RODE smartLav+ csíptetős mikrofon okostelefonokhoz

Online ár:
23 990 Ft
+
A termékre 1 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

A RODE smartLav+ egy professzionális csíptetős mikrofon amit széles körű felhasználásra terveztek. Segítségével azonnali felvételt készíthetünk iPhone, iPad, iPad Touch készülékekre és okostelefonokra, valamint az SC sorozatú átalakító kábelek segítségével bármely 3.5mm TRS (kis jack) bemenetű rögzítőre.

Ajánljuk riporterek számára, TV felvételekhez, előadások és bemutatók rögzítésére és minden olyan esetben amikor egy előadó hangját szükséges jó minőségben rögzíteni drága hangrögzítő berendezések nélkül.

A RODE smartLav+ csíptetős mikrofon az élet szinte bármely helyzetében nagy segítséget nyújt, ha professzionális / broadcast minőségű audio rögzítésre van szükség.
A smartLav+ az eredeti smartLav csíptetős mikrofon továbbfejlesztett verziója, kapszulája sokkal érzékenyebb és kisebb zajú lett, kábelét kevlárral erősítették meg.
Felhasználás szempontjából a két mikrofon megegyezik egymással.

Négy pólusú TRRS csatlakozójának segítségével iPhone, iPad és iPad Touch készülékekhez valamint Android okostelefonhoz is csatlakoztatható, és szinte bármely hangrögzítő alkalmazással használható. Az SC sorozatú adapter kábelek segítségével a smartLav+ 3.5mm TRS (kis jack) bemenetű rögzítőkkel is használható. A RODEsaját fejlesztésű RODE Rec és RODE Rec LE alkalmazásaival a hangrögzítés és a rögzített anyagok kezelése egy új szintre emelkedik (csak iPhone és iPad készülékekhez).

A gömb karakterisztikájú kondenzátor kapszulának köszönhetően a smartLav ugyanolyan érzékenységgel veszi fel a hangokat a mikrofon körüli bármely pontból, így szinte bármely pozícióba felhelyezhető a beszélőre, a végeredmény majdnem mindig ugyanolyan minőségű lesz. A mikrofon kábele kevlárral erősített a biztos elnyűhetetlenség érdekében.

A mikrofonhoz alapkiszerelésben jár egy WS-LAV szélzaj csökkentő mikrofonszivacs, ami nagyon hasznos kiegészítő szabadtéri felvételek esetén, egy LAV-CLIP csipesz, aminek a segítségével a mikrofon ruhára és egyéb anyagokra is rögzíthető illetve kábelvezetővel is rendelkezik, így a mikrofon kábele könnyedén kezelhető, valamint egy praktikus hordozó tasak.

  • Karakterisztika: Gömb
  • Kapszula típus: Kondenzátor
  • Frekvencia átvitel: 20Hz - 20kHz
  • Érzékenység: -35.0dB re 1 Volt/Pascal (17.80mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
  • Maximális hangnyomás: 110dB SPL (@ 1kHz, 1% THD into 1KΩ load)
  • Maximális kimeneti szint: 189.0dBu (@ 1kHz, 1% THD into 1KΩ load)
  • Ekvivalens zajszint: 27dB-A
  • Kimeneti csatlakozó: TRRS (4 pólusú mini jack)
  • Méretek: 1180.00mm x 4.50mm x 4.50mm, 6gr.
  • Garancia: 1 év
Megnevezés:
Csíptetős mikrofon
Garancia:
1 év

Hasonló termékek

Mások ezt is megvették