• – 8%
RODE Wireless GO Black kompakt vezetéknélküli csíptetős mikrofon szett

RODE Wireless GO Black kompakt vezetéknélküli csíptetős mikrofon szett

Listaár: 72 490 Ft  
66 900 Ft
Megtakarítás: 5 590 Ft (8%)
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év év garancia vonatkozik

Ultra kompakt digitális vezeték nélküli csíptetős mikrofon rendszer adóba épített mikrofonnal, külső mikrofon bemenettel és kameravevővel. A világ első és legkisebb beépített mikrofonnal rendelkező vezeték nélküli mikrofon megoldása!

Ajánljuk amatőr és profi hírgyűjtőknek, riportereknek, broadcast szakembereknek, színpadi előadóknak és YouTube videósoknak, bármilyen 3.5mm TRS kis jack bemenetű audio rögzítő eszközhöz, mobil készülékekhez, okostelefonokhoz, MILC, DSLR, handy és professzionális kamerákhoz egyaránt.

A RØDE Wireless GO egy ultra kompakt és végtelenül univerzális vezeték nélküli mikrofon megoldás, melynek adója beépített mikrofonnal valamint külső mikrofon csatlakoztatására alkalmas 3.5mm TRS kis jack aljzattal egyaránt rendelkezik, és a szabad felhasználású 2.4GHz-es digitális frekvencia tartományban küldi kristálytiszta, broadcast minőségű audió jelét a kamerára rögzíthető vagy ruhára csíptethető vevőnek.

Kis méret, nagy lehetőségek

A Wireless GO a kis méretű vezeték nélküli rendszer igazi megtestesítője. A mikrofonnal egybe épített adó és a kamera vevő is mindössze 31 grammot nyom. Az adó egy stílusos csíptető mikrofonként vagy külső mikrofon csatlakoztatása esetén a világ legkisebb zsebadójaként működik - tökéletes megoldás szinte bármely tartalom előállítására: filmhang felvételre, előadások rögzítésére vagy prezentációjára, vloggolásra, YouTube videók készítésére vagy élő közvetítések streamelésére csak hogy néhányat említsünk.

Professzionalizmus és könnyű használat

A Wireless GO rendszerben az adó és a vevő 3 másodperc alatt automatikusan párosítható. A vezeték nélküli működés a RØDE legújabb 2.4GHz-es digitális Series III átviteli rendszerén alapul, mely kisebb távolságra és telítettebb RF és Wi-Fi környezetre lett optimalizálva, de a kiesés mentes átvitel így is 70m-ig garantált amennyiben az adó és a vevő akadálymentesen rálát egymásra. A broadcast minőségű audio az adóba épített kiváló minőségű kondenzátor mikrofonnak vagy a 3.5mm TRS kis jack aljzatra csatlakoztatható külső mikrofonnak köszönhető.

Vezeték nélkül maximalizmus

A Wireless GO rendszer vevője is csíptethető, de csipeszének kialakítása alkalmassá teszi a kamerákon található vakupapucs aljzatba történő rögzítésre is. A vevő 3.5mm TRS kis jack kábellel csatlakoztatható kamerához vagy bármely rögzítőhöz. Kimeneti jelszintje 3 különböző érzékenységben állítható a rögzítőhöz történő megfelelő illesztés érdekében.

Minden egyben

A Wireless GO használatával a bonyolult technika szerelgetése és felélesztése helyett a tartalmak előállítására fordíthatjuk kreatív energiáinkat. Legyen szó élő bejelentkezésről, prezentációk előadásáról konferenciákon vagy kamerára rögzítve vagy éppen üzleti célú tartalmak előállításáról a Wireless GO a leghatékonyabb megoldás. Kapcsold be, párosítsd, csíptesd fel ruhára befelé fordítva vagy ha jobban tetszik akár kifelé fordítva és már mehet is a munka!

Univerzális precízió

A Wireless GO a RØDE Microphones csúcstechnológiát képviselő precíziós gyártósorain készül az ausztráliai Sydneyben. A rendszer elektronikai és design tervezése a szakma krémjének, a többszörösen kitüntetett RØDE tervezőgárdának a munkája. A minőség és az élettartam garantált! A Wireless GO digitális vezeték nélküli mikrofon rendszer az első számú választás ha nagyszerű hangminőségű tartalmat szeretne előállítani!

 • Átvitel típusa: 2,4 GHz Digital Frequency Agile System
 • Dinamikatartomány: 100 dBA
 • Hatótávolság: 70 m
 • Frekvencia átvitel: 50 Hz - 20 kHz, külső mikrofonnal: 20 Hz - 20 kHz
 • Maximális kimeneti szint: +3 dBu
 • Tápellátás: beépített Li-po akkumulátor, USB töltés, 7 óra üzemidő
 • Csatlakozók: 3,5 mm-es TRS (kis jack)
 • Maximális hangnyomás: 100 dB SPL (1 kHz @ 1 m)
 • Zajszint: 21,8 dB (A-súlyozott) @ max gain
 • Adóegység méretek: 44 x 45,3 x 18,5 mm
 • Adóegység tömeg: 31 g
 • Vevőegység méretek: 44 x 46,4 x 18,5 mm
 • Vevőegység tömeg: 31 g
 • Garancia: 2 év (online regisztráció szükséges)
Megnevezés:
Vezetéknélküli csíptetős mikrofon szett
Garancia:
2 év

Mások ezt is megvették