Roland A-88MKII USB MIDI kontroller billentyűzet

Roland A-88MKII USB MIDI kontroller billentyűzet

 
347 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2+1 év év garancia vonatkozik

Játék. Vezérlés. Szórakozás.

A hosszú múltra visszatekintő, professzionális MIDI kontrollereink legújabb tagja a Roland A-88MKII, mely játszhatóság és beépített kreatív funkciók terén a mai kor zenészei és producerei számára készült. Népszerű kalapácsmechanikás billentyűzetünk és a megszokott strapabíró konstrukció mellett olyan képességek is helyet kaptak, mint az USB-C csatlakoztathatóság, RGB megvilágítású vezérlők és MIDI 2.0 (hamarosan) kompatibilitás.

  • Páratlan játékérzet a Roland saját PHA-4-es billentyűzetével
  • Tartós fa és prémium minőségű anyagok a hosszú, megbízható működés érdekében
  • Nyolc RGB megvilágítású, címezhető potméter, nyolc RGB megvilágítású pad és három pedálbemenet
  • Három egyénileg beállítható zóna, beépített arpeggiator és akkordmemória
  • Kompakt méretek, csökkentett mélység a mai stúdiókörnyezethez igazítva
  • Vezérlőalkalmazás mélyreható egyéni beállítások elvégzéséhez és ezek azonnali behívásához
  • USB-C csatlakoztathatóság és busz tápellátás
  • MIDI 2.0-re felkészítve

Egy kontroller, amely hangszerként is megállja a helyét.

Egy MIDI kontroller esetében a játszhatóság gyakran csak másodlagos szempontként szerepel. Az A-88MKII billentyűzete azonban olyan játékélményt nyújt, amely a profi billentyűsök igényeit is tökéletesen kielégíti a színpadon vagy stúdióban egyaránt. A robosztus, fából készült konstrukció az ujjak számára kiegyenlített és szilárd játékérzetet nyújt. Ráadásul be is állíthatod a billentésérzékenységet a saját játékstílusodnak megfelelően.

Határtalan zenei kifejezés.

Az A-88MKII három, a felhasználó által meghatározható zónával rendelkezik a layer és split beállítások elvégzéséhez, különböző hangszínekkel és hangszerekkel. A különleges pitch/mod karral, az RGB megvilágítású potméterek és padok sokaságával a hangzás széles határok között vezérelhető a tökéletes zenei kifejezés érdekében. Továbbá a zengető pedál bemenettel és két szabadon címezhető pedálbemenettel a láb is bekapcsolódhat a játékba.

Kreatív vezérlés.

A mai kor zenei stílusai speciális produkciós technikákat igényelnek. Egyes szoftverszintetizátorok és modulok azonban nem rendelkeznek olyan beépített eszközökkel, melyek ezt lehetővé teszik. Az A-88MKII azonban képes kibővíteni a kreatív eszközök tárházát. Három konfigurálható zóna, fejlett arpeggiator, akkordmemória és többcélú padok a különböző parancsok és események indításához, melyekkel még energikussá teheted az előadást.

MIDI 2.0 és USB-C

Az A-88MKII a legújabb technológiákat használja az univerzális kompatibilitás és kényelem érdekében. A fejlett USB-C busz tápellátást és egykábeles csatlakoztatást biztosít macOS és Windows rendszerekkel, valamint kompatibilis iOS készülékekkel. Továbbá az A-88MKII készen áll a MIDI 2.0 kibővített funkcióinak kezelésére.

*Amikor az A-88MK2 kontrollert iOS készülékekhez csatlakoztatja, egy Lightning, Apple iPad Camera Connection készlet és A-88MKII hálózati tápellátás szükséges.

Egyéni vezérlés. Azonnali behívás.

Az A-88MKII egyéni beállításához egy macOS és Windows rendszerhez használható alkalmazás szükséges. Egyetlen szempillantás alatt áttekintheted a layer-eket és vezérléseket, illetve megcímezhetsz parancsokat a padokra, egyéni színbeállításokkal a vizuális visszajelzés érdekében. Egyedi beállításokkal vezérelhetsz meghatározott szoftverszintetizátorokat vagy külső hardvert, a praktikus Snap Shot funkcióval pedig bármit azonnal behívhatsz.

Amikor a kevesebb a több.

Napjaink személyi stúdióiban a helyigény kiemelt szerepet játszik. Az A-88MKII-t a lehető legkisebb méretűre tervezték, és közben megőrizték a Roland hangszerektől megszokott megbízható, dinamikus játékérzetet. Lapos felületek és sarkított élek, hogy pontosan és síkban lehessen elhelyezni más készülékekkel vagy egy stúdióasztalon.

Garancia:
2+1 év