Native Instruments MASCHINE MK3 USB MIDI pad kontroller/zenekészítő munkaállomás

Native Instruments MASCHINE MK3 USB MIDI pad kontroller/zenekészítő munkaállomás

 
209 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 1 év év garancia vonatkozik

Újgenerációs hibrid zenei produkciós központ és elektronikus hangszer, melynek segítségével gyors, intuitív és szórakoztató módon hozhatók létre zeneszámok és ütemek. A megújított klasszikus eszköz két nagyfelbontású színes kijelzőjével, nagyobb, érzékenyebb padjaival és professzionális 96 kHz/24 bit felbontású audio interfészével központi helyet foglalhat el a stúdióban vagy a színpadon.

Hibrid produkciós központ - mindenből a legjobbat!

A Native Instruments Maschine Mk3 ötvözi a számítógépes szerkesztők erejét a klasszikus hardware-ek bevált munkamenetével. A 16 érzékeny, többszínű dobpad, Smart Strip sáv, 8 érintés érzékeny potméter, egy nyomásérzékeny tárcsa, és 58 további gomb felel azért, hogy minden rögtön kézre essen és ne kelljen többet menükben kutatni a funkció után.

Mindemellett a Maschine Mk3 96kHz / 24-bit audi interfész kapott 2 be-és kimenettel, melyekhez akár dinamikus mikrofonokat is csatlakoztathatunk, ezen túl pedig a bevált MIDI csatlakozókat is megtaláljuk - így mindennel rendelkezik, amivel a stúdiónk központi elemévé válhat.

A hardware és software páratlan integrációja

A Maschine Mk3 egyszerre hangszer és vezérlő - a dobpadok segítségével megvalósíthatjuk a klasszikus MPC munkamenetet villámgyors patternek és szekveciák felvitelével, layereréssel, melyhez a két nagyméreű, nagyfelbontású színes kijelző segít vizuális információkkal. A NI keresőmotorja révén pedig pillanatok alatt kiválaszthatjuk az ideális hangmintákat, mely egyúttal teljes integrációt is biztosít a Komplete 11 hangszereivel.

Az audio interfész révén nem csupán a számítógépünkön található anyagból dolgozhatunk, hanem bármikor mintázhatunk szinte korlátok nélkül - legyen az szintetizátor, vonal szintű jel, vagy dinamikus mikrofon.

Több mint 8GB dobhangzás, loop

A Maschine Software tartlamazza mindazt, amivel azonnal elkezdhetjük az alkotást - 8GB kiváló minőségű dobhangzás, hangszerek, patternek és előkészített loopok állnak rendelkzésünkre. Ezen kívül 5, kizárólag a Maschine-hoz tervezett, dobszintetizátor, melyet szabadon paraméterezhetnk és automatizálhatunk.

Komplete 11 Select szoftver csomag

NI Maschine Mk3 a Maschine Software hangkészlete mellett 25GB-nyi prémium minőségű hangszert és effektet tartalmaz: Massive, Monark, Reaktor Prism, Retro Machines, Drumlab, West Africa, The Gentleman, Scarbee Mark I, Vintage Organs, Replika és a Solid Bus Comp. Komplete 11 Select az eszköz online regisztrációja után érhető el.

Gyors munkamenet, remix és élő előadás

A Maschine pattern alapú koncepciója felszabadít a szokásos lineáris munkamenet alól - a témákbó layerezéssel villámgyorsan egész számokat alkothatunk, de rendelkezésre áll step sequencer is, amennyiben a klasszikus dobgépek működési elvét szeretnénk kihasználni. Ezek mellet a Maschine Mk3 képes a legendás dobgépek karakterisztikáját emulálni, legyen az MPC 60 vagy SP 1200.

Jellemzők

  • Méretek (Szé x Ma x Mé): 321 x 301 x 41 mm
  • Tömeg: 2,2 kg
Megnevezés:
MIDI kontroller
Garancia:
1 év