Moog Sirin analóg szintetizátor

Moog Sirin analóg szintetizátor

 
226 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 3 év garancia vonatkozik

Limitált kiadás - egy szólisztikus Taurus.

Egy énekes Taurus

A Sirin egy limitált kiadású monofón analóg szintetizátor, mely alapját a legendás Taurus, valamint az annak nyomán készült Minitaur képezi. A fő érdekesség azonban az, míg a Taurus és a Minitaur szigorúan basszus orientált hangszerek, és ennek megfelelően maximum baritonig képesek nyújtózni, a Sirin egy "énekes" darab.

Az eredeti Taurus oszcillátorokat úgy módosították, hogy immáron akár D8-ig is fel tudnak szaladni. Ezt kombinálva a Minitaurból megszokott poti/funkció kialakítással, a legendás létraszűrővel, két villámgyors ADSR burkolóval és a számos izgalmas hullámformára képes LFO-val, a Sirin egy igazán expresszív, mindamellett rendkívül klasszikus hangzású hangszer lett.

A Minitaurhoz hasonlóan szintén remek szoftveres vezérőfelülettel fedezhetjük fel a Sirin rejtett funkcióit: kezelhetjük és rendezhetjük a patch-eket, automatizálhatjuk a paramétereket, 6 tovább LFO hullámformához férünk hozzá, Hard Sync opció, nem utolsó sorban pedig direktben hozzáférünk az ADSR burkológörbe paramétereihez.

Megnevezés:
Hangmodul
Garancia:
3 év