikus, akusztikus hangzással és reakcióval
 • Fejlett ZEN-Core szintézisrendszer a vintage és modern szintetizátor-hangszínek megszólaltatásához
 • Könnyen olvasható OLED kijelző és ergonomikus vezérlők
 • Audió és MIDI csatlakoztathatóság Bluetooth-on vagy USB-n keresztül 
 • Beépített hangszórók, elemes tápellátás és fejhallgató-csatlakozó
 • Szerkesztőszoftver a teljes vizuális kontroll és mobilkészülékeken történő részletes szerkesztés érdekében
 • Lesson alkalmazás készségek fejlesztésére és a haladás nyomon követésére
 • Bővítsd zenei hangkészletedet a Roland Cloud egyedi hangszÍneivel 

Az új standard

A fúvós szintetizátoron játszó legkiválóbb művészekkel együttműködve kifejlesztett Aerophone AE-20 egy csúcsminőségű hangszer, a kompromisszumok nélküli zenéléshez. A csúcsmodell Aerophone Pro inspiráló hangszíneivel és vezérlésével, valamint kifinomult billentyűműködésével és továbbfejlesztett játszhatóságával rendelkezik, kompakt mindenhol használható kialakítás mellett. 

Hangszínek univerzuma az ujjaid alatt

Az Aerophone AE-20 segítségével a különböző hangzások kimeríthetetlen skáláját fedezheted, ahogy elkezdesz játszani a hangszeren A vonósoktól, fa- és rézfúvósoktól a legújabb szintetizátorokig minden egy gombnyomással elérhető, így nincs olyan zenei stílus, amelyhez ne állna rendelkezésedre megfelelő hangszín. 

SuperNATURAL hitelesség

Az Aerophone AE-20 lenyűgözően hiteles akusztikus hangszíneket kínál. Azonnal beállíthatod a szoprán-, alt-, tenor- és baritonszaxofonokat, valamint klarinétot, furulyát, trombitát és még sok mást. Hegedű, cselló és egyéb vonós hangszerek is szerepelnek a beépített hangszínek között, valamint olyan világzenei hangszerek, mint az erhu, a shakuhachi és a duda. SuperNATURAL technológiánk segítségével játékodnak minden árnyalata élethű dinamikával, artikulációkkal és felhangokkal jelenik meg.

Szerezd meg a ZEN-t

Ennek a kiváló hangszernek a sokoldalúságát még tovább bővíti a ZEN-Core szintézisrendszer, amely megtalálható az olyan profi Roland hangszerekben, mint a FANTOM és a JUPITER-X. Fedezz fel mindent a hagyományos analóg szintetizátoroktól a modern digitális hangszínekig, gondosan összeválogatva a fúvós hangszerek egyedi artikulációjával és széles dinamikatartományával.

Merülj el a zenében

Kerülj bele a zene sodrásába az Aerophone jól ismert, nádszerű fúvókáján keresztül, amely tökéletesen reagál, természetes hangmagasság- és vibratóvezérléssel. Az egyénileg beállítható befúvás- és szájnyomás-szenzorok rendkívül érzékenyek, és könnyen konfigurálható a szaxofon, klarinét, furulya, fuvola megszokott fogásrendje. Az azonnali transzponálásnak és hét oktávos hangtartománynak köszönhetően pedig, bármilyen stílusban használhatod a hagyományos akusztikus hangszerek korlátai nélkül. 

Használd bárhol és bármikor

Az Aerophone jól illeszkedik minden zenei szituációba. Fogd meg a hangszert, és játssz a beépített hangszórókon keresztül, vagy csatlakoztass fejhallgatót és gyakorolj anélkül, hogy ez másokat zavarna. Amikor eljön a koncert ideje, csatlakoztasd erősítőhöz vagy központi hangosító rendszerhez a szükséges hangerő elérése érdekében. Az Aerophone támogatja az USB-MIDI-t is, így egy hihetetlenül hatékony kontrollerhez juthatsz, amikor a kedvenc zenei szoftvereiddel dolgozol. 

Soha ne hagyd abba a tanulást

Az Aerophone Lesson alkalmazás azonnal lendületbe hoz, még akkor is, ha korábban soha nem játszottál fúvós hangszeren. Tanuld meg az Aerophone tartását és a fúvóka használatát, és javítsd az ujjtechnikádat gyakorló dalokkal és a pontos kiértékeléssel. A Bluetooth® audio streaming segítségével pedig zenéket és oktatóvideókat is lejátszhatsz az Aerophone hangrendszerén keresztül. 

Egyéni beállítások

Az ingyenes Aerophone Pro Editor a hangszín- és előadásbeállítások részletes szerkeszthetőségével felszabadítja Aerophone hangszeredben rejlő valamennyi lehetőséget. Hozz létre egyéni hangzásokat és rétegzett hangszíneket, rendezd ezeket Scene-k formájába és hívd be egyetlen érintéssel. Előadás-paramétereket is hozzárendelhetsz a még mélyrehatóbb, kifejezőbb vezérléshez, a könyvtárfunkció segítségével pedig Scene-csoportokat menthetsz mobilkészülékedre vagy kedvenc online tárolóplatformodra.

Még több lehetőség a Roland Cloud használatával.

Lépj szintet az Aerophone hangszereddel a Roland Cloud segítségével. Tölts le fúvósszakértők által készített hangszíncsomagokat, és fejleszd dalaidat a szórakoztató Zenbeats és Zentracker alkalmazásokkal. A Roland Cloud számos egyéb eszköznek is otthont ad, amelyekkel a zenei univerzumodat szélesítheted, beleértve Roland történetének legmeghatározóbb billentyűs és ritmushangszereinek szoftveres verzióit.

Hasonló termékek

Mások ezt is megvették